iPhone 8 & 7s Plus: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια;

iphone 8 schematics, iPhone 8 & 7s Plus: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια;

Το επετειακό iPhone που θα ανακοινώσει η Apple τον Σεπτέμβριο με αφορμή τα 10α γενέθλια του κινητού της, είναι αυτό που ομολογουμένως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Το iPhone 8, όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε, θα έρθει μαζί με τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

Σήμερα διέρρευσαν κάποιες εικόνες που λέγεται ότι δείχνουν τα τελικά σχέδια των iPhone 8 και iPhone 7s Plus. Τα δυο αυτά διαγράμματα λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη των iPhones, αλλά εμείς κρατάμε τις απαρίτητες επιφυλάξεις.

Ξεκινάμε με το iPhone 8, το οποίο εμφανίζεται στην παραπάνω εικόνα. Έχει διαστάσεις 143.4×70.77×7.51 χλστ., το πάχος δεν περιλαμβάνει την προεξοχή της κάμερας στην πλάτη. Όπως έχουμε δει και σε προηγούμενες διαρροές, το iPhone 8 αναμένεται να έχει οθόνη edge-to-edge OLED και διπλή κάμερα στην επάνω αριστερή πλευρά της πλάτης. Ωστόσο, σε αντίθεση με την διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus, εδώ έχουμε κάθετη διάταξη.

Αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι αυτό είναι πράγματι το τελικό σχέδιο του iPhone 8, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη. Από τα σχέδια δεν βλέπουμε την ύπαρξη κεντρικού κουμπιού ούτε αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη.

iphone 8 schematics, iPhone 8 & 7s Plus: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια;

Όσο για το iPhone 7s Plus, οι διαστάσεις του είναι 158.38×78.1 χλστ. ενώ του iPhone 7 Plus, 158.2×77.9 χλστ. Η πίσω και μπροστά πλευρά φαίνεται να παραμένει ίδια με την προηγούμενη γενιά.

Mockup

iphone 8 schematics, iPhone 8 & 7s Plus: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

“Από τα σχέδια δεν βλέπουμε την ύπαρξη κεντρικού κουμπιού ούτε αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη.”

ρε ειστε καλα εκει?
αυτο εκει στην πλατη του ιφονε τι ειναι δλδ?
εκτος οτι ειναι ψεφτικο πρωτον
δν μπορειτε ουτε τις εικονες να δειτε?
απλα μεταφραση απο ενα τυχαιο αρθρο κ ολα καλα?
αμα δεν εχετε καποιο τεχνολογικο αρθρο να γραψετε μην γραφετε ασυναρτησιες απλα για να γραψετε
μερικοι μπαινουν για να δουν κατι σωστο οχι την καθε ζωγραφια που εκανε ενας καπου κ το καθε αρθρο μια 5χρονης κινεζας που το εκανε για μια εργασια στο σχολειο.

tolis

χαχαχαχα κλαιωωω!!!! 😂😂😂😂
στα ΣΧΕΔΙΑ δεν υπαρχει κατι… το αθρο λεει για τα ΣΧΕΔΙΑ και οχι για ενα mockup που έφτιαξε κάποιος απο διαρροές… διαβαζε σωστά πριν κραξεις

Αγγελος

Bill μαλλον αλλο σχεδιο βλεπεις φιλε αν βλεπεις καποιο αναγνωστη δακτυλικων αποτυπωματων στη πλατη.χαχαχα καμερα λεγεται αυτο εκει πισω και φλας

NikosAr

@bill
Αυτός που είναι για κράξιμο … κατάλαβες ποιος είναι ε; Μας συγχωρείς που δεν σου αρέσει το άρθρο κι έχει ανακρίβειες … επίσης αφού κάνεις τον κόπο να πεις την π@π@ρια σου κάνε μας την χάρη να μπαίνεις στην Wikipedia και να διορθώνεις εκεί … με όλο τον σεβασμό στο σάιτ !

8enohpi

Ρε πάτε καλά και οι τρεις από πάνω? Στο ΠΛΑΙΝΟ power button είναι το ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ για αυτό και έχει μεγαλώσει σε μήκος! Ούτε τις διαροές δεν βλέπετε καλά….

Κοινώς αντιγραφή απο SONY.

johny

bill..αν εχεις νευρα μην μπενεις καθολου μεσα στο pc γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που μπενουν λιγο εδω μεσα στο techblog για να ενημερωθουν και να περασουν την ωρα τους ευχαριστα διαβαζοντας οτιδηποτε τους ενδιαφερει.και επισης αν δεν ξερεις να διαβαζεις δεν ευθυνομαστε εμεις γι αυτο.παντως καλο θα ηταν να ελενξεις λιγο τους τροπους και την συμπεριφορα σου γενικα και να διαβαζεις σωστα πριν γραψεις κατι αλλη φορα.

Giannis

Το power button στο 8 είναι μεγαλύτερο από ότι στο 7. Ετοιμάστε για τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πλαϊνό κουμπάκι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι βολικό.

Agnostos13

@bill:
Μπερδεψες την βουρτσα με την…χτενα!
Μαθε να διαβαζεις πριν κραξεις…

Agnostos13

test

Chris_BMW

Με λυπεί το γεγονός πως σε ένα τεχνολογικό σάιτ -αν κρίνω απο σχόλια σαν το πρώτο- υπάρχουν άτομα που αντί να χαίρονται που κάποια εταιρεία θα καταφέρει (αν το κάνει ) να ενσωματώσει έναν αισθητήρα κάτω απο την οθόνη παρακαλάνε βαθειά μέσα τους αυτή η εταιρεία να μην ακούει στο όνομα Apple..
Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια εμπάθεια πραγματικά ..

Dimitris

Ρε παιδιά σωστά τα λέτε όλοι αλλά αφού το άρθρο μιλά για τα σχέδια του νέου iPhone τότε τι θέλει και βάζει μες στη μέση αυτή τη π@π@ρια που ανέβασε κάποιος στο διαδίκτυο?

Ζοις

Εγώ μόνο ένα πράμα έχω να πω ότι για όλο το 2017 ένα είναι το εργαλείο και δεν είναι άλλο από το Sony experia xz premium και αν το πάρεις και σε luminous Chrome ακόμα καλύτερα,
Οι λόγοι πολλοι άσε που και μόνο που είναι το μόνο με 4κ οθόνη μόνιμα και όχι προς το παρόν αλά για όλο το 17 και βλέπουμε φτάνει.

Chris966

Το θέμα είναι να βγεί με τις διαστάσεις που αναφέρονται πιό πάνω και που προσωπικά θεωρώ, ότι είναι το ιδανικότερο μέγεθος για smartphone στις μέρες μας. Ούτε σχετικά μικρό (4-4,5, 4,7 ίντσες), αλλά ούτε και πολύ μεγάλο, όπως είναι το σημερινό 5,5 ιντσών iphone, άβολο και άχαρο.
Κι αν τελικά βάλει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη (δηλ. στην πρόσοψη), τότε θα μιλάμε για το ΤΕΛΕΙΟ SMARTPHONE.
Αλλά για μιά στιγμή…Πού αλλού θα μπορούσε να μπεί αυτός ο περιβόητος αισθητήρας;
Και δεν είναι ρητορικό το ερώτημα! Εφ’ όσον στις γνήσιες θήκες iPhone, τόσο η πλάτη της συσκευής, όσο και το power boutton στο δεξί μέρος, θα είναι ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ οπότε…
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.