iPhone 8: Κι άλλα specs στο προσκήνιο

iphone 8 specs, iPhone 8: Κι άλλα specs στο προσκήνιο

Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με specs του iPhone 8, τα οποία αφορούν στο home key, στην κάμερα και στην αναγνώριση προσώπου της συσκευής.

Τον τελευταίο καιρό, μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το iPhone 8 μέσω του κώδικα του HomePod firmware που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Οι iOS developers έρχονται κάθε μέρα με φρέσκες πληροφορίες. Αυτή τα φορά οι πληροφορίες σχετίζονται με το home key της συσκευής, την κάμερα και την αναγνώριση προσώπου.

Όσον αφορά στο home key, αυτό θα είναι virtual, θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους τους και θα αποτελεί μέρος μιας περιοχής η οποία θα μπορούσε να ελαχιστοποιηθεί ή να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Αναφορικά με την αναγνώριση προσώπου, το περιβόητο Pearl ID, όπως είναι η κωδική του ονομασία, θα μπορεί να αποθηκεύει περισσότερα του ενός πρόσωπα και να είναι προσβάσιμο από εφαρμογές τρίτων, κάτι που υποδεικνύει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πληρωμές.

Στον κώδικα αναφέρεται η λέξη «πολυβιομετρικό» που σημαίνει ότι ίσως η συσκευή να υποστηρίζει βιομετρική πιστοποίηση δύο βημάτων για επιπλέον ασφάλεια. Στην πράξη αυτό θα μπορούσε να σημαίνει συνδυασμό αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος και αναγνώρισης προσώπου.

Τέλος, σχετικά με την κάμερα, το επερχόμενο iPhone φαίνεται ότι θα μπορεί να πραγματοποιήσει καταγραφή βίντεο στα 1080p στα 240 fps.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!! Δώσε πόνο apple…..

giorgis

Χαχαχαχα ποιο πόνο ρε φίλε σιγά το τούμπανο να μου πεις το xz premium ναι αυτο είναι τούμπανο άντε και το s8

Agnostos13

@giorgis:
Καλα…κλαψε

bezilys

@Agnostos13 δεν είναι θέμα κλαματος είναι η αλήθεια

Ευκαιρία να αλλάξω το 6αρι μου

Υπέρ τούμπανο κ άρτια εξοπλισμένο τηλέφωνο να σου μείνει χρόνια. Άντε να βγει να το πάρουμε.

Jimmyad

Δεν είναι θέμα κλάματος λέει ο άλλος … τι άλλο έμεινε για να σπάσει ότι άλλο κινητό υπάρχει ;
Χαρακτηριστικά τα έχει όλα, από κάμερα δεν συζητάμε καν , τώρα έρχεται και το bezelless design και τι άλλο θέλεις δλδ … υπερ τούμπανο

Legend

@giorgis σε άρθρο για το επερχόμενο iPhone έρχεσαι και σχολιάζεις για τα σκουπίδια της Sony??
Είσαι σοβαρός?? Έλα σε παρακαλώ πολύ
Κάτσε με το 1% της αγοράς.
@bezilys την αλήθεια του πορτοφολιού μου, άσε με να την ξέρω εγώ. Βέβαια η γνώμη σου είναι ανώτερη πολλών εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένης και της δίκης μου, αφού είναι γνωστό , είσαι it master.

Dimitris

Βγάλε ρε Apple το 8 να να κλάψει όλος ο πλανήτης τα τσουτσεκια με τις μπακατέλες Sony,samsung,lg και πολλές άλλες να μην τις γράψω όλες κινητά για τα σκουπίδια όλα Apple μια ζωή

John

Τι εχει το συγκεκριμενο κινητο που δεν εχει η Samsung εδω και χρονια; Επειδη ανακαλυψε το 2017 η Apple τις AMOLED , το wireless charging , τα μικρα bezels κτλ βγηκαν ολοι οι καθηστερημενοι τεχνολογικα και στερημενοι σε θεμα σχεδιασμου οπαδοι του μηλου να πανηγυρισουν. Τραγικο…

Agnostos13

@bezilys:
Η αληθεια…οπως την φανταζεσαι στο μυαλο σου θες να πεις…

wave

Δεν είναι στενόμακρο, δεν θυμίζει σερενάτα, σοκοφρέτα ή κουκουρούκου. Πολύ ωραίο σχεδιαστικά αν είναι έτσι. Τα νέα χαρακτηριστικά εξωτερικά και εσωτερικά πολύ καλά αν ισχύσουν. Υποστήριξη της apple δεδομένη για χρόνια με τις τελευταίες ενημερώσεις. Δικαίως αναμένονται απίστευτες πωλήσεις αλλά πολλά τα λεφτά για τη μεσαία τάξη. Όσοι δεν το αντέχουμε θα πάμε σε Iphone7s, μια χαρά θα είναι και αυτά.
@Techblog υπάρχει κάποια ενημέρωση για iphone 7s

Kostas

Παιδιά χαλαρώστε λίγο…ζουμε στο 2017 δεν είναι δυνατόν να μας κάνουν εντύπωση αυτά τα specs τα έχουμε δει πολλές φορές…οταν γράφουμε ότι το κινητό είναι τούμπανο είναι σαν να κοροϊδευόμαστε. Απλά η apple πλέον προσπαθεί να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων εταιρειών. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η apple έφτιαξε το σχεδιασμό και έβαλε amoled…αλλα πλέον δεν θα την ξαναπροτιμουσα γιατί η apple προμηθεύεται οθόνη ram και άλλα από τη samsung και η samsung δεν είναι χαζή να δώσει καλύτερες οθόνες από το ίδια τη ναυαρχίδα της…δυστηχωσ που το λέω αλλά άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν τα κινητά με δική τους τεχνογνωσία θα αρχίσουν να παίρνουν πολύ μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς οπωσ samsung, Huawei, sony. Ο κόσμος πλέον δεν είναι χαζός να δείξει 1000€ μόνο για το brand, αλλά θέλει το καλύτερο και η apple έχει φάση την αίγλη της καινοτομίας…

ΦΝ

Ωραία τα είπε ο Kostas… Να προσθέσω ότι κάμερες και αισθητήρες η Apple αγοράζει απι τη Sony για να μη ξεχνιόμαστε.
Επίσης, η Apple που χαρακτηρίζεται από μπεζελοτηλεφωνα μέχρι στιγμής… αποφάσισε να αντιγράψει τη Samsung,LG…. και να φτιάξει τηλ αντίγραφα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα τηλ της είναι καλά…… αλλά σαφώς χειρότερα των αλλων. Αν δεν είχαν το ισχυρό μπραντ κάνεις δε θα τα αγόραζε… Απλά πλέον το μπραντ δε φαίνεται να αρκεί όταν οι άλλες εταιρίες προσφέρουν τόσα πολλά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.