iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, Κυριαρχούν στα charts των εταιρειών κινητής στις ΗΠΑ

Τα μοντέλα iPhone κυριαρχούν στις πωλήσεις των πάροχων κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτο είναι το συμπέρασμα του αναλυτή T.Michael Walkley της εταιρείες ερευνών Canaccord Genuity, ο οποίος λέει ότι τα iPhone 5s και iPhone 5c, βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και των τεσσάρων πάροχων τους τελευταίους τρεις μήνες.

“Η έρευνα μας δείχνει συνεχείς δυνατές πωλήσεις για το iPhone 5s, αφού ήταν μακράν το κορυφαίο σε πωλήσεις smartphone και στις τέσσερις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στα περισσότερα κανάλια που το smartphone κυκλοφόρησε παγκοσμίως” εξηγεί ο Walkley. “Οι έρευνες μας επίσης δείχνουν σταθερές πωλήσεις για το iPhone 5c, με τις χρωματικές επιλογές και την προσιτή τιμή του να το καθιστά δημοφιλές στο κοινό που απευθύνεται” συμπλήρωσε.

Μαζί με τα iPhone 5s, iPhone 5c και το iPhone 5 ήταν ανάμεσα στις τρεις πρώτες θέσεις των πωλήσεων των μεγάλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ τους τρεις τελευταίους μήνες.

iPhone 5s iPhone 5c iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, Κυριαρχούν στα charts των εταιρειών κινητής στις ΗΠΑiPhone 5s iPhone 5c iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, Κυριαρχούν στα charts των εταιρειών κινητής στις ΗΠΑ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας Διαμαντής

Η apple κάνει επίδειξη δύναμης, τρέμε Samsung!!!

Theo

Από Μάιο μέχρι αύγουστο μπροστά είναι η sammy με το s4 αν ψάξεις στο google.Το άρθρο δείχνει από αύγουστο και μετά όπου ο κόσμος κυρίως στην αμερική, που είναι η έδρα της apple, περίμενε το νέο iphone.Να τα λέμε αυτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 5C

Apple: Θα χαρακτηρίσει “ξεπερασμένο” το iPhone 5c

Η Apple απορρίπτει σταδιακά τα παλαιότερα μοντέλα των iPhone, όπως αναμένεται να συμβεί και με το iPhone 5C, που θα χαρακτηριστεί ως “ξεπερασμένο.

Smartphones featured iPhone 5S iPhone 6

iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Το iPhone 5s παίρνει μία ακόμη ενημέρωση λογισμικού, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Τα παλαιότερα iPad θα παραμείνουν με το βασικό iOS.

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Software Apple iOS iPhone 5S

Το iOS 12 θα είναι συμβατό και με το iPhone 5S;

Σύμφωνα με το bug report του WebKit, τη web-browser engine που χρησιμοποιεί ο Safari, το iOS 12 πιθανόν να είναι συμβατό και με το iPhone 5S, κάτι που προκαλεί έκπληξη μιας και το συγκεκριμένο είχε κυκλοφορήσει το 2013. Και όμως ακόμα και πέντε χρόνια μετά φαίνεται πως είναι πολύ σκληρό για να “πεθάνει” αφού η […]