iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Business Insider, το οποίο αντλεί πληροφορίες από την κορεάτικη ιστοσελίδα ET News, το νέο iPhone 6 δεν θα κυκλοφορήσει με αυτή την ονομασία. Η Apple θα ακολουθήσει την τακτική που ακολούθησε και στην περίπτωση του iPad Air. Σύμφωνα με πληροφορίες της κορεάτικης ιστοσελίδας, το νέο iPhone θα είναι πολύ λεπτό, με πάχος που δεν θα ξεπερνάει τα 6 χιλιοστά.

Σκεφτείτε, ότι το iPhone 5s θεωρείται λεπτό smartphone και το πάχος του είναι 7.6 χιλιοστά. Το νέο iPhone θα έχει μεγαλύτερη επίσης οθόνη, η διαγώνιος της οποίας θα αγγίζει τις 5 ίντσες (από 4.5 ίντσες έως 4.9 ίντσες) και αυτό θα επιτρέψει στους μηχανικούς της Apple να έχουν περισσότερο χώρο στο σασί και επομένως ευελιξία όσο αφορά στα υποσυστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ET News, η Apple θα ονομάσει το νέο iPhone 6, iPhone Air.

Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;Apple iPhone 6 iPhone Air, iPhone Air, Με 6 χιλιοστά πάχος το iPhone 6;

Σημείωση: Στις φωτογραφίες βλέπετε ένα απο τα concept του iPhone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wrangler10

Το τελευταίο χαρτί της apple για μένα .Εχω iphone 4 και περιμένω μια σοβαρή πρόταση απο την apple για να αναβαθμησω.5 η φορά το ίδιο σχέδιο και πάω σε android ανεπιστρεπτί .

μιχαλης

Και με μπαταρία 1200mah. Δεν πρόκειται να το κάνει αυτο για παρα πολλούς λόγους .

Nio

Αν βγει χωρις καθολου κουμπια θα γινω αιφονακιας.

Makis o guru

Αν δουμε κατι τετοιο θα ειναι εκπληκτικο. κυριως γιατι οι αλλες εταιριες θε πρεπει να ακολουθησουν plus οτι θα γινει πιο ευχρηστο το κινητο ιδιως με μια οθονη των 5 ιντσων. Αλλα τα 740€ δεν τα αξιζει xD better be walking dead που χε πει και ενας φιλος της σειρας !

george

Ίδιο το Huawei p6!!!

Dimitris

Τι? Ανακάλυψε η Apple τις 5 ίντσες?? Αντε σε 2-3 χρόνια θα ανακαλύψει και τα widgets…

Darth

αν είναι ετσι προβλέπω μήνυση από την huawei :p

Nikos21

Πιστευω οτι θα παει στις 4,3 αντε 4,5″ παραπανω ουτε για αστειο

TT

Βασικά η Apple χάνει σε πολλά, αλλά για πολλούς είναι σημαντικό να έχει ανθεκτικά κινητά,εξάλλου η τεχνολογίας υπάρχει σε τέτοιες τιμές πχ οθόνες ζαφειριου. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί χρήστες έχουν αλλάξει οθόνες λόγω σπασίματος και το παραδέχεται ακόμη και η apple. Με μια οθόνη κοντά στα 5 και ανθεκτική μπορεί να συνεχίζει να κάνει τρελές πωλήσεις, αφού το lifestyle που έχει είναι πολύ δυνατό χαρτί. Αν τα κάνει αδιάβροχα και επιτρέψει να παίρνουν επιπλέον μνήμη σίγουρα θα παει ακόμα πιο καλά.

Ντινος

iPhone Air πρωτότυπο όνομα. Αν ήταν μια καινούργια σειρά smartphone απο την Apple θα ήταν πολύ καλό , αλλα αν ειναι το iPhone 6 θα προτιμούσα το κουμπί να μείνει όπως ειναι τόσα χρόνια.

JohnWave

Aν είναι όπως στο concept, με αυτό το πάχος,αυτά τα bezels κι αυτή την οθόνη τότε :
->θα ξεπεράσει ακόμα και το Huawei Ascend P6 σε design/ομορφιά.
->θα ξεσκίσει τους πάντες σε πωλήσεις
->θα ήθελα να το αποκτήσω σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες γενιές iphone.

Γενικά αν θα είναι όπως το concept τότε θα μιλάμε για ένα συνδυασμό Huawei Ascend P6 + LG G2 = θεϊκός συνδυασμός.

Ζάχος Βασίλης

Πολύ μεγάλο εγω θα προτημουσα σιγουρα καποιο πιο μικρο αλλα εξισου αναβαθμισμενο κινητο πανω απο 4,3 inches η ο οθονη ειναι υπερβολικα μεγαλη!Δεμ υπαρχει θεμα ομως μια και αυτο ειναι ενας απο τους λογους που επιλεγω την apple δεν κανει υπερβολες στο μεγεθος τις οθονης και εχει σταθερο λογισμικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.