iPhone SE 2: Τελικά ίσως να μην κυκλοφορήσει ποτέ

iPhone SE 2 τελικά ίσως μην κυκλοφορήσει ποτέ, iPhone SE 2: Τελικά ίσως να μην κυκλοφορήσει ποτέ

Το iPhone SE κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 και αποτέλεσε μια (σχετικά) οικονομική πρόταση με μικρή οθόνη 4 ιντσών, κλασικό σχεδιασμό των 5 / 5S αλλά ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, παρόμοια με του 6S.

Φήμες για την επισημοποίηση ενός νέου iPhone SE υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αμέτρητες διαρροές ήθελαν την Apple να παρουσιάζει τον διάδοχο κάποια στιγμή μέσα στο 2017 και όταν αυτό δεν έγινε, εκείνες μεταφέρθηκαν για την φετινή χρονιά. Όμως, το Cupertino ενδέχεται να μην παρουσιάσει ποτέ ένα νέο SE μοντέλο ή τουλάχιστον να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, η Apple φέτος θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία των φετινών high-end μοντέλων (πιθανόν 3 συσκευές που θα δούμε τον Σεπτέμβριο) της και να βεβαιωθεί πως θα είναι έτοιμα στην ώρα τους.

iPhone SE 2 τελικά ίσως μην κυκλοφορήσει ποτέ, iPhone SE 2: Τελικά ίσως να μην κυκλοφορήσει ποτέ

Ακόμα όμως και αν η Apple όντως παρουσιάσει ένα iPhone SE 2 φέτος, ο Kuo δηλώνει απαισιόδοξος για πιθανές μεγάλες αναβαθμίσεις. Μπορεί μεν η νέα συσκευή να ενσωματώνει ισχυρότερο επεξεργαστή, αλλά το design μάλλον θα παραμείνει ίδιο, ενώ τεχνολογίες όπως το Face ID και η ασύρματη φόρτιση θα εκλείπουν. Με λίγα λόγια, ο δημοφιλής αναλυτής δεν θεωρεί πως το Cupertino θα “ποντάρει πολλά” στο νέο SE κινητό, αν αυτό κυκλοφορήσει ποτέ. Άλλωστε, με την νέα σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί η Apple (iPhone X) και στην οποία θα μεταβούν όλα τα iPhones του 2018, η εταιρεία θα μπορούσε απλώς να κρατήσει τα υπάρχοντα μοντέλα (iPhone 8 / 7) ως φθηνότερες λύσεις.

Μέχρι το καλοκαίρι μάλλον θα γνωρίζουμε σίγουρα αν ο Αμερικανός κατασκευαστής περιλαμβάνει στα πλάνα του ένα νέο SE ή όχι. Όπως και να έχει, τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου θα είναι κυρίως στραμμένα στα high-end iPhones της χρονιάς. Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες / διαρροές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

το αντίστοιχο SE του 2018 θα είναι το 7άρι.. δηλαδή πιο οικονομικό και πιο μικρό από το X…

Agnostos13

Μία συσκευή με design Χ μέγεθος 5/5S/SE και οθόνη 4,7-5″ θα ήταν ότι πιο πρακτικό…

One

Μακάρι να εχει toudh id (αντι για face id) και πιστεύω οτι θα κερδίσει αρκετούς android users που θα ήθελαν ενα ios τηλέφωνο σαν δεύτερη συσκευή. Εμένα θα με ενδιέφερε ενα τέτοιο τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικα. Επίσης αν εστιάσει περισσότερο στη μπαταριά θα έχει σίγουρη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.