iPhone SE: Προβλέψεις για 12 εκατ. αποστολές μέσα στο 2016

Η ανακοίνωση του 4ιντσου iPhone SE (ή 5se, ή 6c ή όπως αλλιώς ονομαστεί) αναμένεται να γίνει στις 21 Μαρτίου και είναι μια συσκευή με την οποία η Apple θα επιχειρήσει αν απευθυνθεί σε όσους δεν θέλουν μεγάλες οθόνες στα χέρια τους.

Η Apple θα προσθέσει μια τρίτη επιλογή 4 ιντσών στα ήδη υπάρχοντα 4.7 και 5.5 ιντσών iPhones. Όμως το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα πουλήσει ένα iPhone, που με βάση τα σημερινά δεδομένα θεωρείται πως έχει πολύ μικρή οθόνη.

Η KGI και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo θεωρούν ότι η Apple θα αποστείλει 12 εκατ. iPhone SE μέσα στο 2016 ενώ αναφέρει ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του 4ιντσου iPhone. Οι προηγούμενες προβλέψεις έκαναν λόγο για 18 με 20 εκατ. αποστολές, αλλά έπεσαν λόγω της προβλεπόμενης πτώσης στην τιμή του iPhone 5s.

Το iPhone SE λέγεται ότι θα κοστίζει γύρω στα 400 με 500 δολ., εξωτερικά θα μοιάζει με το iPhone 5s, όμως στο εσωτερικό θα έχει χαρακτηριστικά όμοια με το iPhone 6s. Είναι πιθανό να δούμε κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16GB/64GB, μπαταρία 1642mAh, Apple A9, Touch ID, NFC, Apple Pay και Live Photos.

Περιμένουμε να δούμε τι χαρακτηριστικά θα βάλει η Apple στο iPhone SE, αλλά και αν τελικά υπάρχει χώρος και ανάγκη στην αγορά από μια τέτοια συσκευή. Τι λέτε;

Διαβάστε επίσης: Apple: 21 Μαρτίου η νέα ημερομηνία για τα iPhone SE και iPad;

iphone se 12 million shipments, iPhone SE: Προβλέψεις για 12 εκατ. αποστολές μέσα στο 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Ποια η λογική να εχει Live Photos αλλά όχι Force Touch ; Αφού για να δεις μια Live Photo χρειαζεται να πατήσεις παρατεταμένα !

Manolis

διαφωνώ με τις προβλέψεις, πιστεύω θα έχει 12,1 εκατ. αποστολές κι όχι 12 εκατ.!!!! χαχαχα :p

Όπως έγραψα σε άλλο θέμα γι αυτή τη φήμη, μια χαρά για δεύτερο κινητό!!! 😉

Nikos

Και για πρώτο κινητό μια χαρά θα είναι! Τόσα χρόνια δηλαδή με μικρές οθόνες δεν βολευόμασταν ; Όπως υπάρχει αγοραστικό κοινό για κινητά των 6 ιντσών ή και παραπάνω έτσι υπάρχει και για άλλα γύρω στις ΄4 ίντσες. Συν του ότι υπάρχει κενό στην αγορά σε αυτό το μέγεθος. Συν του ότι το 5s ακόμα πουλάει πολυ καλά, άρα υπάρχει ζήτηση. Συν το γεγονός ότι θα είναι φθηνότερο από την έκδοση των 4.7 ιντσών. Συμπέρασμα ; Η επιτυχία είναι δεδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.