iPhone SE 2: Ανακοινώνεται στο WWDC 2018 με οθόνη 4.2 ιντσών;

iPhone SE 2 ανακοινώνεται WWDC 2018 οθόνη 4.2 ιντσών, iPhone SE 2: Ανακοινώνεται στο WWDC 2018 με οθόνη 4.2 ιντσών;

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone SE πριν από περίπου δυο χρόνια, υπήρχαν ανέκαθεν φήμες που αφορούσαν τον αντικαταστάτη του, δηλαδη ένα νέο compact κινητό από την Apple. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο.

Φέτος, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν. Αρκετές διαρροές κάνουν λόγο για ανακοίνωση ενός νέου SE μοντέλου πριν το καλοκαίρι και σε εκείνες έρχεται να προστεθεί άλλη μια. Σύμφωνα λοιπόν με την νεότερη είδηση που αφορά το θέμα, η επόμενη SE πρόταση της Apple θα ανακοινωθεί επίσημα στο WWDC 2018. Η συσκευή αναμένεται να διατηρήσει την κλασική σχεδιαστική γραμμή του Cupertino, όμως θα δούμε ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, στις 4.2 ίντσες. Επιπλέον, στο εσωτερικό της θα κρύβονται ο A10 Fusion SoC, 2GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 32GB ή 64GB.

Το νέο SE 2 μοντέλο θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της Apple με το παρελθόν, τουλάχιστον όσον αφορά το design. Ο Αμερικανός κολοσσός αναμένεται να διαθέσει τρία high-end smartphones με σχεδιασμό που θα ακολουθεί το επετειακό iPhone X και φυσικά ενσωματωμένη TrueDepth κάμερα. Όμως, το SE 2 θα διατηρήσει την Touch ID βιομετρική μέθοδο και την σχεδιαστική γραμμή που χρησιμοποίησε το Cupertino για τα iPhone 5 / 5S / SE. Αναμένουμε την επισημοποίηση του (αν εκείνη όντως λάβει χώρα) και την διάθεση του στην αγορά, με τιμή που μάλλον θα κυμαίνεται στα 600 ευρώ.

iPhone SE 2 ανακοινώνεται WWDC 2018 οθόνη 4.2 ιντσών, iPhone SE 2: Ανακοινώνεται στο WWDC 2018 με οθόνη 4.2 ιντσών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Welcome back to 2010 , άκου 4.2 ιντσες αχαχαχαχα…

Paul

Αν είναι να παρουσιάσει τα επόμενα iphone μονο σε παντοφλέ έκδοση μια χαρά θα είναι το SE 2 για οποιους θέλουν κάτι διακριτικό .Βεβαια θα εξαρτηθεί και από τις τιμές

Babis

Μια χαρα λύση για εταιρίες που χρειάζονται security updates για περισσότερο απο δύο χρόνια που παρέχεται σήμερα κατά μέγιστο για όλα τα Androud (για όσες φυσικά ανακοινώνουν κάτι όπως Samsung Lg etc, εκτός απο τα nexus/pixel) ακόμη κ για τις ναυαρχίδες τους. Με τον νέο ευρωπαικό κανονισμό προσ. Δεδομένων που θα ισχύει απο 25/5 αργά ή γρήγορα όλες οι Εταιρίες θα ζοριστούν με την μή υποστήριξη εταιρικών mobile συσκευών μετά τα 2 χρόνια!

Chris966

Επειδή την ”τετραγωνισμένη” σχεδίαση του 4, 4s (κυρίως), SE. 5 κλπ κλπ, την θεωρώ απείρως πιό όμορφη και πρακτική από τα καμπυλωτά μαγάλα iphone, πιστεύω ότι θα είναι μιά εξαιρετική πρόταση δεδομένου ότι θα έχει και αξιοπρεπή χαρακτηριστικά απ΄ ότι διαβάζω..
Η 4,2 ιντσών οθόνη όμως, θεωρώ ότι είναι απελπιστικά μικρή! Μιά οθόνη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στις 4,5-4,7 ίντσες θα ήταν μιά ιδανική και σχετικά οικονομική πρόταση.
Ενώ τώρα.. Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα!

Chris966

΄Οτι νάνε λοιπόν.. στρογγυλά, τετράγωνα 4,+ νάνε με 600Ε+.

Fotis

A10. Απίστευτω. Θα έπρεπε να εχει A11

Makis

Ο άλλος γελάει με τις 4.2″. Εντάξει φιλαράκο αν γερνάς και θες κινητό…κινητό έτσι και όχι αυτές τις γελοιότητες των 6″…τότε πάρε 6″ και 16″ για να βλέπεις….επειδή έχω το SE και δεν έχει κάνει κιχ εδώ και ενάμιση χρόνο, άσε με να έχω άποψη. Και σχεδιαστικά πολύ πιο ωραίο από τα σημερινά καμπυλωτά apple και μη. Να κράξεις για τα bezel, ναι….αλλά να κοιτάμε και τα υπόλοιπα. Performance κάτσε καλά…και μπαταρία με μόνο 1600 να σε πάει άνετα όλη μέρα…Και πάνω απ’ όλα κινητό που το ξεχνάς στην τσέπη…και όχι μπούρδα των 6″…Γέλα….

NikosAr

Έχω την άποψη ότι βλέπουμε το υπάρχων μοντέλο στη φωτογραφία κι όχι το ΝΕΟ που ΘΑ βγει … όποτε τα σχόλια αφορούν αυτό που βλέπουμε κι όχι αυτό που ΘΑ έρθει … τώρα αν έρθει έτσι ..APPLE you faiil !!

Agnostos13

Ενδιαφέρον!
Το ιδανικό βέβαια θα είναι να πάει την κύρια σειρά σε 3 bezeless επιλογές οθόνης.
Mini: 4,7-5″
Pro: 5.2-5,8″
Plus 6-6,5″
χωρίς εκπτώσεις στο υπόλοιπο hardware…

Thanos

Εαν η απλ δεν φερει καινοτομιες απο μεγαλυτερες συσκευες σε αυτη τοτε λυπαμαι αλλα δεν προκειται να πουλησει με τιποτα ειδικα στα 600 ευρω…Δεν θα δωσει καποιος τοσα λεφτα μονο και μονο να παρει 0.2 ιντσες περισσοτερες και εναν σκανερα που ειναι πολυ πισω σε σχεση με αυτους που υπαρχουν σημερα…Εαν θελει να πουλησει στα 600 ευρω ας το κανει σαν το iphone x και ας κρατησει τις ιδιες διαστασεις η αν το μεγαλωσει λιγο περισσοτερο…Σαν κατοχος του iphone se δεν προκειται να το αλλαξω για να παρω 0.2 ιντσες περισσοτερες και λιγο καλυτερο επεξεργαστη..Εαν ειναι ολο οθονη και σχεδιασμος ιδιο τοτε ναι θα το αγορασω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.