iPhone SE 2: Διέρρευσε σε βίντεο με bezel-less σχεδιασμό και notch ή είναι κλώνος;

Το iPhone SE 2 είναι μια από τις πλέον φημολογούμενες συσκευές των τελευταίων δύο ετών. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το πρώτο SE, περίπου δύο χρόνια πριν, κατά καιρούς κυκλοφορούσαν ειδήσεις για τον ερχομό του επόμενου μοντέλου.

Πέρυσι η Apple δεν ανακοίνωσε ποτέ το SE 2. Φέτος οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν ξανά, όμως αρκετοί αναλυτές ήταν και είναι απαισιόδοξοι αναφορικά με την κυκλοφορία του. Πάντως, εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα σύντομο βίντεο που υποτίθεται πως παρουσιάζει το νέο SE μοντέλο. Ο σχεδιασμός του μοιάζει πολύ στο επετειακό iPhone X, με edge-to-edge οθόνη και notch στην κορυφή. Κανείς θα μπορούσε να υποθέσει γρήγορα πως πρόκειται για έναν Android κλώνο του X, όμως τα γραφικά και η κίνηση του UI είναι σχεδόν ίδια με του iOS. Μάλιστα, ο χρήστης που κρατάει το κινητό επισκέπτεται τις Ρυθμίσεις και εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ένας καταχωρημένος iCloud λογαριασμός.

Ενδέχεται και πάλι να πρόκειται για έναν πολύ πιστό κλώνο. Όμως, δεν αποκλείεται όντως αυτό να είναι το νέο iPhone SE 2. Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθούμε είναι να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Αν η Apple προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός δεύτερου SE smartphone και εκείνο συμφωνεί με την σημερινή διαρροή, τότε θα ξέρουμε πως εκείνη ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Διαφορετικά, θα πρέπει να επαινέσουμε τους Κινέζους που πλέον κατασκευάζουν τόσο πιστούς κλώνους, ακόμα και στο UI. Πάντως, αν όντως ανακοινωθεί ένα SE μοντέλο με το design του επετειακού X και μειωμένη τιμή, εκείνο μάλλον θα κάνει… τρελό πάταγο στην αγορά.

iPhone SE 2 διέρρευσε βίντεο bezel-less σχεδιασμό notch κλώνος, iPhone SE 2: Διέρρευσε σε βίντεο με bezel-less σχεδιασμό και notch ή είναι κλώνος;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Κάτι με χαλάει αλλά μ αρέσει κιόλας σε κάποια σημεία
Γενικότερα όμως το πίσω εξόγκωμα της κάμερας δεν το συμπάθησα ούτε στο iPhone X

Ioannis

κλωνος γνησιο εμενα μ αρεσε παντως θα το αγοραζα ανετα !

Chris966

Θα κάνει τρελό πάταγο στην αγορά μόνο εάν και εφ’ όσον έχει ένα αξιοπρεπές μέγεθος οθόνης (από 4,8 έως 5,3 ίντσες). Επειδή κάτι ακούστηκε για 4-4,2 ίντσες, θεωρώ ότι τα μεγέθη αυτά στις μέρες μας για οθόνη κινητού είναι απελπιστικά μικρά! Και αν τελικά υιοθετηθεί και ο bezel-less σχεδιασμός, τότε να με συγχωρείτε αλλά δεν θα μιλάμε για κινητό τηλέφωνο αλλά για σπιρτόκουτο!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.