iPhone SE: Θα υπάρξει ανανεωμένη έκδοση το 2017;

iphone se no 2017 version, iPhone SE: Θα υπάρξει ανανεωμένη έκδοση το 2017;

Το iPhone SE (δηλαδή Special Edition) ή αλλιώς το “μικρό” της Apple, ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2016. Η Apple πήρε το design του 2013 ανανέωσε τα εσωτερικά χαρακτηριστικά και κυκλοφόρησε το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών.

Για κάποιους η κίνηση αυτή να ήταν παράξενη μιας και αποφάσισε να μειώσει τις ίντσες, όμως η ίδια δήλωνε πως οι χρήστες ζητούν μικρές οθόνες. Το ερώτημα είναι, ζητούν ακόμη οι χρήστες μικρές οθόνες για να φέρει η Apple την ανανεωμένη έκδοση του iPhone SE;

Τον Μάιο είχε κυκλοφορήσει μια εικόνα που υποτίθεται πως έδειχνε το iPhone SE (2017) με πλάτη από γυαλί. Έκτοτε δεν είδαμε κάποια άλλη διαρροή και φυσικά η Apple δεν έχει κάνει καμία αναφορά. Ωστόσο, αναλυτής αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια και προτείνει σε όσους θέλουν μικρές οθόνες να πάνε στο υπάρχον iPhone SE ή σε iPhone 5c.

iphone se no 2017 version, iPhone SE: Θα υπάρξει ανανεωμένη έκδοση το 2017;

Ο Pan αναφέρει ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές επικεντρώνονται στις 5.5 ίντσες, οι οποίες πουλάνε περισσότερο. Ωστόσο, η Apple μαζί με το iPhone 8, iPhone 7s Plus, θα φέρει και το 5.5 ιντσών iPhone 7s.

Θα θέλατε να δείτε ένα ανανεωμένο iPhone SE ή κάποιο άλλο iPhone με μικρή οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής. Πάντα θα υπάρχει η επιθυμία για μικρές συσκευές.

R3D

Συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής. Για το iPhone SE, θα ήθελα να βγει νέα έκδοση με οθόνη 4 ιντσών όπως αυτή που έχει τώρα, αλλά με μικρότερα bezels και περισσότερες χρωματικές επιλογές.

ΝΙΚΟΣ

Αν ήταν ,θα είχε γίνει από την Άνοιξη. Μόλις ανέβεις σε ίντσες οθόνης ,δεν έχει επιστροφή.

Chris966

Το ιδανικό μέγεθος συσκευής ΣΥΝΟΛΙΚΑ (προσοχή! όχι μόνο οθόνης) είναι αυτό που πρόκειται να παρουσιάσει η APPLE σε λίγους μήνες με το iphone 8 επετειακό δηλ. στα 143.5 χιλιοστά.
Οτιδήποτε μικρότερο ή μεγαλύτερο από αυτό θεωρώ ότι είναι μη βολικό. Τρανή απόδειξη τα τωρινά iphone όπου το 4,7 υπολείπεται σε εύρος οθόνης, το δε 5,5 είναι πολύ μεγάλο και άβολο για smartphone, σε συνδυασμό μάλιστα με τα μεγάλα bezels.

Agnostos13

Εγω παντως θα ηθελα να δω ενα νεο SE…ιδανικα με 3d touch και edge οθονη 5″!

ΝΙΚΟΣ

Σώπα @Chri966 ! Έλα ! Έχεις inside information? Είναι βέβαιο ? Να πετάξω από την χαρά μου?
Αλήθεια 4 χρόνια πήρε στον Κούκ να βγάλει το ιδανικό μέγεθος? Με την μέθοδο του δακτύλου μετρούσε?

Κωνσταντινος

Ενα iphone SE με νεο σχεδιασμο θα πουλαγε τρελα.
Χρησιμοποιω το SE εδω και ενα μηνα, το κινητο πεταει κυριολεκτικα και η
μπαταρια ειναι απιστευτη.

George

Μόλις ανέβεις σε ίντσες οθόνης ,δεν έχει επιστροφή.
Όχι Νίκο έχει κ παρα έχει.
Υπάρχουν άτομα που δεν κάνουν gaming ούτε βλέπουν ταινίες σε smartphone.
Z5c ιδανικοτατο για μένα.
Δεν είμαι η πλειοψηφία αλλά υπάρχουμε κ εμείς.

bezilys

Σε αυτούς που έχουν πάει σε μεγάλη οθόνη είναι άβολο να ξαναγυρισουν στην μικρή οθόνη αλλά από την άλλη υπάρχουν και αυτή που προτιμούν της μικρές οθόνες άρα καλό είναι να βγει μια ανανεωμένη έκδοση. Σίγουρα θέλει βελτίωση η οθόνη και η μπροστινή κάμερα που είναι τεχνολογίας του 2012!

Jorge

Εγώ είμαι ένας από τους χρήστες που πήγαν από iPhone Plus σε μικρό, και το μόνο που ίσως να λείπει είναι η μεγαλύτερη μπαταρία! Kατά τα άλλα συμφωνώ με τον George διότι το smartphone για εμένα πρέπει να είναι ευχριστο και βολικό στο χέρι. Για μεγαλύτερη οθόνη, υπάρχουν άλλες συσκευές όπως Tablets και PC.

Αλέξανδρος

@Jorge στο browsing πως τα καταφέρνεις; Ρε παιδιά από 5.5″ σε 4″ μου φαίνεται αστείο.
Να μου πεις για δεύτερη συσκευή το καταλαβαίνω γιατί βολεύει λόγο μεγέθους σε διάφορες δραστηριότητες και λίγο browsing ( όταν θες να ψάξεις κάτι ή απλά να κοιτάξεις κάτι, γιατί αν είναι να διαβάσεις ολόκληρο κείμενο θα στραβωθείς όπως ο ξάδερφος μου που έλεγε ότι βολεύουν οι 4″ και όπως το πήρε το έστειλε γιατί το ήθελε για βασική συσκευή και στο browsing ήταν μονίμως σε landscape ) αλλά για βασική συσκευή δεν το καταλαβαίνω εκτός και οι ανάγκες κάποιου είναι τόσο περιορισμένες.

Agnostos13

@Αλέξανδρος:
Ενταξει αν κανεις 10 ωρες bowsing την ημερα μπορει να εχεις θεμα…
Για 2-3 ωρες δεν τιθεται θεμα!

bezilys

@Agnostos13 έχει δίκιο ο Αλέξανδρος δεν γίνεται κάποιος που έχει συνηθίσει την μεγάλη οθόνη να πάει σε μια μικρή! Είναι πολλά τα μείον είναι και ότι δεν μπορεις να περιήγησε με ευκολία και ότι άμα πήγε από το plus που ειχει full HD οθόνη στο se που έχει ούτε καν HD είναι πάλι άβολο στο μάτι γιατί διακρίνεις pixel.

Αλέξανδρος

@Agnostos13 για 10 λεπτά με το ζόρι μπορεί γιατί για 2-3 ώρες θα χρειαστείς γρήγορα οφθαλμίατρο. Αυτό το κινητό είναι για άλλη χρήση. Θες να πας για τρέξιμο και να ακούς την μουσικούλα σου; Θες για δεύτερη συσκευή όταν είσαι όλη μέρα στον δρόμο ή οδηγάς να στείλεις ένα μήνυμα γρήγορα χωρίς να σου φεύγει από τα χέρια λόγω το ότι η γκουμούτσα η 5.7″+ σε δυσκολεύει το να γράψεις κάτι με το ένα χέρι όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση; Θες να απεξαρτηθείς από το smartphone όταν είσαι στη “φύση” και θες απλά να έχεις μια καλή φωτογραφική μηχανή μαζί σου+ ότι μπορείς να κάνεις chat σε περίπτωση που σου στείλει κάποιος κάτι σε fb, twiter, viber και δεν ξέρω ‘γω που ( γιατί καλή η φύση αλλά να μη κόψουμε και την επικοινωνία με τον πολιτισμό ); Θες το βράδυ που θα βγεις να έχεις μια μικρή συσκευή μαζί σου από το να κουβαλάς την κουμούτσα το 6″+ που έχουν μερικοί κυρίως για δουλειά ( σ’ αυτή την κατηγορία είμαι εγώ αν και κάτω από 5.5″ δύσκολα να πέσω……. αλλά το αναφέρω γιατί κάποιοι το θέλουν και αυτό ); @Agnostos13 για τους παραπάνω λόγους και άλλους που μπορεί κάποιος… Συνέχεια »

SkynetForSure

Παιδια, εγω εχω το iPhone 5s και μεχρι ενα σημειο δεν το αλλαζα οσο για το 3D touch που ανεφερε καποιος με την καινουργια εκδοση μπορει και το 5s να το κανει. Απλο λογισμικο και ας λεει η Apple οτι θελει. Προσπαθω εδω και καιρο να το αλλαξω να βρω τον αντικαταστατη του. Δεν μπορω βα βρω αλλο σε τετοιο μεγεθος. Ναι ειμαο απο τους ανθρωπους που θελουν να χρησιμοποιουν τον κινητο τους με ενα χερι. Καλες οι μεγαλες οθονες αλλα αν ηθελα μεγαλη οθονη θα επερνα μια smart tv ! Το κινητο ειναι κινητο και το θελω μικρο και βολικο. Οποιος εχει καμοια ιδεα για αντικαταστατη του iPhone 5s ας μου πει γιατι πραγματικα θελω να το αλλαξω.

George

Τι εννοείς αντικατάστατη;android sony x compact ios se.
Υπάρχουν κ άλλα;

bezilys

@Αλέξανδρος δεν ξέρω άμα την έχεις χρησιμοποιήσεις την συσκευή αυτή αλλά εγώ την έχω χρησιμοποιήσει και έχω διακρίνει pixel

SkynetForSure

Δεν με ενδιαφερει το λειτουργικο, με ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχο και να περνει τις απαραιτητες αναβαθμισεις στο λειτουργικο. Να μην εχω την συσκευει και μετα απο εξη μηνες δεν δω ουτε μια ενημερωση, αν και σε αυτο το κομματι μονο η Apple ειναι σπαθι και την παραδεχομαι. Εχω παρει το ios 10 στην συσκευη του 2013 αν δεν κανω λαθος. Αυτα κυριως. Επισης το πιο βασικο πραγμα που κανω ειναι να ακουω μουσικη, οποτε μια συσκευη με καθαρο και ποιοτικο ηχο θα με ευχαριστουσε!

George

Αδιάβροχο το xcompact δεν είναι αλλά θα είναι το xz1 που λέγετε ότι θα βγεί Σεπτέμβρη, γενικά τα sony είναι πολύ καλά τηλέφωνα κ από αναβαθμίσεις κλασσικά 2 χρόνια.για μουσική έχουν πολύ καλό ήχο κ ποιοτικό αλλά όχι δυνατό (όπως τα περισσότερα τηλέφωνα ανάθεμα τις δεσμεύσεις ασφαλείας). περίμενε να βγεί κ ίσως βγάλει κ η apple μικρό.οποτε θα πας κ θα συγκρίνεις.θα πάρεις κ τα ακουστικά σου κ δοκιμή μη πάρεις κάτι κ το μετανιώσεις.

Chris_BMW

@SkynetForSure

Στο 5s με την καινούργια(!;) έκδοση υπάρχει το 3d touch….

Μάλιστα…

Ελπἰζω και εγώ το 6s μου με την καινούργια έκδοση να πάρει τo καινούργιο home bottom μαζί με την αδιαβροχοποίηση…

SkynetForSure

@George, ευχαριστω για τις πληροφοριες. Το εψαξα λιγο το XZ1 καλη φαση ανκαι με τραβηξε το XZ1 Compact με τις λιγοτερες ιντσες. Βεβαια βρηκα και το XZs το οποιο και αυτο καλο φαινεται.

@Chris_BMW, δεν καταλαβαινω γιατι θες να κανεις παντα τον ειρωνα…
Ναι με το 10 που ειναι σε beta η παρατεταμενη πιεση υπαρχει. Τι 3D touch, τι παρατεταμενη πιεση ουτε το ενα θα χρησιμοποιουσα ουτε αυτο χρησιμοποιω. Για μενα ειναι fail εκτος και αν το εμπλουτισει με καποιο τροπο!

George

Ναι το xz1c λέω αν βγει …..αν.
Πάντως στα τωρινά κ x compact είναι εργαλείο κ ψιλό σε λογική τιμή.αλλα επειδή είπες για μουσική επιβάλεται να πας να δοκιμάσεις.

Chris_BMW

@SkynetForSure

Είρωνας; Χαχα και συνεχίζεις..
Λοιπόν για να τελειώνουμε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 3D Touch ,δεν ειναι το ίδιο με το παρατεταμένο πάτημα κ δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη εφόσον ΔΕΝ το έχεις κ άρα δεν εισαι σε θέση να το χρησιμοποίησεις…
Εγώ που το έχω κ το χρησιμοποιώ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω άλλο τηλέφωνο χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό σε φάση που παίρνω αλλα τηλέφωνα κ πατάω την οθόνη για το multitasking π.χ ..

SkynetForSure

@George Ε ναι αυτο εννοειτε χωρις δοκιμη δεν παιζει αγορα! Χαχα
Ειχα εντυπωσιαστει με το lg g6 αλλα το dac δεν ηρθε ποτε Ελλαδα η Ευρωπη νομιζω ε μετα ειδα και reviews και το απερριψα…

SkynetForSure

@Chris_BMW

Σεν εχω 3D touch και κατι εγινε τωρα ξες (για να μην αναφερω την αλλη εκφραση)…
Γνωμη μπορω να εκφερω γιατι εχω δοκιμασει για μια περιοδο το 7s οποτε μια χαρα γνωσεις εχω.
Εσυ το χρησιμοποιεις και μπραβω σου. Εμενα δεν με εντυπωσιαζει, οπως δεν με εντυπωσιαζει η Bixby, οπως δεν με εντυπωσιαζει η διπλη καμερα ή η καινουργια αναλογια το κινητο το εχω για βασικες λειτουργιες. Ναι δεν λεω καλα ολα αυτα τα features αλλα δεν ειμαι και καμενος με το κινητο σε φαση να θελω να γλυτοσω χρονο απτη ζωη μου. Και για να μην συνεχιστει ολη αυτη η μη ενδιαφερουσα συζητη δεν ηταν το θεμα του σχολιου μου αυτο. Φιλικα παντα 😉

vasilispas

@Chris_BMW Δες το fingerprint στο htc 10 και ελα πες μου μετα για τα σαπακια τα iphone

Κωνσταντίνος Φ.

Έχω το SE και το αγόρασα λόγω της μικρότερης οθόνης που έχει. Φυσικά αν βγει και νέο μοντέλο στο ίδιο μέγεθος, θα το προτιμούσα όταν αλλάξω συσκευή στο μέλλον.

Giannis

Μόλις βγήκε το αγόρασα λόγω μικρής οθόνης , περιμένω πως και πως να βγάλει και νέο μοντέλο !!! Το τηλέφωνο απλά είναι φοβερό . Στη καθημερινότητα έχει πολύ καλύτερη ευχρηστία από ένα μεγάλο τηλέφωνο ( εκτός αν είσαι καρφωμένος σε ένα γραφείο ) και φυσικά δίνει τα πάντα επιδόσεις εφαρμογές όλα …Φανταστικό τηλέφωνο .

johny

SkynetForSure δεν εισαι και καμενος με το κινητο αλλα μπηκες εδω μεσα που σχολιαζουμε για κινητα για να σχολιασεις και συ.και το θεμα ειναι οτι μπηκες και γραφεις οτι να ναι.εχε στο νου σου οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.και αν Δεν σε ενδιαφερει το λειτουργικο και η διπλη καμερα και δεν ξερω και γω τι αλλο, και σε ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχο,παρε ενα 3310 που δεν εχει καθολου χαρακτηριστικα,τυλιξε το σε μια πολυμπανκ σακουλα για αδιαβροχοποιηση και εισαι κομπλε..¨και μεις παντα φιλικα εννοειται”.

Agnostos13

@SkynetForSure:

Θελω να ξερεις οτι το ερχομενο iOS11 υποστηριζει 5 τροπους αφης:
1) στιγμιαιο αγγιγμα
2) παρατεταμενο αγγιγμα
3) συνεχες αγγιγμα (περισσοτερο απο το παρατεταμενο)
4) κοφτο αγγιγμα
5) πιεση (3d touch)
και ενδεχεται να μπει και 6ος…η παρατεταμενη πιεση!

Οποτε δεν ειναι ολα πατημα-παρατεταμενο πατημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.