iPhone 8: Παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου αναφέρει και η WSJ

iphone 8 παρουσίαση, iPhone 8: Παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου αναφέρει και η WSJ

Τις φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει το iPhone 8 στις 12 Σεπτεμβρίου, έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για ανακοίνωση-παρουσίαση νεών προϊόντων στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου η Wall Street Journal εκτιμά ότι θα ανακοινώσει τρία iPhones και το Apple Watch και λογικά και τη νέα Apple TV.

Η ημερομηνία της WSJ συμπίπτει με προηγούμενη πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα, καθώς και με την παράδοση της Apple να ανακοινώνει τις συσκευές αρχές Σεπτέμβρη, Τρίτη ή Τετάρτη.

Επίσης και η πληροφορία για τις τρεις συσκευές συμπίπτει με τις πληροφορίες που θέλουν την Apple εκείνη την ημέρα να ανακοινώνει το iPhone 8, και τα iPhone 7S και 7S Plus.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από την Apple, ενώ έχουμε ήδη δει έναν σχεδιασμό για το iPhone 8 που φαίνεται να είναι ο τελικός με bezel-less οθόνη OLED. Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν το νέο iPhone να έρχεται με αναγνώριση προσώπου, ενώ η τιμή του λέγεται ότι θα ξεκινά από 999 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Newton91

Πιστεύετε θα βγει se2?

Chris_BMW

@Newton91

Γνώμη μου ; ΟΧΙ
πιστεύω τη θέση του θα πάρει το εκάστοτε 4.7 I phone ..

Efkairiakos

Έχει δέκα μέρες που πήρα ένα se 128gb καινουργιο και πριν είχα συσκευή με 5.5″ οθόνη. Πίστευα πως θα ταλαιπωρηθώ μέχρι να συνηθίσω τη μικρότερη οθόνη αλλά τελικά υπερβολεύτηκα!!!
Είχα ξεχάσει πόσο βολικό είναι το μικρό και εύχρηστο τηλέφωνο! Μακάρι να βγάλει και πάλι αυτό το μέγεθος με διαφορετικό body ratio αυτή τη φορά όμως…να βγει ένα 8 μίνι ας πούμε χαριτολογώντας…νομίζω αξίζει απίστευτα

Agnostos13

@Efkairiakos:
+1
Θα ηθελα και εγω να δω ενα iphone-8-like με μεγεθος σασι 5/5S/SE και οθονη 4,5-5″!

Giannis

Όταν το iphone είχε μικρή οθόνη, οι οπαδοί του μιλούσαν για τον ανθρώπινο αντίχειρα. Όταν μεγάλωσε η οθόνη, οι οπαδοί του ξαφνικά.. σταμάτησαν να έχουν θέμα με τον αντίχειρά τους. Όταν είχε μείνει πίσω στην κάμερα, οι οπαδοί του δεν νοιάζονταν. Όταν βελτιώθηκε η κάμερά του, οι οπαδοί του νοιάστηκαν. Οταν άλλα κινητά εδώ και χρόνια ξεκλειδώνουν με αναγνώριση της ίριδας του ματιού, τους κατόχους iPhone δεν τους πείραζε να ξεκλειδώνουν το κινητό τους με το δακτυλικό αποτύπωμα. Τώρα που το νέο iPhone θα ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου, όλοι οι iphonaκιδες έχουν πάθει την.. πλάκα της ζωής τους. Οταν το iPhone ΔΕΝ ήταν αδιάβροχο, δεν πείραξε ποτέ κανέναν από τους οπαδούς του. Μόλις έγινε αδιάβροχο, όλοι οι οπαδοί του iPhone ξετρελαθήκανε, λες και δεν ξέρανε οτι τόσα χρόνια κυκλοφορούσαν ήδη αδιάβροχα smartphones. Το ίδιο θα συμβεί με το fast charging, το wireless charging, τα μηδαμινά bezels και τις oled οθόνες υψηλής ανάλυσης. Όταν τα αποκτήσει αυτά το iphone, (διότι τώρα τα έχουν ήδη κάποια από τα κινητά android και ΟΧΙ το τρέχων iPhone7), τότε ως δια μαγείας οι οπαδοί του θα τα λατρέψουν και δεν θα κάνουν κουβέντα για το ότι όλα αυτά τα χρόνια τα στερούνταν πληρώνοντας μάλιστα και… Συνέχεια »

Κώστας Ζ.

Παιδιά κι εγω θα ήθελα να δω και άλλους να παίζουν μπαλα με compact συσκευές… Z3 Compact έχω αλλα αυτό το SE πρέπει να’ναι απίστευτο…

Chris_BMW

@Giannis

Χμμμμ .. 🤔 Κάπου σ’εχω ξαναδιαβάσει εσένα …Αααα τωρα θυμήθηκα !!!
Τότε που σου Θυμησα οτι ξέχασες το 3D Touch που οταν το έβγαλε πρώτη η Huawei στο (;)… οι οπαδοί της Apple δεν νοιαζόταν ενω οταν το έβαλε στο I phone νοιάστηκαν !!!!

Ιωάννης jb

Έχει γράψει ένα κείμενο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ανεβάζει..
Απλά γελοίος

Agnostos13

@Giannis:
Ανανεωσε τη εκθεση σου που κανεις copy-paste! Εχει κλεψει και αλλους η Apple!

ΝΙΚΟΣ

Ναι παιδιά. Να ανανεώσει την έκθεση του , αλλά να το κάνετε και εσείς όμως ε? Μην ακούμε πάλι παπαριές περί Premium , innovation και κλπ κκλπ

Don mitso mou

Το κύριο πρόβλημα είναι πως δεν ξέρετε Τί σημαίνει η λέξη innovation, ή πιο σωστά έχετε τεντώσει την έννοια της …….ένθεν κακείθεν

Agnostos13

@Don mitso mou:

Ενας εκανε innovation… Ο Graham Bell…

Ολοι οι αλλοι απλα πουλανε τηλεφωνα! Καμια καινοτομια!

Don mitso mou

@Agnostos13

Καλά κι εσυ τώρα το %#€&@ και ψόφησε.

Don mitso mou

@Agnostos13

Ps. Κι εσυ λάθος είσαι βέβαια. Ο bell έκανε invention όχι innovation.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.