iPhone SE 2: Νέα σχέδια συμφωνούν με το bezel-less design και την ύπαρξη notch

iPhone SE 2 νέα σχέδια συμφωνούν bezel-less design notch, iPhone SE 2: Νέα σχέδια συμφωνούν με το bezel-less design και την ύπαρξη notch

Το iPhone SE 2 είναι ένα από τα κινητά τηλέφωνα που έχουν συζητηθεί πολύ, αλλά δεν έχει δει ποτέ επίσημα τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, είναι αμφίβολο το αν η Apple αποφασίσει ποτέ να κυκλοφορήσει έναν διάδοχο του πρώτου SE μοντέλου που γνωρίσαμε πριν δυο χρόνια.

Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που υποτίθεται πως παρουσιάζει το φημολογούμενο SE 2. Όμως, η συσκευή που φαίνεται ίσως να είναι ένας πιστός Android κλώνος. Όμως, νέα σχέδια που διέρρευσαν τώρα και απεικονίζουν τα δύο iPhone SE κινητά (δίπλα-δίπλα), συμφωνούν με την σχεδιαστική γραμμή της συσκευής στο βίντεο. Όπως μπορείτε να δείτε στα σχέδια (πρώτη και τελευταία εικόνα του άρθρου), αριστερά βρίσκεται το πρώτο SE με το χαρακτηριστικό home button και δεξιά το πολυσυζητημένο SE 2 με εγκοπή (notch) στην κορυφή της οθόνης. Το αλουμινένιο περίβλημα στα πλάγια είναι πανομοιότυπο στα δύο κινητά, κάτι που όμως παρατηρούμε και στο smartphone του βίντεο…!

Τελικά, ίσως όντως η Apple να ετοιμάζει ένα νέο bezel-less iPhone SE. Εκείνο όμως θα πρέπει να έχει ανακοινωθεί μέχρι το καλοκαίρι. Αν περιμένουμε λοιπόν λίγους μήνες ακόμα, θα μάθουμε με σιγουριά τα πλάνα του Cupertino. Πάντως, το σίγουρο είναι πως μια SE 2 συσκευή με edge-to-edge σχεδιασμό, Face ID, ποιοτική κάμερα και πιο προσιτή τιμή θα κερδίσει τις προτιμήσεις αμέτρητων καταναλωτών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το κινητό να κάνει… πάταγο. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει αν δεν το επισημοποιήσει πρώτα η ίδια η Apple. Αναμένουμε λοιπόν και ελπίζουμε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα λάβει χώρα η επισημοποίηση του θρυλικού πλέον iPhone SE 2.

iPhone SE 2 νέα σχέδια συμφωνούν bezel-less design notch, iPhone SE 2: Νέα σχέδια συμφωνούν με το bezel-less design και την ύπαρξη notch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Notch is UGLY.

Makis

Δύσκολο αλλά μακάρι…πάλι σε έξοδα θα μπούμε…

NtinosMD

Με 1029 το Χ , αυτο ποσο θ κοστιζει δλδ κ θα ειναι vfm? 699 για το 32αρι; ( to keep costs down )

tzonaros

εαν όντως ειναι αληθεια τοτε το iphone x θα κυκλοφορεί σαν SE 2

Agnostos13

Good job…

Patsakos.D junior

Αν εχει διαστασεις του σημερινου se και ειναι ολο οθονη το πηρα χθες!!
Πλεον κατο απο 5,5 ιντσες κινητο δεν βγαζουν δεν θελουν ολοι να κουβαλανε ταμπλετ μαζι τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i