iPhone 8: Θήκες “μαρτυρούν” τον σχεδιασμό;

iPhone 8 θήκες, iPhone 8: Θήκες “μαρτυρούν” τον σχεδιασμό;

Λίγες μέρες πριν το MobileFun έκανε διαθέσιμες τις πρώτες θήκες της Olixar για το επερχόμενο iPhone 8, οι οποίες υποδείκνυαν ότι η συσκευή θα έχει μηδαμινά bezels και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν θα είναι ορατός. Πλεον, οι θήκες έγιναν δέκα.

Με βάση λοιπόν τα renders από τις θήκες και την προστασία οθόνης, η θήκη της Olixar υποδεικνύει ότι το νέο μοντέλο θα έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη σε κάθετη διάταξη, ενώ στο μπροστινό μέρος βρίσκεται ένα μικρό περιθώριο για την μπροστινή κάμερα. Η απουσία ορατού αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος υποδεικνύει ότι αυτός μπορεί να βρίσκεται στην οθόνη. Μια από τις θήκες έχει και άνοιγμα για το logo στην πλάτη του smartphone.

iPhone 8 θήκες, iPhone 8: Θήκες “μαρτυρούν” τον σχεδιασμό;

Σύμφωνα με το MobileFun, οι κατασκευαστές των θηκών λαμβάνουν τις πληροφορίες για το πως θα είναι τα κινητά από εργοστάσια στην Ασία. Αν και πολλές φορές έχουν πέσει μέσα στον σχεδιασμό, ουκ ολίγες φορές έχουν πέσει κι έξω, οπότε μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, κι αυτές οι εικόνες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό.

Πάντως οι θήκες είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία με τιμές μεταξύ 11,5 και 28,5 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Αυτή η κάθετη κάμερα…. εδώ μου κάθεται !!!!

giannis

Χωρίς κενό στην πλάτη ή στο power button. Τελικά δείχνει ότι πάμε για touch id στην οθόνη.

Ιωάννης jb

Εκτρωμα.. Που σαι ρε Στιβ να δεις την κατάντια..

JD

Ίδιο με το S8 είναι. Κατάντια για την Apple να αντιγράφει την Samsung τόσο απροκάλυπτα έστω και αν το S8 είναι το κορυφαίο τηλέφωνο της αγοράς.

johny

να κανω και γω μια ερωτηση με τη σειρα μου και να πω και καναδυο πραγματακια.εσεις που ολοι το κραζετε οτι ειναι ασχημο σε εμφανιση το θελετε για μοστρα και να το βγαζετε και να λενε ολοι ψψψ ο τυπας εχει το ιphone8.το κινητο ετσι και αλλιως μπενει σε θηκη γιατι ολα τωρα ετσι και σου πεσουν κατω μονο μοστρα δεν θα κανεις μετα.και συνεχιζω.ειναι το iphone της sami και ειναι το κορυφαιο τηλεφωνο που ακομα και το ιphone6 το ανοιγει ποιο γρηγορα στις εφαρμογες?ε ναι εδω θελω να καταληξω λοιπον.το τηλεφωνο δεν το περνεις για μοστρα αλλα για να εχεις το καλυτερο και ταχυτερο λογισμικο και να κανεις οτι θελεις χωρις κολληματα.θα προτιμουσα και σεβομαι τις αποψεις αυτων των χρηστων που λενε για την τιμη,που οταν βγει θα κοστιζει κοντα στο χιλιαρικο.ok αυτο να το δεχτω.επισης με μηδαμινα bezels και χωρις να φαινεται το δαχτυλικο αποτυπωμα ποιος εχει βγαλει και δεν το ξερουμε?τουλαχιστον οχι η σαμσουνγκ.θα προτιμουσα επισης να πειτε οτι η apple πρωτη φορα βγαζει OLED οθονη και θα δουμε στην πραξη οπως και με το δαχτυλικο αποτυπωμα αν υπαρχει προβλημα.για μενα πιστευω θα ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη,θελω να το ελπιζω δηλαδη γιατι εγω θα το αγορασω… Συνέχεια »

Giannis

Εγώ ψάχνω την αντιγραφή του s8 που λέτε όλοι! Σαφώς μικρότερα μπεζελ, χωρίς Touch ID στην πλατη, διπλή κάμερα πίσω σε αντίθεση με το s8. Είναι και τα δυο κινητά…..σε αυτό μοιάζουν.

Γιώργος Καπ

Εμένα μου αρέσει πάντως εμφανισιακά. Φαίνεται ότι η apple προχωρά αργά αλλά σταθερά προς το μέλλον, στο οποίο άλλες εταιρίες έχουν πάει πιο πριν

@johny εντελώς άκυρο αυτό που λες ότι το καλύτερο κινητό το θες για να μην τρώει κολλήματα και να έχει γρήγορο λογισμικό. Τότε θα παίρναμε όλοι το Nokia 3310! Ένα καλό κινητό πρέπει να έχει την αναλογία τιμής, καλής οθόνης, αξιοπρεπούς κάμερας, ανθεκτικης μπαταρίας και πλήθος εφαρμογών. Πολλοί βάζουν μέσα και την φορητότητα. Είναι πολλοί παράγοντες μαζί. Ποτέ μόνο ένας

John

Καλα παντως κανει η Apple-Foxconn και αντιγραφει την Samsung και την LG γιατι ειναι αληθεια οτι οι Αμερικανοκινεζοι με σημα το μηλο εχουν μεινει πολυ πισω τελευταια πχ. το iphone 7 μοιαζει προιστορικο διπλα στο S8 και το LG G6. Ασε που εχει και οθονη ξεπερασμενης τεχολογιας (ips).

Ge0

Και τα bezel πώς τα καταλαβαίνεις από τη θήκη? Υποθετικά αν είχε τα κλασικά bezel πάνω κάτω, έτσι θα ήταν πάλι?

johny

Γιώργος Καπ μαλλον δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις αυτα που εγραψα.εγω οπως ειπα επιλεγω μηλο,και για να επιλεγω παει να πει οτι ειμαι ευχαριστημενος σε οτι δινει.δεν κανω πολυ χρηση μπαταριας και ειμαι ευχαριστημενος.οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι μια χαρα αν και ουτε σε αυτο το κομματι ασχολουμαι πολυ.και το ξαναλεω δεν βαζω τιποτα αλλο ποιο πανω απο το λογισμικο του.τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με ενα λογισμικο τυπου νοκια 3310 παρε αυτο τι να σου πω. απλα εχω αναφερει δυο τρια πραγματα που μετρανε για μενα.αλλος θελει την τελεια καμερα αλλος μεγαλη μπαταρια και αλλος καλη οθονη.εγω γουσταρω την ταχυτητα χωρις κολληματα.ο καθε ανθρωπος εχει και διαφορετικα θελω και γουστα.εγω εχω αλλαξει σχεδον ολες τις εταιριες αλλα εμεινα στην aplle γιατι αυτο που χρειαζομαι μου το δινει και με το παραπανω..τοσο που σε λιγους μηνες θα δουμε κατα τη γνωμη μου την μεγαλυτερη αλλαγη στην ιστορια της τεχνικα.νεοι αισθητηρες αφης-oled οθονη που δεν ειχε ποτε,δαχτυλικο αποτυπωμα μεσω οθονης(αν υσχηει αυτο),A11 chipset TSMC τεχνολογιας 10 nm FinFET-μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας ,σχεδιασμο ΑR με αισθητηρες Bosch για βιντεο και φωτογραφιες 360 °,πιστοποιηση αδιαβροχοποιησης IP68 ανωτερη της IP67.και για την καμερα εχουμε και λεμε dual-camera module με υποστηριξη 3D λειτουργιων… Συνέχεια »

JohnWave

Ωραία η μείωση των bezels. Καιρός ήταν να προχωρήσει και λίγο μπροστά η Apple. Προσωπικά αν και είμαι υπέρ των ανύπαρκτων bezels ίσως να ήθελα έστω μικρά πάνω και κάτω ( σαν το S8 δλδ). Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου άρεσε το να παρεμβάλλεται το πάνω μέρος έτσι στην οθόνη. Την αρχή για αυτόν τον τύπο σχεδιασμού την είδαμε και πριν λίγο καιρό στο Essential ( και τότε δεν μου έκατσε τόσο καλά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.