iPhone SE: To κουτί “δείχνει” ονομασία και χωρητικότητα 16GB

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου η Apple έχει προγραμματίσει press event όπου θα κάνει την μεγάλη ανακοίνωση του μικρού iPhone με οθόνη 4 ιντσών. Από την αρχή ακούστηκαν πολλές ονομασίες, iPhone 5se, iPhone 6c και τελικά καθιερώθηκε να αποκαλείται iPphone SE.

Η ονομασία iPhone SE (με κεφαλαία) φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την παρακάτω εικόνα, η οποία λέγεται ότι είναι από το κουτί του iPhone που θα κρατά σε λίγες μέρες στα χέρια του ο Tim Cook. Το SE έχει ακουστεί ότι αναφέρεται στο “special edition”.

Επιπλέον, το κουτί δείχνει ότι το νέο iPhone θα έχει χωρητικότητα 16GB, η Apple επιμένει να κρατά το βασικό μοντέλο στα 16GB και δεν ανεβαίνει στα 32GB, λογικά η αμέσως επόμενη διαθέσιμη έκδοση θα είναι στα 64GB. Όσο για τη μνήμη RAM, αυτή περιμένουμε να είναι στο 1GB, από τη στιγμή που τα iPhone 6s έκαναν τη μετάβαση στα 2GB.

Το iPhone SE αναμένεται να φορά επεξεργαστή Apple A9, κάμερα 12 Megapixel με dual LED flash, μπορεί να έχει 4K video recording ενώ το design θα είναι δανεισμένο από iPhone 5s. Η τιμή του φημολογείται ότι θα είναι 450-550 δολ.

Για ακόμη μια φορά να πούμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για κάθε διαρροή και κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

iphone se name confirmed, iPhone SE: To κουτί “δείχνει” ονομασία και χωρητικότητα 16GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΑ χωρητικότητα στην σημερινή εποχή του 4Κ βίντεο…

Mόνο ως τρολλάρισμα εκλαμβάνεται.

Gpapa

Αχαχα , καλά τους κάνεις Apple αφού επιμένουν να αγοράζουν τα ξεπερασμένα προϊόντα σου με hardware ότι έχει μείνει από το 2012 , ξεφτίλισε τους τελείως μπας και βάλουν μυαλό.

Δημήτρης

απλα το IOS δεν χρειαζεται τα εξωπραγματικα specs που κυκλοφορουν στα περισσοτερα high ends
smartphones για να λειτουργησει αψογα και σφεράτα σε αντιθεση με το android που ακομα και με οκταπυρηνο ψιλοκολλαει. Η μονη κοροιδια ειναι οτι κυκλοφορει ακομα χωρητικοτητα στα 16gb, ενω στανταρ θα επρεπε να ξεκιναει με τα 32gb. (κατοχος xperia C4). Οσον αφορα τα υπολοιπα ειναι θεμα marketing οπως και σε ολες τις μεγαλες εταιρειες. (Samsung, Sony, Lg….)

kostas

το special edition τι σχέση έχει??όταν ονομάζει κάτι τέτοιο πρέπει να είναι το super Ουρουγουάη να κάνει την μεγάλη διαφορά. μήπως μας ετοιμάζει κάτι καλό??? θα δούμε μέχρι της 21 του μηνα

anergos13

happy 2011 innovation !!!!

Γιάννης

@Δημήτρης
Στο IOS με το ζόρι μπορείς να αλλάξεις wallpaper (για themes ούτε λόγος βέβαια) άσε που αν κοιτάξεις τα μενού θα δεις ότι δεν έχει ούτε το 1/3 των ρυθμίσεων που έχεις στο android. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

NikosAr

1.Γιατί σχολιάζεται κάτι που δεν σας αρέσει … μου κάνει εντύπωση ? 2. Μη το αγοράσετε. 3.Εσείς είστε οι φαν, αφού πρώτοι θέλετε να πείτε κάτι ?

alexis touba

Ασ βαλει και η apple 2k oθονη και 16 η 20mp camera η καλο μουλτιτασκ η τετοια χαρακτηρηστικα να δουμε αν θα τρωει που κ που λαγκ .Δε συγκρηνεται η apple με συσκευες που εχουν τεχνολογιες πολυ πιο απαιτιτηκες σε ολους τους τομεις σε συγκρηση με αυτα που εχει να στηρηξει ενα μυλοφωνο.Αν τα βαλεις ολα αυτα σενα iphone να τα υποστηρηξει μαυτα τα χαρακτηρηστικα που εχει θα κολησει!!!!!!@Ταχει βρει σκουρα η apple και οιαλες εταιριες οπως κ σαμυ απο τους κηνεζους που βαζουν πανω του βοδιου τα κερατα στις συσκευες οποτε η apple δε μπορει να μενει πησω οπως εκανε πρεπει νακολουθησει κλωτσιδον!!!@και γιαυτο αρχησε εβαλε σιγα σιγα fhd προπερσι ενω στα αντροιντ υπαρχουν χρονια fhd εβαλε 12mp camera και παει λεγωντας σιγα σιγα θα κανει κιαλες αλαγες αν θελει να παραμηνει στη κορυφη.Εγω παντος θαθελα να δω μια συγκρηση του xiaom mi5 pro με το iphone6s η και iphone6s plus ναδουμε τι θα γηνει.!!!@θα πεσει πολυ γελιο@!Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 honor6 plus.Και απο οτι βλεπω το επομενο μου κηνητο θαναι Huawei η Xiaomi mi5 η αν θαχω χρηματα αρκετα s7 edge το κηνητο δε πεζεται αλλα ειναι πανακρηβο

@papaki

Αγοράστε το κινητό της Apple Iphone SE και θα με θυμηθείτε. Γιατί θα είναι από τα καλύτερα κινητά της αγοράς με 4 ίντσες και ως προς την οικονομία της μπαταρίας και ως προς τη λειτουργία του κινητού ιδιαίτερα. Τα λεφτά θα αξίζουν και με το παραπάνω.

Chris_BMW

Μη με γελούν τα μάτια μου;; Ξανά διαβάζω το άρθρο για σιγουριά.. A9 chip λέει δεν κάνω λάθος .. Για να θυμηθώ .. Α είναι το περσινό chip του 6s κ 6s plus με 5,5 Ιντζες FHD ανάλυση που είναι πιο γρήγορο κ με καλύτερα σκορ από τα φετινά chip .. Φαντάσου τι τάπες έχει να ρίξει με 4″ οθόνη.. 😂😂😭😭Δεν μπορούσα να μην σχολιάσω ..

Chris_BMW

Επίσης για όσους σχολιάζουν gια εγγραφή 4K κ χωρητικότητα θα πω το εξής .. Πρώτων για να κάνω εγγραφή σε 4K θα πρέπει να έχω κ υπολογιστή με αντίστοιχη οθόνη που να το υποστηρίζει .. Όποτε το μεταφέρω εκει για οποιαδήποτε επεξεργασία κ για να το δω.. Δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να κρατάω αποθηκευμένο ένα 4K video στο τηλέφωνο εφόσον κανένα πλην του z5 δεν υποστηρίζει τέτοια ανάλυση …

Alexis

Βρισκόμαστε στο 2016 και διαπιστώνω ότι συνεχίζεται ακόμα η κόντρα μεταξύ ios-apple fan boys και των android fan boys και δεν βλέπω να σταματάει τώρα που κοντεύει να κλείσει δεκαετία. Οι καταναλωτές τσακώνονται μεταξύ τους και όχι μόνο στην Ελλάδα. Με το να μαλώνουμε για το ποιος έχει δίκιο γινόμαστε υποχείρια των εταιριών οι οποίες συνεχίζουν το ίδιο παιχνίδι, χρόνο με το χρόνο, ποιος θα βγάλει το καλύτερο κινητό στον κόσμο. Έτσι διαιωνίζουμε ένα χαμηλό καταναλωτικό και παραγωγικό πρότυπο. Φαίνεται βέβαια ότι ο ανταγωνισμός οδήγησε σε ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συσκευών, όμως σε αυτό δεν συνέβαλλαν και τα σχόλια μας αγαπητοί συντεκμπλογκίτες. Σίγουρα είναι πολύ χρήσιμη η κριτική που ασκείται από εμάς στα νέα προϊόντα της τεχνολογίας, αλλά αυτό διαφέρει από το να αποκαλέσω κάποιον πρόβατο/ζώο/γίδι των εταιριών. Στο κάτω κάτω όλοι πρόβατα είμαστε αφού συμμετέχουμε στο παιχνίδι του ποιος είναι καλύτερος. Είναι απαραίτητη η τεκμηρίωση των επιχειρημάτων. Εμένα μου αρέσει το super Mario bros του 1985 και ακόμα και σήμερα το διασκεδάζω πιο πολύ από παιχνίδια του 2016, γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον game play και δεν με επηρεάζουν τα γραφικά τα οποία σίγουρα έχουν εξελιχθεί – απέχουν όμως πολύ ακόμα από την πραγματικότητα. Φιλικά πάντα (δεν αναφέρομαι στα σχόλια αυτού… Συνέχεια »

Makis

To SE σημαίνει s..t edition; Μπεεε μπεε θέλω κι εγώ καινοτομία, στα 600 ευρώ είναι ευκαιρία.

ChrisG

4k εγγραφή και 16 gb.φοβερό balance…κράχτης τα 16gb ώστε να ξεκινά απο τα 500 και βάλε και λόγω 4κ θα αγοράζουν την μεγαλύτερη χωρητικότητα.συνεπώς 100 ευρώ αμέσως πάνω.ά ρε apple εμείς σε μάθαμε άλλοι ακόμη να μην πώ τι κάνουν.όσο για τα Α9 κτλ γελάω με μάυρο δάκρυ.και 820,8890 εάν το βάλω σε μέγεθος οθόνης 4 ιντσών θα ρίχνει τάπες.ε και;βάλτε και 2,5 ίντσες να ρίχνει περισσότερες.τι να τις κάνω τις 4 ίντσες και 640p ανάλυση,4κ και 16 Gb.high tech specs και φιλοσοφία στο “υπερπέραν”.ολα αυτά πάντα στην προνομιακή τιμή των 500+ ευρώ(600+ για σοβαρή χωρητικότητα).μην τα συζητάς.

Agnostos13

@ChrisG:
Εδω οι περισσοτεροι που εχουν smartphone που τραβαει 4K δεν εχουν οθονη να το δουν…και κολλας στο ποσο θα τραβαει το SE με 16gb? Προφανως γυρω στο μισαωρο οπως και το αντιστοιχο 6S/Plus!
Οσοι εχουν πιο σκηνοθετικη φλεβα θα πανε στα 64…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.