iPhone, Λιγότερο ευπαθές σε φθορές σε σχέση με άλλα smartphones

Η εταιρεία ProtectCell ασφαλίζει συσκευές για περιπτώσεις φθοράς και κλοπής, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια ασφάλειες για smartphone και tablet. Σε πρόσφατη αναφορά της σημειώνει πως οι χρήστες iPhone έχουν 46% λιγότερες πιθανότητες να χρειαστούν αντικατάσταση συσκευής για οποιοδήποτε λόγο σε σύγκριση με άλλους χρήστες smartphone.

Επιπλέον, αναφορικά με τις φθορές και το σπάσιμο της οθόνης, οι κάτοχοι iPhone έχουν 11% λιγότερες πιθανότητες να ζητήσουν επισκευή.

Το συμπέρασμα που καταλήγουμε είναι ότι παρόλο που τα iPhone είναι πολύ προσεγμένα εμφανισιακά, δείχνουν είτε να είναι πιο ανθεκτικά σε φθορές είτε οι κάτοχοί τους τα προσέχουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους αντίστοιχους κατόχους άλλων smartphone, με την εταιρεία να αποδίδει τη διαφορά στον παράγοντα τύχη.

Παρά το γεγονός πως η εταιρεία ProtectCell καλύπτει φθορές σχετικά με φθορά και σπάσιμο οθόνης, καταστροφή συσκευών από υγρά και καταστροφή μηχανικών εξαρτημάτων, αναλαμβάνει και περιπτώσεις απώλειας συσκευών, με τα iPhone να συγκεντρώνουν ποσοστό 65% αναφορικά με την πιθανότητα απώλειας και κλοπής της εν λόγω συσκευής.

Η Apple έχει μεριμνήσει στο να αποτρέπει τους κλέφτες των συσκευών της με το Activation Lock, λειτουργία που ενσωματώθηκε στο iOS 7, με την οποία κάθε iOS συσκευή προστατευμένη με passcode δε μπορεί να κλαπεί και να μεταπωληθεί, αφού δε θα μπορούν να διαγράψουν τα περιεχόμενα των συσκευών για να τις πουλήσουν.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία επισήμανε πως το 2013 υπήρξε ραγδαία αύξηση στους χρήστες που ζήτησαν αντικατάσταση του tablet τους σε σχέση με το 2012, με τους κατόχους να ζητούν αντικατάσταση συσκευής σε ποσοστό 90%.

iphone, less, prone, damages, than, other, smartphones, iPhone, Λιγότερο ευπαθές σε φθορές σε σχέση με άλλα smartphones

iphone, less, prone, damages, than, other, smartphones, iPhone, Λιγότερο ευπαθές σε φθορές σε σχέση με άλλα smartphones

iphone, less, prone, damages, than, other, smartphones, iPhone, Λιγότερο ευπαθές σε φθορές σε σχέση με άλλα smartphones

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Άσχετα με το πόσο καλή κατασκευή έχουν, είναι σίγουρα πιο ευαίσθητα και οι χρήστες τους τα προσέχουν πιο πολυ…
Πρώην κάτοχος 4S.

Δημήτρης

Ακριβως ετσι ΚωσταςΒ…Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης αλλα πανω στο τραπεζι ποιο ευκολα θα αφησω χωρις θηκη το Note μου παρα το 5αρι της γυναικας μου…Ζηλευω το μεταλλο/γυαλι του iphone αλλα χωρις θηκη το σκεφτεσαι…

nikmour

Οι κάτοχοι Lumia γελάμε αυτή την στιγμή. Ο λόγος που καταλήγει έτσι η παραπάνω έρευνα είναι γιατί οι κάτοχοι iPhone παίρνουν το 7 mm κινητό τους, βάζουν θήκη που το κάνει 14 mm. Σαν κάποιος που μένει στο βουνό να κάνει ασφάλειας ζωής για πνιγμό.

dimitrisdim

Έτσι nikmour σαν κάτοχος Lumia που ειμαι …γελαω με το αρθρο ! Πιστεύω ότι σε θέμα ανθεκρικοτητας τίποτα δεν συγκρίνεται με την νοκια …

panos

αστείο άρθρο τα λουμια είναι τανξσ και δεν παθαίνουν τίποτα

GiannisMix

Lumia920 χωρίς θήκη το προσέχω γενικα δε το παρατάω όπου βρω αλλα τι να το κανεις;; η κακια η ώρα! Έφυγε απ τ χέρι ενώ κατέβαινα κατι σκάλες! Κατέβηκε μετρημένα 7ή8 σκαλιά με κωλοτουμπες(όχι με σύρσιμο) χτύπησε κάγκελο και μετά τοίχο! Αποτελεσμα: Οι γωνιτσες να είναι,χτυπημένες λίγο και λίγο χρωμα απο το κάγκελο στην οθόνη το οποίο το έξυσα κ έφυγε! Α!!!! Έφυγε κ λίγο χρωμα-σοβαδακι απο το τοίχο!!
προσωπικα με τη συγκεκριμενη τουμπα δε θα ειχε αντεξει κανενα iphone ουτε sgs η note. αληθινη ιστορία και όχι φούμαρα

patentas

Φοβερή έρευνα!! Δηλαδή αυτή η ανεξάρτητη τώρα εταιρία θέλει να μας πει ότι τα γιαλινα iPhone χαλάνε-σπάνε-ραγιζουν πιο δισκολα από ας πούμε.. τα HTC??? Και μάλιστα κατά 46%+!!!

Έχω κάνει κι εγω έρευνα παιδιά! ****Η δική μου λέει ότι οι χρήστες iPhone προσπαθούν να προσέξουν παραπάνω τα κινητά τους μιας και δεν κοστίζουν 400-500€, αλλα 700-800!! Δεν θέλουνε να κλαίνε τα λεφτά τους…**** Ειδικά τα υπερτιμημένα… Μεταχειρισμενα!

Επίσης μιας και έχω λίγο καιρό που ασχολούμαι με επισκευες κινητών θα αναφέρω ότι στα 4/4s χαλάει πολύ εύκολα το power button. Και το WiFi chip. Κατά τ’αλλα σοβαρή έρευνα… Ακους εκεί 45%………. Τα πιο παλιά κινητά που βλέπω ακόμα παιδιά εγώ είναι HTC. Καθαρό αλουμίνιο.

tasos

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ……….Μάλλον δε το σύγκριναν με τα Nokia lumia, εδκεί να δείς αντοχή, τα iPhone μη σες πώ ότι σπάνε και σαν τραπουλόχαρτα.
btw κώστα καλό το άρθρο σήμερα….μέκανες και γέλασα.

Alexis

Αστεια ερευνα. Μια φορα να πεσει ενα i5 π.χ. θα του αφησει σημαδι μονιμο. Σε ενα κινητο π.χ. απο πλαστικο και να πεσει κ σημαδι να αφησει μ ενα πολυ μικρο κοστος γινεται επισκευη. Του αδερφου μου το i4s βρισκεται σε μια θηκη λαστιχενια μονιμα που το κανει πραγματικα να φαινεται σαν τουβλακι. Γτι ειναι που ειναι παχυ ειναι και βαρυ με την θηκη δειχνει χαλια.

Δημήτρης

Κάνοντας σοβαρή καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε iPhone,στον 1,5 χρόνο πάνω κάτω θα πας για επισκευή είτε του power button είτε του home.Σε βάθος χρόνου θα τα αλλάξεις και τα δυο σίγουρα και θα αρχιζουν να σου εμφανίζονται αι σοβαρότερα προβλήματα.ο λόγος είναι απλός.Καποια εξαρτήματα στα iPhone είναι κατασκευασμένα με ημερομηνία λήξης για να μη μπαίνω σε λεπτομέρειες.Στον αντίποδα συσκευές όπως Nokia,HTC,LG, ακομα και Samsung με τη γνωστή αθλια ποιότητα κατασκευής που εχουν, αν τις προσεχείς μπορεί να σου κρατήσουν πολλά χρόνια χωρίς φθορά και βλάβη.Δεν είναι άγιες αυτες οι εταιρίες απλα μέχρι στιγμής έχουν το κόλπο με τις αναβαθμίσεις καιτα features που δε δινουν σε προηγούμενα μοντελα(εξαιρούμε Nokia) για να σε πιεσουν να αλλάξεις συσκευη.Η apple χρησιμοποιεί το marketing για τις πλατιες μάζες και την τεχνητή φθορά για τους αμετανόητους που θα κράταγαν τη συσκευή χρόνια ολόκληρα.

George E.

Για τα παλικάρια που κάνουν λόγο για την ποιότητα των Lumia, να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου… Πριν ένα χρόνο είχα στην κατοχή μου τα Lumia 900 και Xperia T. Δυστυχώς έχω είχα την ατυχία δύο φορές, με το πού πήγα να βγω από το αυτοκίνητο, γλίστρησε το κινητό από την τσέπη και έπεσε κάτω στο πλακάκι του γκαράζ (μια για το lumia και μια στο xperia). Το Lumia που είχε υποτίθεται και gorilla ανθεκτική οθόνη, ράγισε με τη πτώση, ενώ το Xperia ανέπαφο… Όντας χρήστης σήμερα των Lumia 925 και Xperia Z, δεν λέω, καλή η ποιότητα των lumia, στιβαρά και προσεγμένα, αλλά το Ζ δείχνει και πάλι ανώτερο για μένα.

Tom

Γενικα η apple εχει πολυ καλη ποιοτητα και κατασκευη. Ωστοσο ολα χαλανε. Ενας φιλος μου εχει 4s και του χαλασε μετα απο 2 χρονια χρησης.

GiannisMix

Πιστεύω η έρευνα βασιζεται στο κριτήριο που λέγεται αξιζει να επισκευαστεί ή βγαινει blr δηλαδη ότι δεν αξιζει λόγο του ότι το κόστος ειναι υψηλό σε σχέση με την αξια όλης της συσκευής. Βασιζεται δηλ στο ότι αν σπάσει η οθόνη του iphone την αλλάζεις γιστι όλο το κινητό ειναι πανάκριβο. Η πλειοψηφία όμως εχει κινητά android των 150-250€ οπότε αν σπάσει η οθόνη τις περισσότερες φορές δεν αξιζει η επισκευή του οπότε γίνεται αντικατάσταση όλης της συσκευής. Ουσιαστικά κάνει παιχνίδι ανάμεσα στους πολλούς (iPhone vs android των 150-250). Βασιζόμενη στα παραπάνω η εταιρεία αυτη που ασφαλίζει τα κινητά κάνει το δικο της παιχνίδι πιστεύω. Το να χαλάσει κάποιο Lumia, One, SGS δεν την αφορά πιστεύω γιατι ειναι μικρότερο το ποσοστο σε σχέση με τα υπόλοιπα!

Darth

Όπως είπαν η περρισοτεροι μέχρι τώρα… Δεν είναι ότι είναι ανθεκτικά τα iPhone απλός χρήστες του το προσέχουν σαν τα μάτια τους

The_Beris

Σιγά ρε Δημήτρης.. Μετα απο 1,5 χρόνο καθημερινής χρήσης με παιχνίδια κτλ στο iPhone 5 μου δεν χάλασε ούτε το home ούτε το power button. Και 2 φίλοι μου έχουν ο ένας 4s και ο αλλος 4 απο τοτε που βγήκαν και δεν τους έπαθαν τιποτα τόσα χρονια. Και χωρις θήκη..

Δημήτρης

@the_Beris εντάξει φίλε μου καταλαβαίνω σου θίξαμε την εταιρία σου και μιλάς κατ αυτο τον τρόπο.Στο service δουλεύω και φυσικά δεν έχω κριτήριο τα κινητά εσένα και των φίλων σου αλλα εκατοντάδες συσκευες.το ότι παίζεις games και του κανεις καθημερινή χρήση δε μου λέει τίποτα.για βαρια χρήση στα κουμπιά μιλάω.οποιος έχει κάνει tethered ειδικά ξέρει πολύ καλά τι λέω και πόσο πολύ πιο σύντομα βγαζουν πρόβλημα τα κουμπιά λόγω ακομα πιο,βαριάς χρήσης.

Darth

@The_Beris δεν ξέρω πως και τι αλλά γενικός το home και power στα iphone χαλάνε για πλάκα (το ξέρω καλά γιατί βγάζω λεφτά απο αυτό :p )

τώρα αν είσαι μέτοχος της εταιρείας αυτής sorry που σου θίξαμε την πηγή των έσοδον σου

τώρα αν δεν είσαι μέτοχος και θίχτηκες…….. συλλυπητήρια…….

The_Beris

Αρχικά πήγα να κλάψω επειδη θίχτηκα..

Μετα λέω απο μεσα μου: εχω 1000 μετοχές.. Αν θες να σου δωσω καμια να την πουλήσεις κανά 500€ να βγάλεις χαρτζιλίκι..

Πρώτη φορα έγραψα στο φόρουμ μετα απο ενα 6μηνο που το παρακολουθώ και βγάλετε συμπέρασμα οτι ειμαι apple fan..

Γιατι δεν κάνετε καμια αλλη πρόβλεψη να βγάλετε καμποσο χρήμα..

Ξερωλες..

tasoulik

Εγω σαν κατοχος iphone 3s και ενος note 3, δεν αναγκαστικα ποτε μα ποτε να δωσω για επισκευη το 3s οσο αναφορα για το note 3 εχω κανει αντικατασταση μπαταριας και συσκευης… Θεωρω πως λογικε ετυχε σ εμενα αυτο… Τωρα οσο αναφορα για το iphone που εχει θεματα με τα κουμπια εμενα δεν μου ετυχε και το εχω χρονια το κινητο… Εχει φαει τουμπες απειρες…. Τωρα αν οντος ισχυει αυτο… Εεεε ωραια… Το iphone ειναι το μονο κινητο με μεταπωλητικη αξια… Το πουλας μετα απο 1 χρονο σε καλη κατασταση και παιρνεις ενα καινουριο… Εγω που αγορασα το note 3 στα 750 και τωρα ειναι στα 450 τι να πω….

Darth

@The_Beris τότε θίχτηκες χωρίς να έχεις κάποιο συμφέρον κλπ ακομι χειρότερα δλδ (για σένα) :p

christos

Παιδια εσεις που εχετε lumia και γελατε για την ποιοτητα των iphone να σας πληροφορισω πως το alcatel μου ειναι 1 χρονου και 3ων μηνων και δεν λει να σπασει! Το ειχα ριξει σε νερο σε ασφαλτο και συνεχιζει να λειτουργει μια χαρα! πτωσεις απο 1,65m! Δεν εχει ομως τις ικανοτητες των lumia και iphone αλλα εμενα δεν με ενοχλει! Δηλαδη εγω πρεπει να γονατισω απο το γελιο?

Θοδωρής

Πάντως εγώ πριν λίγες μέρες πλήρωσα 75 για τζάμι σε”τανκς” lumia 625, μου έπεσε από 10 το πολύ εκατοστά.
Αντιθέτως παλιότερα ένα iPhone 3gs που είχα μου έπεσε ενώ ποδηλατούσα, (με θήκη ήταν) πήγαινε κολοτούμπες καμιά 10ρια μέτρα, λίγη γρατζουνιά η θήκη.
Όλα σπάνε και φθείρονται.

Alexboom

sureeeeeeeeeeeeeeeee

nikmour

@Θοδωρής
τώρα έχω το 925 όταν είχα το 620 είχε πέσει καμιά 20αριά φορές από 1-1.5 m και δεν έπαθε τίποτα. Προφανώς τώρα με το 925 προσέχω περισσότερο.

V ambos

Σιγουρα, λοιπον εχουμε και λεμε:

-Volume buttons dont react minus or plus
-Home button makes noise or dont work >home button broken spinning around
-Power button remains inside without pressurepoint > power button noisy if vibration quality issue
-back camera dirt inside > back camera noise from back side ιφ shake devise quality issue
-battery condition fail in some devises
-battery draining to fast if using 3g
-sound speaker dont work > ορ sound quality robotic noise
-wi-fi greyd out (iphone 4s) antenna issue
-wi-fi disconnections (iphone5) antenna issue > bluetooth no connection possible
-vibration mechanism dont work
-proximity sensor dont work
-call dropping poor connections
-sim card not recognized
-devise not charging lightning dock connector issue

βαρεθηκα να γραψω και αλλα….

Spyros

Ποια ποιότητα των Ολύμπια λέτε και μ@@ σας έπεσε το 1020 ποτέ κάτω να δείτε; Μου έπεσε από τι τσέπη και έγινε θρύψαλα η οθόνη και η απάντηση των τεχνικών ήταν ότι σπάει εύκολα γιατί ειναι πολυ βαρύ..

dimitrisdim

Εμένα παντός το 820 μου έχει πέσει αποβτο μηχανάκι λάθος πήγαινα με 30-40 χιλιόμετρα και σερνόταν για καμια 20 άρια μέτρα… Μόνο με μια ζελατίνα προστασίας χωρίς θήκη … Το μόνο που έπαυε ήταν κάτι χτυπήματα στο πίσω καπάκι … Η οθόνη δεν έπαθε το παραμικρό …

mitsos 789

Αστειες ερευνες. Ερευνες κατα παραγγελια.Ειχα κατα σειρα λογω εταιρικου,iphone3gs ,sgs3 και htc one. Δεν τα προσεχα σαν τα ματια μου:με δυο παιδια να τα εχουν σαν ππαιχνιδομηχανες.Μετα απο αρκετες αλλα οχι μεγαλες πτωσεις : το iphone μετα απο πτωση απο τραπεζι εκανε ραγισμα, το sgs3,ξεφλουδισμα στη γωνια σε πεσιμο απο την τσεπη και το htcone μετα απο πιο ηπια πτωση δε λειτουργουσε το wifi!!! Ολα πεφτουν κ ολα χαλανε. Αν τα προσεχεις σαν τα ματια σου ισως τη γλυτωσεις.Ομως είναι ααναλωσιμα κ παλιωνουν μετα αο 6 μηνες οποτε δεν αξιζει. Εκεινο που πραγματικα κοιταζω απο εδω και περα ειναι η ακτινοβολία sar.

Marinos

Δλδ εσείς πιστεύετε οτι οι χρήστες iPhone προσέχουν περισσότερο τα κινητά τους επειδή έχουν δώσει 200 € παραπάνω?? οκ…τοτε δλδ ένας χρηστης galaxy s4 θα έπρεπε να το παίρνει και να το πετάει επειδή το πήρε πιο φτηνά…ολα τα κινητά χαλάνε…αρχίσατε όλοι λες και σας έθιξε η έρευνα τις εταιρίες σας…

nikolas

Ο χρήστης Nokia lumia και γω γελάω, πραγματικα ανθεκτικά, έχω το lumia 800 μπορεί να ειναι περασμένο μοντελο αλλα μου εχει πεσει με την πλάτη από μισό μέτρο 2 φορές στο μέτρο και πραγματικα νόμιζα ότι “άνοιξε” το κινητό στα δυο, ασύγκριτη αντοχή και ποιότητα.

gamer

Μitsof είσαι ο μόνος 200% μέσα. Όλα χαλάνε και παλιωνουν σύντομα. Η ακτινοβολία που μας καιει το κεφάλι είναι το σπουδαιότερο. Κάντε ένα άρθρο για αυτό.

Μιχαλης

Εγώ είχα το Alcatel 995 μέχρι που μου χάλασε η υποδοχή φόρτισης και μπορούσα να το φορτιζω μόνο από εξωτερικό φορτιστή. Οπότε το παίρνω μια μέρα για να δω πόσο αντέχει γιατί μου είχε φάει ήδη πάνω από 50 τούμπες σίγουρα . Το βάζω στο ύψος του κεφαλιού μου 1.85 με την οθόνη προς τα κάτω και το αφήνω . Πέφτει όλο με την οθόνη σε δρόμο και δεν έπαθε τίποτα είχα μείνει . Τώρα έχω το lumia 820 μου έχει πέσει περίπου 5 φορές από το γραφείο επειδή μπλέκεται το καλώδιο με την καρέκλα αλλα δεν έχει ούτε γρατζουνιά . Για αυτό πάρτε πλαστικά κινητά που έχουν και το πιο χμηλο sar και αντέχουν και αφήστε τους άλλους να κλαίγονται για μέταλλο . Καλή η αίσθηση αλλα αφήνει σημάδια με την πρώτη πτώση και έχει και sar στον θεό

Wolf

Παιδιά δεν ξέρω τι λέει αυτό το άρθρο πάντως σε εμένα από όλα τα smartphone(και είναι πολλά) που έχουν περάσει από τα χέρια μου μόνο ένα έχει σπάσει μετά από πτώση και αυτό ήταν το iPhone 4 που και έγινε θρύψαλα η οθόνη. Και γενικά έχω δει τα πολλά θέματα σε iPhone φίλων μου όπως κιτρινίλες στην οθόνη, σκόνη στο εσωτερικό της κάμερα, χαλασμένο το κουμπί που κλειδώνει και ξεκλειδώνει και διάφορα τέτοια…!

Thodoris

Το δικό μου μια φορά έπεσε κι έσπασε το πλακάκι. Κάτοχος NOKIA 3310

forneverarrow

Παίζει να ισχύει και μάλιστα και για τα iPad. Όταν μου έπεσε το iPad mini από σχεδόν ένα μέτρο σε πλακάκι πριν 5 μήνες, έπαθε μόνο ένα μικρό βαθούλωμα στην κάτω δεξιά γωνία (ούτε φαίνεται χωρίς να το ψάξεις) και έκτοτε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Από την άλλη το Galaxy S4 μου έκανε πριν λίγες μέρες μια μικρή χαρακιά στο γύρω γύρω το ασημί (που μοιάζει με μέταλλο αλλά είναι πλαστικό) και δεν ξέρω πως το έπαθε, αφού ποτέ δεν μου έχει πέσει ούτε πάνω σε μαξιλάρι!

sosimple

Φιλος μου με iphone 4 αλλαξε 5!!! οθονες. Αληθινη ιστορια. Αυτο το τζαμακι που ειχε, σε συνδιασμο με το βαρος, κανει την οθονη να σπαει ποιο ευκολα απο οποιοδηποτε κινητο. Μονο που αγοραζε απο ebay μαιμου οθονες με 50€ και τις εβαζε μονος του. Το πουλησε για να ισυχασει αν και το λατρευε. Τελευταια φορα, του ειχε βαλει μια θηκη τεραστια για προστασια, του φευγει απο το τραπεζι και παλι εσπασε.. 🙂

Tom

Το sar επηρρεαζεται απο το μεταλλο οντως; Στο θεμα μας ολα τα μπρος πισω γυαλινα κινητα ειναι ευπαθη. Και υο iphone 4s και το προηγουμενο nexus κλπ. Τα μεταλλικα παιζει να αντεχουν αρκετα. Το πλαστικο ανυεχει πιο πολυ απο ολα ειδικα κατι λουμιες.

Alex Politis

Λοιπόν, επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω για fanboys και μετόχους εταιριών κλπ… Ανήκω και στα δύο στρατόπεδα (Android, ios). Οι εμπειρία μου είναι η εξής: Έχω υπάρξει χρήστης των εξής smartphones και tablets: Τηλέφωνα. Nokia Communicator (2 από αυτά, δεν θυμάμαι τα μοντέλα) HTC Touch HTC Diamond & Diamond 2 SE P800 – P990 Blackberry Storm I iPhone 3g-4 LG Optimus 2X LG Optimus 7 SE NeoV HTC One S Nexus 4 Από αυτά μόνο το δεύτερο communicator (έγχρωμο, και πάλι δεν θυμάμαι το μοντέλο) χάλασε από μόνο του μετά από 1 χρόνο λειτουργίας (“έσκασε” η οθόνη) και το blackberry το οποίο πέταξα από το μπαλκόνι γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Τα υπόλοιπα δουλεύουν ακόμα (ακόμα και τα SE P800-990) και έχουν περάσει σε φίλους και συγγενείς. Ποτέ δεν έβαλα θήκη σε κινητό, απλά τα πρόσεχα, όλα έχουν πέσει κάτω κάμποσες φορές, όλα έχουν τα σημαδάκια τους και τα χτυπηματάκια τους αλλά δουλεύουν μια χαρά και καμία οθόνη δεν έχει σπάσει. Το πιο ανθεκτικό μάλλον ήταν το HTC ONE S (γκρι) το Optimus 2X (εκσφενδονίστηκε στο παρμπρίζ, έσπασε το παρμπρίζ, όχι το κινητό) και το iPhone 3 που έχουν φάει και τις περισσότερες. Tablets: Lenovo K1 (δουλεύει άψογα εδώ και… Συνέχεια »

Alex Politis

A και το πιο λεπτό κινητό που είδα στη ζωή μου ήταν το Νοκια 6110 (μετά το φορτηγό)…

Θανάσης

ποια Nokia Lumia ρε παλικάρια!!! στην πρώτη πτώση έσπασε ο digitizer της οθόνης!!! και κόστος επισκευής 60€ όταν η συσκευή κοστίζει 100€ τρελάθηκα!!!!

maria

Εγω εχω το sony xperia m2… μου εχει πεσει κατω 10 φορες …το εχω βρεξει… το εχω ξισει στην οθονη με μαχαιρι..ψαλιδι…δεν εχει παθει τιποτα! Μονο επειδη αλλαζω συχνα θηκες.. Εχει φθαρει λιγο στην γωνια αλλα ισα που φενεται(κατω αριστα)..

Stamatis

Ξερω οτι ειναι ασχετο , αλλα εχω το xperia m2 και μου εμφανισε μια γρατζουνια στην καμερα (πισω ,8megapixels) … Δεν μου εχει πεσει ποτε … Τι να κανω;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.