iPhone 8: Σύγκριση μεγέθους με iPhone 7 και Galaxy S8

iphone 8 size, iPhone 8: Σύγκριση μεγέθους με iPhone 7 και Galaxy S8

Σύμφωνα με τη νέα διαρροή, για το επετειακό iPhone που θα κυκλοφορήσει η Apple με αφορμή τα 10α γενέθλια του smartphone της, οι διαστάσεις του είναι 143.59×70.94×7.57 χλστ. Για να καταλάβουμε καλύτερα το μέγεθος του iPhone 8, να πούμε ότι οι διαστάσεις του iPhone 7 είναι 138.3×67.1×7.1 χλστ.

Αυτό σημαίνει ότι συγκριτικά με το iPhone 7, το iPhone 8 θα είναι μεγαλύτερο από όλες τις απόψεις. Ωστόσο, είναι μικρότερο από το iPhone 7 Plus, οι διαστάσεις του οποίου είναι 158.2×77.9×7.3 χλστ.

Ο Benjamin Geskin, δημιούργησε renders από τα επερχόμενα iPhones, όπου το iPhone 8 είναι ανάμεσα σε iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε είναι ότι το μέγεθος του iPhone 8 είναι μικρότερο του iPhone 7 Plus, αλλά η οθόνη είναι μεγαλύτερη. Αυτό οφείλεται στο bezel-less edge-to-edge design που λέγεται ότι θα ακολουθήσει φέτος η Apple.

Επίσης, το render του iPhone 8 έχει τοποθετηθεί ανάμεσα σε Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+.

iphone 8 size, iPhone 8: Σύγκριση μεγέθους με iPhone 7 και Galaxy S8

Για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι σκοπεύει να κάνει η Apple. Οι επιλογές είναι δυο: να ενσωματωθεί ο αισθητήρας κάτω από την 5.8 ιντσών οθόνη ή να τοποθετηθεί στην πλάτη του iPhone 8. Μάλιστα έχει ακουστεί ότι θα τοποθετηθεί στο logo της Apple.

Εμείς για όλα τα παραπάνω κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Καλά ότι είναι ομορφότερο το 8 (ανάμεσα στα αλλά iPhone) είναι εμφανές και επίσης σε σχέση με τα Samsung έχει καλύτερο φάρδος και καλύτερη γενικά υλοποίηση bezel less

Κώστας Ζ.

@Λορενα, ξαναδες τον τίτλο σου (και iPhone 7 Plus όχι S8)

Rizo

Δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουν την εικόνα έτσι για να μπούν κάμερα και ηχείο.
Καλό το άρθρο, αλλά σίγουρα δεν θα βγει έτσι το κινητό.

Chris966

ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Ο !!! Πραγματικά εάν τελικά βγεί έτσι-που πιστεύω ΟΛΟΙ ΜΑΣ το εύχονται-θα είναι πανέμορφο και ιδανικό σε διαστάσεις. Και κατά την γνώμη μου πιό ωραίο και πιό σωστό σε διαστάσεις ακόμα κι από το Galaxy s8, και εννοείται και από τα τωρινά iphone όπου το μεν είναι σχετικά μικρό το δε, αρκετά μεγάλο (παντόφλα).
Συγχαρητήρια στην APPLE αν τελικά το βγάλει έτσι, θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί θυμηθείτε το…

Chris_BMW

Αν βγει έτσι με δακτυλικό αποτύπωμα ενσωματωμένο στην οθόνη δεν μας βλέπω να περνούμε σειρά ουτε τα Χριστούγεννα !
Ευτυχώς το 6s καλα κρατεί εκτός απο την μπαταρία του που πλέον μετά απο 1 χρόνο κ 7 ημέρες οριακά βγάζει μερα κ αυτό με το low power ανοιχτό μετά το 40%….

ΝΙΚΟΣ

Πήραν το τηλέφωνο του Rubin,ολίγο από g6 κ S8 και έτοιμο το concept.😄

NT. Z

-Πάμε το παραμυθάκι όλοι μαζί…. Τα bezels χρειάζονται…. Όταν τα εχουμε εμείς….
-Τι;, δε χρειάζονται τώρα; Τελικά μπορεί να μην πάω τη Samsung, αλλά τους μαθαίνει να κάνουν κινητα όλους.

Αλέξανδρος

Ωραίες συγκρίσεις κάνουν με ανύπαρκτο κινητό. Κάτσε να το βγάλουν πρώτα στην παραγωγή το 2018 και το συζητάμε μετά

Sint

Εντάξει, υποθετικη συσκευή ειναι. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα βγάλει τέτοια συσκευή όσο πουλάει σαν τρελή ένα συγκεκριμένο design τόσα χρονια; Θα αναγκαστει κι εδώ να ακολουθήσει, όπως ακολούθησε σε ίντσες οθονης, pixel σε κάμερα, μεγαλύτερη ram, μεγαλύτερη μπαταρια, oled, γρήγορη φορτιση. Όμως θα ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή, λίγα λίγα τα νέα χαρακτηριστικά και μετά από τους άλλους.

P. P

Νομίζω ότι η πορεία του s8 δύσκολα θα ανακοπή με ανύπαρκτο τηλέφωνα και φημες

giannis

Τα renders βασίζονται σε σχέδια που κυκλοφορησαν τον τελευταίο καιρό. Σε γενικές γραμμές έτσι θα είναι. Ίσως το πάνω μέρος της οθόνης να είναι γραμμή εικονιδίων Αν ενσωματωθεί το touch id στην οθόνη βλέπω ουρές όπως το original iphone.

Don mitso mou

@P. P.

Ρε φίλε πλάκα μας κανείς; ποια πορεία του s8? Να πουλήσει πόσα; 45-50 εκ. Εκεί είναι το ταβάνι του. Ξέρεις πόσα panels οθόνης oled, μόνο δηλαδή για το επετειακό, έχει παραγγείλει από την Samsung η Apple ? 150? Αν βγει με αυτά τα χαρακτηριστικά το νέο iPhone, θα το αγοράσουν και οι εξωγήινοι.

Ζντουπης

Κι όμως φίλε,Ίσως έχει δίκιο.Μιλαει τουλάχιστο με γεγονότα και όχι με πράγματα που οι πιθανότητες να συμβούν είναι λίγες.Γιατι όπως και εσύ λες
…..αν…. βγει
…. ΘΑ…. το αγορασουν
Δεν τα λες και χειροπιαστά πράγματα.

Agnostos13

@Ζντούπης:
Καλα να μαστε σε 6 μηνες να ειμαστε εδω να τα επιβεβαιωσουμε…
Για την ωρα μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε οπως και οι αναλυτες που λενε οτι θα γινει παταγος φετος…
Το ποσο θα διαψευσθουμε θα το ξερουμε συντομα!
Μεχρι στιγμης το iphone (που ειναι μια απο τα ιδια και συσκευη του 2012 οπως λετε καποιοι) ειναι νουμερο 1 σε πωλησεις ναυαρχιδα!

Chris966

Αν βγεί με αυτές τις διαστάσεις, με αυτό το design, με γυαλί και μέταλλο κατασκευαστικά, και hardware θεικό, θα το αγοράσουν όσοι μιλάνε Ελληνικά, Αγγλικά και Κινέζικα!
Εδώ πουλάει αβέρτα το 6s και το 7 που, εδώ που τα λέμε, σαν σχέδιο είναι και λίγο παρωχημένα, συγκριτικά με άλλες τηλεφωνάρες (βλ. SONY XZ, Blackberry Keyone, Samsung S8-S8 plus κ.α)

alexis touba

Ουαου!!Αντε και με 780ευρ HD οθονη ουτε καν fhd και μπαταρια 1800mh απηστευτη ευκαιρια!!Γελανε και οι λαθρομεταναστες!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i