iPhone 8: Διέρρευσαν renders μέσα σε θήκη – Τι δείχνουν;

iphone 8 case render, iPhone 8: Διέρρευσαν renders μέσα σε θήκη – Τι δείχνουν;

Η περίοδος αυτή είναι που θα ξεκινήσουν να γίνονται όλο και περισσότερες ο διαρροές, ειδικά για το επετειακό iPhone 8. Οι κατασκευαστές θηκών είναι από τους πρώτους που λαμβάνουν κάποιες πληροφορίες όπως οι διαστάσεις και οι εγκοπές του iPhone, για να ετοιμάσουν τα αξεσουάρ.

iphone 8 case render, iPhone 8: Διέρρευσαν renders μέσα σε θήκη – Τι δείχνουν;

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε διαρροή από renders του iPhone 8, το οποίο είναι μέσα σε θήκη. Βλέπουμε ότι απουσιάζει το κεντρικό κουμπί, ενώ στην πλάτη είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, όπως υποστηρίζουν οι leakers εδώ και καιρό.

Η οθόνη του iPhone 8 λέγεται ότι είναι στις 5.2 ίντσες και φυσικά περιμένουμε να είναι OLED.

iphone 8 case render, iPhone 8: Διέρρευσαν renders μέσα σε θήκη – Τι δείχνουν;

Αν θεωρήσουμε ότι τα renders είναι πράγματι έγκαιρα, μας δείχνουν το κινητό από διάφορες γωνίες, ενώ το design θυμίζει αυτό που έχει ακολουθήσει η Apple στο παρελθόν. Στην αριστερή πλευρά είναι τοποθετημένα τα volume buttons και το mute switch, ενώ δεξιά το power button. Στην κάτω πλευρά είναι το ηχείο και το μικρόφωνο, η θύρα Lightning και απουσιάζει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

iphone 8 case render, iPhone 8: Διέρρευσαν renders μέσα σε θήκη – Τι δείχνουν;

iphone 8 case render, iPhone 8: Διέρρευσαν renders μέσα σε θήκη – Τι δείχνουν;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Έχω μια ένσταση και αυτή έχει να κάνει με το που βρίσκονται τα κουμπιά αριστερά της συσκευής που ειναι για τον ήχο σε σχέση με αυτό της δεξιάς πλευράς που είθισται να ειναι το Power button .Αν παρατηρήσει κάποιος αυτά δεν βρίσκονται στην ίδια ευθεία πράγμα περίεργο για την εμμονική με αυτές τις λεπτομέρειες Apple..

james

Σκεφτειτε αυτο το τηλεφωνο με μια τετοια θηκη (που δε φαινεται το μηλο) να το κραταει καποιος στα χερια του. Θα μπορουσε να ειναι xiaomi, HTC, huawei, LG, samsung, oppo κλπ. Ειναι απλα ενα smartphone οπως εκατονταδες αλλα.

Σταύρος Χρι

5,2 ιντσών;;;

Agnostos13

Παντως η Apple, απο εδω το παει…απο εκει το παει, εχει κανει απαραιτητη τη χρηση θηκης με τα καρουμπαλα στην πλατη! (επιβεβαιωνοντας ακομη μια φορα οτι ειναι η αγαπημενη εταιρεια των κατασκευαστων αξεσουαρ)

ΥΓ. Ελπιζω σε μια καλαισθητη flat θηκη-μπαταρια φετος…

Chris966

Φίλε James, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά στο τωρινό iphone, αν του βάλεις μια θήκη σαν την παραπάνω της φωτογραφίας πώς θα καταλάβεις ότι είναι iphone; Το λογότυπο με το μηλαράκι είναι στην πλάτη της συσκευής οπότε;

Chris966

Επομένως ή επιλέγουμε θήκη της APPLE που έχει ενσωματωμένο το μήλο πάνω στη θήκη, ή επιλέγουμε διαφανή θήκη κι ας μην είναι APPLE, ή δεν επιλέγουμε καθόλου θήκη που είναι και αισθητικά η καλύτερη λύση με ό,τι όμως αυτό συνεπάγεται…

James

Chris966 ξεχωρίζει από μπροστά με το home από 30 μέτρα. Τώρα νομίζω χάνει μεγάλο μέρος της αναγνωρισιμότητας του.

Agnostos13

@James:
Γιατι…δεν θα περιλαμβανει πλεον home button το νεο iphone?

James

@Agnostos13 σύμφωνα με τις φήμες, το συγκεκριμένο μοντέλο μάλλον δε θα έχει. Και στα συγκεκριμένα renders, αυτό φαίνεται. Μιλάμε πάντα για το φυσικό πλήκτρο, όχι κάποιο on screen που προφανώς και θα έχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.