iPhone 7s: Το πρώτο κινητό της Apple με τεχνολογία OLED;

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί τα iPhone 5SE και iPhone 7, τα οποία περιμένουμε μέσα στο 2016, όμως οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται από την Ιαπωνία μιλούν για το iPhone 7s του 2017 και την οθόνη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nikkei, η Apple τον Δεκέμβριο του 2015 πλησίασε τις LG και Samsung για να δει αν μπορούν να παράξουν τεράστιο αριθμό OLED panels προκειμένου να κυκλοφορήσει ένα OLED iPhone το 2017. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το deal τους δυο Κορεάτες μπορεί να φτάνει μέχρι τα 12 δισ. δολάρια.

Η νέα φήμη δεν μοιάζει απίθανη, το αντίθετο μάλιστα από την στιγμή που η Apple κάνει μεγάλες αλλαγές στη ναυαρχίδα της κάθε δεύτερο χρόνο, αφήνει το εξωτερικό περίβλημα και αλλάζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν λοιπόν δούμε τον Σεπτέμβριο το iPhone 7, τον Σεπτέμβριο του 2017 θα ανακοινωθεί το iPhone 7S και η OLED μπορεί να είναι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές του.

Οι OLED οθόνες προσφέρουν πιο ζωντανά χρώματα, πιο σκούρο μαύρο, είναι ενεργειακά πιο αποδοτικές και η Samsung τις χρησιμοποιεί εδώ και κάποια χρόνια στις συσκευές της.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για την Apple να ακολουθήσει. Αρχικά ακούστηκε ότι θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία μετά το 2018, όμως οι αριθμοί πωλήσεων μάλλον την κάνουν να βιαστεί λιγάκι και να πάρει πιο γρήγορες αποφάσεις. Τέλη Ιανουαρίου η Apple προειδοποίησε για την πρώτη πτώση πωλήσεων στην ιστορία του iPhone.

iphone 7s oled, iPhone 7s: Το πρώτο κινητό της Apple με τεχνολογία OLED;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

i-oled ..innovation τρεξτεεεεεεε….

Agnostos13

Πιστευω στις επομενες δυο σειρες (7,7s) θα δωσει αλλαγη στο homebutton καθως και στην οθονη (αναλυση και τεχνολογια). Απο τις πληροφοριες δεν βλεπω οι oled να προλαβαινουν το 7 οποτε μαλλον θα δουμε νεες αναλυσεις το Σεπτεμβρη…

@papaki

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Πρόσεχε APPLE!

tech21man

Να πει κανεις τωρα οτι το ειχαν αλλοι απο παλια? Αντε αστο αυτο.

Να πει κανει οτι οταν ηταν μονο μαυρα τα background ειχε νοημα και τωρα που ειναι ολα σαν αποτυχημενο κοριτσιστικο anime της νοτιου κορεας αισθητικα το UI τωρα μπαινει? Τουλαχιστο στις ταινιες θα κανει κατι που λεει ο λογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.