iPhone 8: Με αποθηκευτικό χώρο έως 512GB και 3GB RAM;

iPhone αποθηκευτικός χώρος RAM, iPhone 8: Με αποθηκευτικό χώρο έως 512GB και 3GB RAM;

Με τρεις εκδοχές για αποθηκευτικό χώρο θα έρχεται το iPhone 8 στα 64, 256 και 512GB, ενώ η RAM θα έρχεται στα 3GB σύμφωνα με post στο Weibo.

Τα παραπάνω ανάρτησε ο χρήστης GeekBar στο Weibo, συνοδεύοντας την ανάρτηση και με το τσιπ για τον αποθηκευτικό χώρο των 64GB, το οποίο είναι κατασκευασμένο από τη Sandisk.

Σύμφωνα με τη διαρροή, τα τσιπ των 64GB και 256GB θα κατασκευάζονται από τις Sandisk και Toshiba, ενώ το τσιπ των 512GB θα κατασκευάζεται από τις Samsung και Hynix.

Ήδη έχουν υπάρξει πληροφορίες που υποδεικνύουν ότι το νέο μοντέλο θα έρχεται με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο –με το αζημίωτο βέβαια- αλλά κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν τέλει το iPhone 8 θα έρχεται με χωρητικότητες στα 64 και 256GB.

Όσο για τη RAM, ήδη πολλές αναφορές κάνουν λόγο για 3GB οπότε είναι πολύ πιθανό αυτό το μέρος της φήμης να ισχύει.

Η Apple αναμένεται να λανσάρει το νέο της iPhone στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Ένταξη υπερβολικά τα 512 για mobile συσκευή .. Απλα η Apple ποντάρει στην υπερκοστολόγηση μέσω rom για την μανία ορισμένων να έχουν το “απόλυτο” I phone κ ας μην χρειάζονται ουτε τα μισά ..

Agnostos13

Αν το συνδεσω στο Macbook θα λειτουργει σαν (wifi) σκληρος δισκος;

CSt90

Aφου το ios υποτιθεται πως εχει το σουπερ ουαου υπερφυσικο optimization, ακομα και τα 3 γιγα ραμ δε θεωρουνται υπερβολη? Αλλα πως αλλιως να δικαιολογησει την φετινη αυξηση στην τιμη??

Agnostos13

CSt90:
Δεν εχει να κανει με τις απαιτησεις του iOS αλλα της εφαρμογης για την dual-camera και το AR!
Επισης 3GB ram ειχε και το 7 Plus απο περσυ λογω dual-camera…

ΝΙΚΟΣ

Θα είναι ο πιο υπερεκτιμημένος και δύστροπος εξ σκληρός δίσκος την ιστορία Άγνωστε.Αυτό σκέφτηκες;
Όσο για το A.R ,παιδική χαρά αλά πόκεμον go.

georgrm

Όταν το iphone είχε μικρή οθόνη, οι οπαδοί του μιλούσαν για τον ανθρώπινο αντίχειρα. Όταν μεγάλωσε η οθόνη, οι οπαδοί του ξαφνικά.. σταμάτησαν να έχουν θέμα με τον αντίχειρά τους. Όταν είχε μείνει πίσω στην κάμερα, οι οπαδοί του δεν νοιάζονταν. Όταν βελτιώθηκε η κάμερά του, οι οπαδοί του νοιάστηκαν. Οταν το iPhone ΔΕΝ ήταν αδιάβροχο, δεν πείραξε ποτέ κανέναν από τους οπαδούς του. Μόλις έγινε αδιάβροχο, όλοι οι οπαδοί του iPhone ξετρελαθήκανε, λες και δεν ξέρανε οτι τόσα χρόνια κυκλοφορούσαν ήδη αδιάβροχα smartphones. Το ίδιο θα συμβεί με το fast charging, το wireless charging, τα μηδαμινά bezels και τις oled οθόνες υψηλής ανάλυσης. Όταν τα αποκτήσει αυτά το iphone, (διότι τώρα τα έχουν ήδη κάποια από τα κινητά android και ΟΧΙ το τρέχων iPhone7), τότε ως δια μαγείας οι οπαδοί του θα τα λατρέψουν και δεν θα κάνουν κουβέντα για το ότι όλα αυτά τα χρόνια τα στερούνταν πληρώνοντας μάλιστα και περισσότερα χρήματα. Γνωστή η ιστορία του iphone, γνωστός και ο τρόπος σκέψης των αγοραστών του. “Εχει σταματήσει παντελώς κάθε είδους καινοτομία εδώ και χρόνια στο iPhone και αντιθέτως έχει ξεκινήσει στο full η αντιγραφή άλλων καινοτομιών που υπάρχουν ήδη σε κινητά android, όπως π.χ η διπλή κάμερα αντιγραφή… Συνέχεια »

IFTTT

5 λεπτά βίντεο στα 4Κ με 60 fps ποσό χώρο θα χρειαστεί ; οποίος ξέρει ας αφαιρέσει 40% που λέει η apple ότι θα φέρει φόρμα συμπίεσης , μετά ας το πολλαπλασιάσει με το ποσά βίντεο θα έβγαζε σε μια εκδρομή …
Μάλλον δεν είδατε τι κάνουν με το AR και ποιες θα είναι οι χρήσεις του …
απορώ πως συγκρίνουν μερικοί κάτι με κάτι άλλο που δεν ξέρουμε καν τι θα φέρει … η άλλη ( huawai) λέει ότι θα ξεπεράσει σε δύναμη τον επεξεργαστή της απλ λες και τον έχει μπροστά της και ξέρει ( mate 10) .

Liris11

, @georgrm +1000!

Sint

@georgrm +1000 επισης

Chris_BMW

@georgrm

Τι λεε ρε…
Πες το ψέματα ..

Don mitso mou

@georgrm

Τρικυμία εν κρανίω

Chris_BMW

@georgrm

Ξέχασες όμως κ τα ασύρματα ηχεία (μου διαφεύγει απο ποιον τα αντέγραψε ) ,και το 3D Touch που αντέγραψε απο τη Huawei…

Agnostos13

@georgrm:

Και το uni-body αλουμινενιο σασι αντιγραφη απο htc…
Και το touch-ID αντιγραφη απο motorola…
Και το touchscreen αντιγραφη απο ibm…
Και η ενσωματωμενη καμερα αντιγραφη απο sharp…

να τα λεμε και αυτα!

ΦΝ

Όμορφο τηλ με καλά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν σαφώς καλύτερα τηλέφωνα αλλά για το μέσο χρήστη χωρίς καμία σημασία. Θα πουλήσει τρελά μια και πλέον iphone θεωρείτει κάτι μεταξύ κοσμήματος για τις γυναίκες και ακριβό με πρεστίζ αξεσουάρ για άνδρες.

Salonica21

Το ακριβό IPhone ακούγεται για 1000 ευρώ
Το φτηνό Samsung βγικε στα 1056.

thanos

Το πιο τραγικό πάντα θα ειστε εσεις οι haters που μια ζωή λυσσάτε με την Apple, τι εκανε, πως το εκανε, εκείνο το αντέγραψε…Λες και οι άλλοι κατασκευαστές πάντα πρωτοτυπούν και δεν έχουν αντιγράψει τιποτα απο την Apple. Ασχοληθείτε με τις σούπερ συσκευές σας, το σούπερ τέλειο λειτουργικο σας, τα προβλήματα τους και αφήστε εμάς τα “πρόβατα” με τα δικα μας.

Nikopoup

Κάποτε κοροιδευαμε τα 16gb. Τώρα που έβαλε 512 μας πειράζει. Φτάνει με τον φανατισμο.

Nio

512 gb?? Επιτέλους ας προχωρήσει λίγο η τεχνολογία. Μπράβο ρε apple. Σε κάτι τέτοια που κάνεις σε χαίρομαι. Όχι ότι θα το αγορασω ποτέ αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Εγώ μέχρι 400 που έχω να διαθέσω κάθε 3 χρόνια περίπου για ναυαρχίδα μόνο το LG g6 και κάνα oneplus με παίρνει.

CSt90

Πιανομαι αδιαβαστος. Δεν ασχολουμαι και πολυ με τα της απλ πλεον, γιατι ειναι γνωστη η φιλοσοφια της. Η φετινη υπερκοστολογηση θα κριθει τοτε απο το πρωτοποριακο bezelless design και την καινοτομα θεση του touchID στην πλατη, αν οι διαρροες ισχυουν. Και φυσικα για να μην ξεχνιομαστε, εχει αρχισει κ ακολουθει κ η σαμσουνγκ, ομως η σαμσουνγκ βγαζει κινητα και σε πιο νορμαλ τιμες, σε σχεση με αυτα που προσφερουν.

Vendetta

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό μερικοί ως έννοια την “καινοτομία”. Κάτι μαγικό που αλλάζει τον τρόπο ζωής με το κινητό; Έχω την εντύπωση ότι τετοιου είδους καινοτομίες βγαίνουν σε κάθε κλάδο κάθε 10-20 έτη. Η ρυθμός ανάπτυξης της αγοράς είναι υψηλός και η εξέλιξη της τεχνολογίας όπως ακριβώς θα ήθελαν οι εταιρίες (δηλαδή αυτό που εξελίσουν δυστυχώς ή ευτυχώς πουλάει). Ο ανταγωνισμός πολύ έντονος. Άρα δεν μπορούν να επενδύουν όλες οι εταιρίες στα ίδια πράγματα στην Ε&Α. Βγάζει κάτι καινοτόμο μία εταιρία? Παρατηρούν οι υπόλοιπες την τάση και αναλόγως ακολουθούν-αντιγράφουν. Θα διαφωνήσω όμως με τον φίλο πιο πάνω. Αν και κάτοχος note πρέπει να ομολογήσω ότι το μήλο είναι πολύ μπροστά. Έχει το ισχυρότερο brand και οποια και καλά καινοτομία πάει να αντιγράψει απλά καλύπτει μία ανάγκη των πολλών loyalty πελατών της. Οι πελάτες της Apple είναι αρχικά ευχαριστημένοι με το fit που κάνει software και hardware. Εάν η apple αποφασίσει να “αντιγράψει” τις οθόνες της Samsung ή την κάμερα της Sony, για την Apple είναι μία δική της μοναδική ικανότητα (εάν πετύχει που είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει). Μήπως λοιπόν να λέγαμε ότι η Apple και η Samsung έχουν (μία από τις πολλές) τις ικανότητες… Συνέχεια »

ChrisGR

Όσο περίεργο και να σας φαινεται, όταν κάποιος αγοράζει κινητό κινητό με ios , μετά απο λίγο καιρό, εξοικιώνεται με το λειτουργικό. Οπότε, αφου εχει εξοικιωθεί με το ios είναι δύσκολο να μεταβεί σε android γιατί έχει αμφιβολίες αφού δεν το γνωρίζει. Το ίδιο θα συμβεί και με κάποιον που έχει android κινητό. Δεν θα πάει στην apple γιατί, αν εξαιρέσουμε το κόστος, δεν ξέρει το ios και θα έχει αμφιβολίες. Το ίδιο έχω πάθει και εγώ περιπου. Θέλω να φύγω απο samsung και να πάω σε xiaomi. Ο λόγος είναι ότι τα κινητά της xiaomi έχουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Όμως, αν και έχω δει τόσα benchmarks τα οποία δείχνουν ότι το xiaomi redmi note 4x έχει τα διπλάσια σκορ από το samsung galaxy j7 2016 και στην αγορά πλεον έχουν την ίδια τιμή, φοβάμαι να πάρω κινητό άλλης εταιρίας. Τωρα για την apple. Όλες οι εταιρίες αντιγράφουν η μία την άλλη. Οταν αντιγράφει κάποιον η samsung δεν σας πειράζει αλλά όταν η apple αντιγράψει μία εταιρία θα την κράξετε. Η αλήθεια είναι ότι η apple έχει αρκετό καιρό να φέρει κάτι καινούργιο αλλά παίρνοντας κινητό apple ξέρεις ότι θα έχεις ασφάλεια και αρκετές αναβαθμισεις. Προσωπικά… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.