iPhone 8: Φωτογραφίες από μεταλλικό frame και panels

iphone 8 panels and frame, iPhone 8: Φωτογραφίες από μεταλλικό frame και panels

Όσο πλησιάζει ο καιρός για την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhones, τα leaks συμπληρώνουν το παζλ για το πως θα είναι μέσα και έξω τα iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Σήμερα έχουμε φωτογραφίες από το μεταλλικό frame του iPhone 8, το μπροστινό και πίσω panel.

iphone 8 panels and frame, iPhone 8: Φωτογραφίες από μεταλλικό frame και panels

Το μεταλλικό frame δεν μας δείχνει πολλά για το κινητό, αλλά συγκρίνεται με μια θήκη του iPhone 6 για να πάρουμε μια ιδέα για το μέγεθος.

Το iPhone 8 αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.8 ιντσών OLED, ενώ τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus θα παραμείνουν σε 4.7 και 5.5 ίντσες, αντίστοιχα.

Εκτός από το μεταλλικό frame, κυκλοφόρησαν εικόνες από το μπροστινό και πίσω panel. Στην πρώτη εικόνα είναι τα panels του iPhone 8, το οποίο θα είναι το πιο ακριβό από τα τρία, με bezel-less AMOLED οθόνη από τη Samsung. Το μεγαλύτερο bezel που βλέπουμε είναι στην επάνω πλευρά για την κάμερα και το ακουστικό.

iphone 8 panels and frame, iPhone 8: Φωτογραφίες από μεταλλικό frame και panels

Δεν υπάρχει εγκοπή για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στη πλάτη, ούτε κεντρικό κουμπί μπροστά, επομένως όλα οδηγούν στο ότι η Apple τον έχει ενσωματώσει κάτω από την οθόνη. Τέλος, η διπλή κάμερα στην πλάτη για μια ακόμη φορά εμφανίζεται σε κάθετη διάταξη.

Η δεύτερη εικόνα δείχνει τα panels του iPhone 8 δίπλα στην πλάτη των iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά, εκτός του ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Apple θα χρησιμοποιήσει γυαλί. Το iPhone 7s έχει μονή κάμερα ενώ το iPhone 7s Plus, διπλή σε οριζόντια διάταξη.

iphone 8 panels and frame, iPhone 8: Φωτογραφίες από μεταλλικό frame και panels

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Δεν μπορω να καταλάβω ποιο το σκεπτικό της Apple να κυκλοφορίσει 3 διαφορετικά τηλέφωνα ..
Με κάνει να αναρωτιέμαι αυτός που σκοπεύει να αγοράσει φέτος I phone ειναι δυνατόν να θέλει να πάρει κάτι λιγότερο απο το bezel less I phone 8 με ενσωματωμένο τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω απο την οθόνη ;; Ποιος θα δώσει σημασία στα ίδιου design απο οτι φαίνεται 7s & 7s plus ;;
Απο την άλλη για να τα βγάζει η Apple κάποιο λόγο θα έχει που θα πιστεύει οτι ο κόσμος θα τα δώσει σημασία . Σίγουρα πιστεύω οτι ο πρώτος λόγος θα ειναι η ζήτηση . Ελπίζω ο δεύτερος λόγος να μην ειναι η τιμή …..

Nikopoup

Γιατί να μην βγάλει μόνο το “8”; Όποιος έχει να δώσει 900 έχει να δώσει και 1100. Εκτός αν πηγαίνει γυμνάσιο.

ΝΙΚΟΣ

Το IPhone είναι το τελευταίο αποκούμπι της Apple , θα κάνει ότι μπορεί για να αρμέξει τους πιστούς της. Αυτή είναι η απάντηση

Agnostos13

Για να σου πει:
– iPhone 7S από 649$ (ίδια τιμή με το 7 τώρα)
– iPhone 7S Plus από 769$ (ίδια τιμή με το 7 Plus τώρα)
– iPhone 8/X/Edition/Pro 989$!

Αν σου παρουσίαζε μόνο iPhone 8/X/Edition/Pro 989$ φέτος θα έλεγες γιατί ανέβασε την τιμή της βασικής συσκευής 340$. Ενώ τώρα το iPhone 8/X/Edition/Pro δεν εμφανίζεται σαν βασική συσκευή…άρα η βασική συσκευή (7S) δεν ανατιμαται και οποιος θελει το κατι παραπανω (επετειακο iPhone) θα βαλει βαθια το χερι στην τσεπη όπως το έβαζε κάποιος που ήθελε Plus, Jet Black ή 128/256gb μνήμη…

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ:
Φανταζομαι τρολλαρεις γιατι αν το iPhone σου φανταζει τελευταιο αποκουμπι μιας Apple που ειναι εδω και χρονια η πρωτη εταιρεια παγκοσμιως στους περισσοτερους δεικτες (τζιρους, αξιες κλπ) μιλαμε για παρα-μα-παρα πολυ δυνατο αποκουμπι!

Giannis

Αποκούμπι το iPhone για την Apple. Το διαβάσαμε και αυτό. Πείτε μας πάλι ότι είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και τις υπόλοιπες σχετικές γραφικότητες.
Στα του άρθρου μπορώ να πω ότι το 8 δείχνει ήδη πολύ ωραίο και ίσως να είναι το επόμενο μου κινητό. Όσο για τα 7s/plus εκτιμώ ότι θα είναι οι mid range της εταιρείας, με entry το se. Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις το 8 θα είναι κοντά σε 4ψήφιο νούμερο και τα υπόλοιπα θα είναι στα 100-120€ κάτω. Προφανώς θα καταργηθεί το 6 και το υπάρχον 7 και θα έχει στην γκάμα της 3 μοντέλα όπως συνηθίζει.

Chris_BMW

Άγνωστε το ίδιο σχόλιο κάναμε απλα εσυ το παρουσίασες αναλυτικά με αριθμούς!
Μάλλον αυτός ειναι ο λόγος ..
πιστεύω οτι οποιος θέλει το επετειακό θα βάλει πολυ βαθιά το χέρι στην τσέπη …

ΝΙΚΟΣ

Εννοείται πως το αποκούμπι ως φράση είναι μεταφορική. Έχει να κάνει πως το iPhone είναι το μόνο δυνατό προϊόν της κ πως έχει το συντριπτικό μερίδιο – ευθύνη των κερδών της. Στα macs -ipads -watches κλπ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο ,ίσα ίσα. Το πόσα λεφτά έχει καβατζώσει , ποσώς με ενδιαφέρει , και θα έπρεπε να μην ενδιαφέρει κανέναν σας ,αλλά είστε οπαδοί και σκέφτεστε όπως οι οπαδοί στην μπάλα.

Agnostos13

@Chris_BMW
Σε εσένα απευθυνόταν το σχόλιο μου απλά ξέχασα να το γραψω στην απαντηση…

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ:
Εγω αυτη τη στιγμη βλεπω αυξηση των πωλησεων Mac (την ωρα που η αγορα πεφτει)…
βλεπω διπλασιασμο των πωλησεων Apple Watch (σε σχεση με περσυ) το οποιο και ηγειται στην αγορα smartwatches τα τελευταια χρονια (η οποια εμφανιζει αυξητικες τασεις)…
και ενα iPad που ηγειται σταθερα στην αγορα των tablet αν και με μειωμενες πωλησεις (ειχε να πάρει αναβαθμιση εναμιση χρονο)…
Για το iPhone δεν χρειαζεται να γραψω κατι!
Τωρα αν εσυ αρνεισαι να δεις τα γεγονοτα ή δεν σε ενδιαφερουν οπως λες μαλλον εσυ εισαι ο hater οχι εμεις οι οπαδοι…

ΝΙΚΟΣ

Α Μάλιστα. Όλα καλά ,όλα ανθηρά λοιπόν και εγώ ο hater ε? Βγάλε εκτός τα iPhone και έλα να μου πεις αποτελέσματα τα 2-3 τελευταία χρόνια. Τι ανεβαίνει στα Mac , μπορεί να ζήσει η Apple με τα mac? Τι σε σχέση με πέρυσι? Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις? Κρατά με νύχια και με δόντια ένα ποσοστό καλό στο IOS με τα τηλέφωνα , και αυτό είναι. Τίποτε άλλο.
όσο για τις μειωμένες πωλήσεις του ipad , έβγαλε τα ipad pro και προσπάθησε να πείσει ότι εχεις pc replacement με 100-1200 ευρώ, για light computing ,όταν ένα μέσο αξιοπρεπέστατο laptοp κάνει τα μισά χρήματα. ΟΠΑΔΙΣΜΟ πουλάει για ίδιο όφελος. όποιος θέλει αγοράζει!
Αν Hater λέγεται όποιος δεν γουστάρει να του πουλάν κοροϊδία , πες με hater. Και αυτήν την τακτική και την νοοτροπία σας στην χαρίζω, μαζί με τον ψευτοελιτισμό και το τουπέ του premium που αραδιάζετε 2,3 σε κάθε ποστ.

Agnostos13

Ενταξει δεν εισαι hater…σιγουρευτηκαμε! Χαχα!

giannis

Ευτυχώς δεν είσαι hater….αν ήσουν μπορεί να είχες αυτοπυρπολυθεί έξω από το κουπερτίνο.

JD

Ευτυχώς που θα έχει οθόνη infinity AMOLED Samsung γιατί με τις απαράδεκτες IPS και με το ίδιο σχεδιασμό εδώ και 4 χρόνια είχε καταντήσει για γέλια το iphone.

Agnostos13

Απαραδεκτες Ips… Εδω να δεις γελια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.