iPhone 8 Plus: Η καλύτερη smartphone κάμερα που έχει τεστάρει το DxOMark

iPhone 8 Plus κάμερα, iPhone 8 Plus: Η καλύτερη smartphone κάμερα που έχει τεστάρει το DxOMark

Σημαντικές βελτιώσεις στις κάμερες τους φαίνεται ότι έχουν να επιδείξουν τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus καθώς πλέον βρίσκονται στην κορυφή του DxOMark.

Οι μετρήσεις της κάμερας κατέδειξαν ότι το iPhone 8 Plus με 94 πόντους είναι το καλύτερο smartphone που δοκίμασε το DxOMark και ακολουθεί το iPhone 8 με 92. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Google Pixel με 90.

Το συμπέρασμα του DxOMark αναφέρει: “Στο σύνολό του το iPhone 8 Plus αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για σχεδόν όλες τις ανάγκες κάθε φωτογράφου που χρησιμοποιεί smartphone.

Εμφανίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, μεγέθυνση για όσους χρειάζεται να προσεγγίσουν το αντικείμενό τους και κυρίαρχη στη βιομηχανία λειτουργία πορτρέτου για καλλιτεχνικές προσπάθειες.

Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας σχεδόν σε κάθε κατηγορία – και ειδικότερα, το προηγμένο λογισμικό της επιτρέπει εκπληκτικό αποτέλεσμα στην καταγραφή σκηνών και εικόνων υψηλής δυναμικής εμβέλειας στις οποίες μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Μετά από αυτό αναμένεται η δοκιμή του iPhone X και φυσικά η «απάντηση» της Google στις 4 Οκτωβρίου με το Pixel.

iPhone 8 Plus κάμερα, iPhone 8 Plus: Η καλύτερη smartphone κάμερα που έχει τεστάρει το DxOMark

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechN1ck

Έχουν βάλει το s6 edge στην λίστα που έχει βγει πριν κάτι χρόνια και φοβούνται να βάλουν note 8 μετά το upgrade που παίρνει στην κάμερα μπράβο πολύ ωραίος στην παρά πληροφόρηση..

James95

Pfffff… παιδια βαλτε supersaf na δειτε πως εκτιθεται η καμερα του ιφον 8 plus εναντι του note 8!Δλδ νταξει κοροιδευομαστε!καλο κινητακι πολυ γρηγορο αλλα μεχρι εκει!

georgerapp

πολλες μοναδες διαφορα (4) βλεπω και εκει ψηλα φανταζομαι δε θα δινονται και ευκολα οταν το 90αρι ειναι μια βαθμολογια σε συσκευες με πολυ καλη ποιοτητα φωτογραφιων.δηλαδη πλεον ακουμπα dslr σε ποιοτητα;
αυτες οι 4 μοναδες σε συνδιασμο με τις μη αναμενομενες πωλησεις του η αληθεια ειναι πλεον ξεπερασμενου απο την ιδια εταιρεια iphone8 με κανουν καχυποπτο,με κανουν να πιστευω οτι ισως να υδρωσε λιγο η τραπεζα apple που δειχνει να ξεφευγουν καποια cents και προς αλλους κατασκευαστες και ειπε να κανει μια δωρεα προς τους φιλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ δε λεω πως δεν εχει καλες καμερες (εδω εκανε παπαδες με φακους κατωτερους τοσα χρονια),εχει και παραεχει σουπερ αποτελεσμα απλα οι 4 μοναδες διαφορα εκει ψηλα μου καθονται καπως.

giorgosgek

καλη καμερα ειχε και πλεον εχει μετα το 7αρι , ιδιου επιπεδου με ολα τα υπολοιπα , αλλα και εγω παραξενευομαι και αλλα βλεπω , τι να πω μακαρι παντως!

Ntoz

Κάτι δεν παει καλά, καλά λετε. Ειδικά από τη μια βλέποντας θόρυβο, πιξελ, δυσκολία στο φως κ από την άλλη βαθμολογία. Μάλλον εχετε δικιο

JohnWave

Το DxOmark βρίσκεται σε φάση αναβαθμολογήσεων συμπεριλαμβάνοντας bokeh,zoom και απόδοση σε πολύ χαμηλό φωτισμό. Εξού και η ανέτοιμη λίστα που δημοσιεύει αυτόν τον καιρό. Για μένα είναι φάουλ αυτό που κάνει. Τέσταρε ξανά με τα νέα σου κριτήρια όλες τις συσκευές ή έστω το top10 και μετά δημοσίευσε σωστά τη λίστα όταν θα την έχεις ολοκληρωμένη.

Εντωμεταξύ συνεχίζει να μη συνειδητοποιεί (σκοπίμως αρχίζω να πιστεύω) ότι κρίνει κάμερες κινητών και ότι η τεράστια πλειοψηφία των καταναλωτών θέλει να συγκρίνει την απόδοση στο αυτόματο. Τουλάχιστον θα μπορούσε να διαχωρίζει βαθμολογία auto και βαθμολογία σε manual ώστε αυτός που συμβουλεύεται το συγκεκριμένο site να μπορούσε να βγάλει πιο σωστό συμπέρασμα με βάση το mode που χρησιμοποιεί κυρίως.

Τέλος πάντων, πάλι καλά που υπάρχουν πολλά άλλα γνωστά sites και γνωστοί youtube bloggers που κάνουν συγκριτικά στο αυτόματο με τις φωτογραφίες τη μία δίπλα στην άλλη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Όποιος τραβά σε auto μπορεί να συμβουλεύεται αυτούς και όποιος τραβά σε manual με αλλαγές ISO, shutter speed, white balance κτλ ή με χρήση τρίποδου μπορεί να συμβουλεύεται το DxO.

Sint

Πάνω σε αυτό που γράφετε όλοι. Διάβασα ένα άρθρο που συσχετίζει όλες τις αλλαγές σε antutu, geekbench, dxomark με την εμφάνιση των νέων iPhone κυριως(και άλλων μερικές φορές) . Κι όλες οι διαφοροποιησεις είναι υπέρ τους. Πχ όταν η antutu άλλαξε τον τρόπο που μετράει πριν 2 χρονια, μέσα σε ένα βράδυ το iPhone από την 7η θέση βρέθηκε στη πρώτη.
Δε θέλω να πω για κάτι παράξενο αλλά να τονίσω ότι αυτά τα τεστ εμένα προσωπικά μου φαίνονται σαν ένας έξυπνος τρόπος να βγάζουν εύκολο χρήμα από τους κατασκευαστές, αυτοί που κάνουν τις και καλά μετρήσεις.

Γιώργος Κ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Sony που στην ουσία δίνει σχεδόν παντού τους αισθητήρες της βγάζει χειρότερα αποτελέσματα στις φωτογραφικές των κινητών της από ότι στις αντίστοιχες των άλλων κινητών. 83 το premium φετινό μοντέλο και 82 το s6 που είναι 2,5 ετών κινητό; κάτι μου βρωμάει εδώ ….

bezilys

Κάτι πίνουν αυτοί εκεί πέρα στο DxoMark! Δεν γίνεται το xzp να είναι σχεδόν το ίδιο με το s6 όπου είναι δύο χρόνια σιν ότι ακόμα και το z5 είχε μεγαλύτερη βοθμολογια από το s6. Πάλι έβαλε το χεράκι της η Apple από τι φαίνεται γιαυτό πήγε και στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά! Πάει χάλασε και αυτό!

Andr. Kar

Με 1000 ευρο πάω και περνω φωτογραφική μηχανή που κάνει παπάδες και ένα κινητό μαζί . Σιγά μην τα δωσω στην @@ρια. Πρόβατα

vladimiros

Αχταρμα το κανανε το Dxomark,επειδη βαλανε και αλλα εξτρα πραγματα οπως το bokeh και το zoom και τα κινητα με διπλη καμερα βγαζουν καλυτερο σκορ..αλλα το iphone 8 δεν εχει διπλη καμερα παρολα αυτα ειναι στην δευτερη θεση..πραγματικα δεν ξερω τι να πω,το 8αρι το μηλο να βγαζει με διαφορα καλυτερα και απο το Htc 11 k pixel?
Καλα για το ΧΖpremium τι να πω..αλλα ισως φταει η αλλοιωση τις φωτογραφιας που κανει,και αυτοι το εντοπισαν γιαυτο ειναι και τοσο κατω..επισης οχι και τοσο καλη αποδοση με λιγο φωτισμο..δεν θελω να λεω 100 φορες για το F στα Sony κουραστικα

Apostolos

Το S7 πουθενά?

bezilys

@vladimiros κάτι μου βρομάει, από φοτογραφιες που έχω δει στην σελίδα στο DxoMark που τραβάει το xzp μου φαίνεται το x το απλό που έχω τραβάει καλύτερα!

Don Mitso Mou

“Είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλουν’, είχε πει ο Αρκάς. Με λίγα λόγια, το dxomark είναι ελεύθερο να κάνει οποίο τεστ θέλει, αλλά προς θεού μη βγάλει πρώτο το iphone. Σε αυτή την περίπτωση, κάτι φταίει, κάτι βρωμάει, κάποιος πλήρωσε, φταίνε οι μπασκέτες, το παρκέ, ο φροντιστής και το γρασίδι.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα μιας και σύμφωνα με το Android community, τα apple sheeps θα το αγόραζαν έτσι κι αλλιώς.

Και στην τελική πόση διαφορά μπορεί να έχει πια μια κάμερα με σκορ 90 με μια με 89; Το έχετε χάσει τελείως νομίζω.

VasiliS7edge

Για όσους απορούν το Note 8 δεν το έχουν δοκιμάσει γιατί ξεπερνάει την κλίμακα του 100 😋

vladimiros

@bezilys Ναι φιλε μου για καποιο λογο ολα τα iphone ανεβηκαν,περιμενουμε να γελασουμε και για αλλα κινητα τωρα οπως το Note 8,G6,V30, αλλα κανενα δεν θα περασει τα iphone αποτι καταλαβα!
@Αποστολος λογικα θα το βαλουν και το S7,θα ξανα τεσταρουν αρκετες συσκευες που ειχαν και πριν απο αυτα που διαβασα..αλλα το S7 μην το περιμενεις πολυ ψηλα χαχαχα..

Gvirginia

@JohnWave Μπράβο που ψάχνεις αυτά που διαβάζεις. Συμφωνώ ότι οι συσκευές της λίστας είναι λάθος, δηλαδή είναι πιο λογικό να μπει το top 10 – διαφορετικών συσκευών και όχι 2 παραλλαγές της ίδιας – παρά να βλέπουμε το S6 εκεί μέσα. Για το auto/manual γράφουν: “Testing for most image quality criteria is undertaken with the smartphone camera in its default (auto) mode. We intervene manually only to activate the bokeh (portrait) mode, the flash, and the zoom feature” Τώρα μόνο αυτοί ξέρουν, μιας και δεν υπάρχει βίντεο την ώρα των μετρήσεων. @Γιώργος Κ. Λογικά τα κάνει σαλάτα στο post processing. Πάντως οι κάμερες των κινητών δεν είναι μόνο ο αισθητήρας που πουλάει η Sony. Πέρυσι είχε κάνει ένα blind test το gsmarena μεταξύ iPhone 7 – Galaxy S7 – LG G5 και ενός Xperia XZ(?) – και έκανε μπαμ ποιες φωτογραφίες ήταν του Sony. Έβλεπες τρελό θόρυβο, καμία σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές. Το G5 αναδείχτηκε η καλύτερη κάμερα σύμφωνα με τις ψήφους του κόσμου. @Sint Στο Antutu, για το οποίο έχουμε πει εκαντοντάδες φορές εδώ μέσα, άρχισαν να δίνουν περισσότερη βαρύτητα στην GPU και στο UI, μιας και αυτά είναι τα κριτήρια – σύμφωνα με αυτούς – που ενδιαφέρουν… Συνέχεια »

Agnostos13

Καθε φορα τα ιδια…
Οταν τα συγκριτικα εκθειαζουν τα ανδροηδη τοτε ειναι σωστα και αμεροληπτα…
Οταν πεφτουν οι φαπες τοτε ειναι λαθος και πληρωμενα απο την Apple…
Ε ρε κομπλεξ που εχει ο κοσμος!

ΥΓ. Ειπαμε δεν θελετε ή δεν μπορειτε…σταματηστε να γελοιοποιειστε καθημερινα
ΥΓ2. Τα S7 και S8 πιανουν 88 ποντους στο dxomark

George

VasiliS7edge χαχαχαχαχα,βάλε κάτι ακόμα ρε φίλε ψυχή είναι;

vangelis 2502

Μας δουλευουν?? που ειναι το s7 s7 edge s8 s8 plus???? και μην πειτε οτι δεν εχει κορυφαια καμερα το το s8?? οποτε ακυρη η αποφαση λειπουν στοιχεια!!!!!ελπιζω να συμφωνειτε!!!!

Mac

έπεσαν τα δολάρια, πολλά δολάρια..

Ιωάννης Μ

Asus Zenfone AR νομίζω θα έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα ;

giannogeorge

Συμφωνώ ότι το iPhone 8 Plus έχει από τις καλύτερες κάμερες, έχω πάθει πλάκα πραγματικά, όμως βλέποντας την λίστα είναι να γελάει κανείς από τις ηχηρές απουσίες

χρηστος

Περιμενετε το Note8. (θα το κανουν αραγε ή επεσαν τα χρηματα απο την Apple οπως εκανε με το customer opinion;). Δειτε βιντεακι του Supersaf με συγκριση, οπως λεει ο φιλος απο πανω..

Τασούλα

Συγκρίνοντας το με το Pixel που είναι 3ο στη λίστα η βαθμολογία δεν βγάζει νόημα.

iPhone 8 – Pixel
Dxomark βαθμολογία 96>89
Exposure & Contrast 89<90
Color 78<85
Autofocus 74<93
Texture 64<93
Noise 68<89
Artifacts 73<84
Flash 84<88
Zoom 51-*
Bokeh 55-*
Ο μέσος όρος του Pixel είναι 88.5 ενώ του iPhone 70.6, iPhone χωρίς Zoom και Bokeh είναι 75.7.

Rizo

Όπως λέει ο @James95 στην αρχή και ο Χρήστος απο πάνω δείτε τον SuperSaf και κρίνετε!!
Εγώ πήρα S8+ αφού πρώτα είδα τα συγκριτικά του!
youtube.com/watch?v=bwnSCjyhKuU
Πάντως με αυτά που βλέπω είναι πίσω η κάμερα του i8 Plus. Βασικά σαν να βάλανε του i7 Plus φαινεται.

Θα ήθελα να σχολιάσω επίσης οτι δεν γίνεται στην συνολική βαθμολογία να μπαίνει και το Bokeh και Zoom!!
Όποιο κινητό δηλαδή δεν έχει διπλή κάμερα θα παίρνει μάπα βαθμολογία?????

bezilys

@Τασούλα ναρκωτικά μην τι ψάχνεις😝😜

Gvirginia

@Τασούλα

Το Pixel έχει βαθμολογία 90, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, και όχι 89.
Σύμφωνα με το νεότερο review του DxO και τα υπόλοιπα νούμερα που έχεις παραθέσει είναι λάθος.

Επίσης η βαθμολογία δεν είναι του iPhone 8 αλλά του iPhone 8 Plus.

https://www.dxomark.com/google-pixel-camera-review-retested-new-dxomark-mobile-protocols/

KostasB

Blind tests και μόνο..
Τα νούμερα είναι θεωρία..

Alex

εγώ μια απορία εχω!όταν είχε βγει το htc11 δεν είχαν πει ότι είναι το καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμη?Που είναι τωρα?

George

Με τίποτα, δεν θα το αγόραζα με τίποτα. Χίλιες φορές καλύτερα το lg g6 με σκορ 84 ή το oneplus 5 με σκορ 87. Κορυφαία κινητά με μόλις ένα “κλικ” πιο κάτω στην κάμερα από το iPhone 8, αλλά και με την ΜΙΣΗ τιμή απόκτησης!! Ειδικά το lg g6 που είναι και αδιάβροχο, πιστεύω είναι η “best value for money” ναυαρχίδα που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Γιώργος Κ.

G Virginia έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Και το θυμάμαι κι εγώ. Και ίσως μετράει και το γεγονός ότι στις άκρες το premium παραμορφώνει την εικόνα και κανείς δεν ξέρει γιατί, για αυτό και πήρε ίσως τόσο χαμηλή βαθμολογία.

Επίσης όντως στο τεστ του supersaf το note 8 είναι καθαρά ο νικητής σε σχέση με το plus,ειδικα στο low light. Αλλά το note δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμη οπότε οψόμεθα

DenisXD

Δεν εχω αμφιβολία οτι το i8 έχει κορυφαία κάμερα, αλλά φτάσαμε πια σε ενα σημείο που η εξελίξεις είναι μιδαμινες. Δεν θα,πω πως στο dxomark τα πήρανε απ’ την 🍎, αλλά ειλικρινά δεν έχει σημασία. Εγω πχ εχω το Z5 και οι φωτογραφίες που βγάζω είναι τέλειες με λίγη δουλειά στο snapseed (app για επεξεργασία φωτογραφίας).

Τι θελω να πω? Οτι εαν ξέρεις απο φωτογραφία δεν παίζει μεγάλο ρόλο τι κρατάς. Και αν δεν με πιστεύετε παρτε τα αιφονια σας και ελάτε για camera test 🙂

DenisXD

Να πω οτι η έλλειψη στα τηλέφωνα (πχ λείπει το galaxy s8++, το xz1, το καινούργιο Huawei κτλ) είναι γιατί τα ξανατεσταρουν σε επιπλέον λειτουργίες. Μου κάνει εντύπωση όμως που το Ζ5 παραμένει με 87, και το xzp είναι στα 83..

Petros

Στο S8 plus δίνει 88 πόντους!

JohnWave

Λοιπόν είδα και εγώ το συγκριτικό μεταξύ iphone 8 plus vs Note 8 από το αγαπημένο μου κανάλι στο youtube (το SuperSaf TV που αναφέρατε και πιο πάνω) και τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι τα εξής όσο αφορά τη φωτογραφία : 4:29 – Selfie : Καλύτερο το Note 8. Το dynamic range του είναι σαφώς ανώτερο (δείτε κάψιμο στα σπίτια πίσω στο iphone όπως και στις γωνίες του προσώπου). Στην λεπτομέρεια ισάξια. 5:04 – Selfie σε χαμηλό φωτισμό : Καλύτερο το Note 8 Δεν χρειάζεται ανάλυση το πράγμα εδώ. 5:09 – Selfie με χρήση flash : Καλύτερο το iphone 8 plus. Kαλύτερη διαχείριση του φωτός χωρίς να καίει το πρόσωπο. 5:22 – Macro λήψη σε εξωτερικό χώρο : Σχεδόν ισοπαλία με ελαφρώς καλύτερη λεπτομέρεια το Note 8. 5:29 – Λήψη εξωτερικού χώρου : Καλύτερο το Note 8. Kαλύτερη απεικόνιση χρωμάτος ουρανού και καλύτερη λεπτομέρεια (6:05) 6:17 – Wide angle λήψη και telephoto : Καλύτερο το Note 8. Ξανά καλύτερη απεικόνιση χρωμάτος ουρανού στη wide angle λήψη και καλύτερη λεπτομέρεια στη telephoto. 7:03 + 7:16 – Bokeh λήψη : Ισοπαλία. Καλύτερο το Note 8 στη λεπτομέρεια, καλύτερο το iphone 8 plus στην απεικόνιση των χρωμάτων. 8:11 Λήψη χαμηλού φωτισμού εσωτερικού χώρου… Συνέχεια »

Τασούλα

@Gvirginia

Δεν είχα δει το καινούργιο review του Pixel, τώρα που διάβασα λιγάκι το καινούργιο, βλέπω ότι το μόνο που άλλαξε είναι οτι πρόσθεσαν bokeh και zoom αλλά παραδόξως η βαθμολογία του Pixel σε texture, noise και artifacts έχει μειωθεί.
Κατα τη γνώμη μου κακώς πρόσθεσαν bokeh και zoom γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να βάλουν και κατηγορία για ευρυγώνιους φακούς (LG G6) αλλά και ασπρόμαυρους (Huawei P10) μιας και δεν έχουν όλα τα κινητά δεύτερη camera για zoom.

Christos P

https://www.youtube.com/watch?v=bwnSCjyhKuU

Το βιντεο του SuperSafTV

Note 8 vs Iphone 8 Plus.

Προσθετω στα παραπανω οτι στο βιντεο φαινεται οτι το wide angle του iPhone δειχνει διαφορετικα χρωματα απο την καμερα με telephoto lens (6:28) (στην πρωτη περιπτωση πιο μπλε αποχρωσεις) και η διαφορα ειναι μεγαλη

VasiliS7edge

JohnWave σε βλέπω για κανάλι σε YouTube

Aris

Το s7, s7 edge, s8, s8 plus και note 8, που είναι?

iospap

Δεν υπάρχει περίπτωση 1.8 αισθητήρα να είναι καλύτερος απέναντι στο 1.6 που έβγαλε η LG με το V30….πήρανε είδηση εκεί της Apple ότι δεν τραβάει η ομάδα και άρχισαν το plan B,C, κτλ….

Chris_BMW

@JohnWave

Έτσι ειναι οπως τα λες (αν κ ο συγκεκριμένος youtuber ειναι υπέρ του android ) πλην όμως στο dxo η συνολική βαθμολογία βγαίνει απο πολλούς παράγοντες μεταξύ αυτών κ video όπου εκει το I phone υπερτερεί σχεδόν παντού του note 8 παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα καταγραφής video 4Κ στα 60 fps που αυτή τη στιγμη καμία συσκευή δεν την έχει ..
Επίσης να επισημάνω πως εμένα προσωπικά στις φωτογραφίες που έβλεπα στο λαπτοπ μου άρεσαν περισσότερο η λήψεις τη μερα απο το I phone παρα απο το note που στον ουρανό δεν ξεχωρίζεις τα σύννεφα απο το γαλάζιο αυτού ..

Γενικά πιστεύω πάντως πως αυτή τη στιγμη note8 και I phone8 plus έχουν τις καλύτερες κάμερες εκει έξω ..

Tpl

Πέρα από το ότι κάνει μπαμ ότι είναι μούγκα το σκορακι , μου κάνει εντύπωση κ κάτι άλλο, που κάποιοι απορούν γιατί τα sony είναι πίσω στο σκορ. Μα γιατί δεν έχουν καλές κάμερες. Δε σημαίνει ότι όταν έχουμε κάτι εμείς είναι κ το καλύτερο .

Chris

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μια συσκευή από το τεχνολογικά μακρινό 2012 εξακολουθεί να τους γλεντάει.
Heil NOKIA

JohnWave

@VasiliS7edge, δεν ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί. 🙂

@Chris_BMW, με το video δεν πολυασχολούμαι (δεν τραβάω), για αυτό και ανέφερα μόνο τα περί φωτογραφίας. Προσωπικά αν είχα ένα τέτοιο site θα έκανα ξεχωριστές λίστες για τα videos, για την κάμερα στο αυτόματο και για την κάμερα στο manual. Επίσης εννοείται πως θα υπήρχε και διαχωρισμός μεταξύ μπροστινής και πίσω κάμερας. Έτσι ο κάθε χρήστης ανάλογα με το που έδινε περισσότερη βαρύτητα θα συμβουλευόταν και στις αντίστοιχες λίστες. Αυτό ήδη γίνεται από το DxOMark στις dslr μηχανές. Άλλη πχ είναι η καλύτερη dslr για τράβηγμα πορτραίτων, άλλη για sports άλλη για landscapes. Eκεί κάνει διαχωρισμούς. Στις κάμερες των κινητών κάνει μια γενική σούμα χωρίς να δίνει σημασία στο τι ζητά ο άλλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.