iPhone 8: Αναλυτής βλέπει έγκαιρη διάθεση και τιμή 1100 δολάρια

iphone 8 price, iPhone 8: Αναλυτής βλέπει έγκαιρη διάθεση και τιμή 1100 δολάρια

Το επερχόμενο iPhone 8 αποτελεί κύριο αντικείμενο ειδήσεων για τα τεχνολογικά sites τους τελευταίους μήνες. Από τον τελικό σχεδιασμό μέχρι τα προβλήματα στην παραγωγή και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχουμε δει ατελείωτες ειδήσεις για το νέο smartphone της Apple που αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Με τις φήμες που μιλούν για καθυστέρηση στην κυκλοφορία του κινητού να φουντώνουν, ένας αναλυτής κορυφαίας επενδυτικής τράπεζας έρχεται να δώσει την δική του εκτίμηση για την αρχική πορεία του επετειακού iPhone στην αγορά.

Συγκεκριμένα, ο Rod Hall, αναλυτής της J.P. Morgan, υποστηρίζει πως το iPhone 8 θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και μια παρτίδα αποθέματος θα είναι διαθέσιμη για αγορά εντός του χρονοδιαγράμματος της Apple. Από εκεί και πέρα, τον Οκτώβριο / Νοέμβριο η παραγωγή του κινητού θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα για το Cupertino. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ονομάζει την συσκευή “iPhone Pro”, χωρίς να γίνεται αναφορά στην 8η γενιά που ακούμε εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης, ο Hall δεν θεωρεί πως η αμερικάνικη εταιρεία αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα στην παραγωγή του κινητού, όσο ακούγεται από διάφορες πηγές. Σχετικά με την τιμή την οποία η Apple θα κοστολογήσει το κινητό, ο αναλυτής προβλέπει πως εκείνο θα πωλείται έναντι 1100 δολαρίων.

Μέχρι στιγμής οι λόγοι τους οποίους επικαλούνται όσοι κάνουν λόγο για καθυστέρηση στην παραγωγή του iPhone 8 είναι η έλλειψη αρκετών OLED panels, το ζήτημα της τοποθέτησης του αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και η τελειοποίηση τεχνολογιών όπως η ασύρματη φόρτιση ή η 3D αναγνώριση προσώπου. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Morgan Stanley υποστήριζε πως η κυκλοφορία του κινητού θα μπορούσε να αναβληθεί μέχρι και τις αρχές του επόμενου έτους. Φαίνεται όπως πως ο Rod Hall της J.P. Morgan έχει διαφορετική άποψη ή διαφορετικές πηγές για τις πληροφορίες του.

Απομένουν πλέον λιγότεροι από δύο μήνες για την παρουσίαση των νέων iPhones. Η Apple θέλει να κλειδώσει την πρωτιά στις πωλήσεις για άλλη μια φορά, ανακοινώνοντας ένα κινητό με διαφορετικό σχεδιασμό από τους προκατόχους του και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Samsung όμως φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο από ποτέ, διαθέτοντας ήδη στο κοινό τα φουτουριστικά Galaxy S8 / S8+ και ταυτόχρονα ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του Note 8. Μια πιθανή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPhone 8 θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική για την Apple. Σύντομα θα γνωρίζουμε αν ο Rod Hall έπεσε μέσα στις προβλέψεις του ή όντως το επετειακό iPhone αργήσει να κυκλοφορήσει στο κοινό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

περίεργο, εμένα ο δικός μου αναλυτής είδε στη δική του κρυστάλλινη σφαίρα ότι θα έχει 999 ντάλαρς!!!! χαχαχα!!!!

petros

Τοσο πήρα ενα πεζω 206 του 2002 μοντέλο πριν 2 μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.