iPhone SE: Τιμή 499 με 599 ευρώ – Ελλάδα 7 Απριλίου

Το νέο iPhone SE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου με τιμή από 499 ευρώ έως και 599 ευρώ. Η έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης θα έχει τιμή 499 ευρώ και αυτή με τα 64GB θα κοστίζει 599 ευρώ. Θα διατεθεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold.

Στην Αμερική η τιμή του iPhone SE είναι 399 δολάρια για τα 16GB ενώ το 64άρει έχει τιμή 499 δολάρια.

Το iPhone SE είναι το μικρό iPhone με οθόνη Retina 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Apple A9 και μνήμη RAM 2GB. Ενσωματώνει την κάμερα 12 Megapixel των iPhone 6s και iPhone 6s Plus με 4K video recording και Live Photos.

Το design του νέου iPhone είναι ίδιο με του iPhone 5s, με το home button να ενσωματώνει Touch ID.

iPhone SE τιμή Ελλάδα 7 Απριλίου, iPhone SE: Τιμή 499 με 599 ευρώ – Ελλάδα 7 Απριλίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Με ότι της έχει περισσέψει τα τελευταία τρία χρόνια η Apple θα βγάλει πάλι εκατομμύρια. Αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κανείς για μια τέτοια συσκευή

ev

Πάρε κόσμε.

Δημήτρης

Με 600 παίρνεις iPhone 6s και galaxy s7 με κάτι λίγο παραπάνω και μας πουλάνε 4ίντσες σ αυτά τα λεφτά έλεος….

Darth

@Δημήτρης και πολλά άλλα αλλά κανένα από αυτά στης 4′, δεν έχεις ιδέα πόσα άτομα ζητάνε μια πολύ μικρή συσκευή με δύναμη και χαρακτηριστικά όπως camera κλπ της μεγάλης… Και ναι εκεί η Apple θα παίζει μπάλα μόνη της

Γιώργος

Τσάμπα πράμμα μάγκες…τρεχάτε να προλάβετε!!!

Απαράδεκτες τιμές αν αληθεύουν!

Μία πρόταση απο εμένα για όσους θέλουν να αποκτήσουν Iphone:

Aγόρασα μέσω ίντερνετ απο εξωτερικό πριν 7 μήνες, ανακατασκευασμένη συσκευή Iphone 5s 32gb με γνήσια ανταλλακτικά Apple σε άψογη κατάσταση (Grade A), not locked και εγγύηση ένα έτος.

Είμαι υπερευχαριστημένος, ήρθε με γνωστή εταιρεία κούριερ εντός 10 ημερών, απλά εξαιρετική εξυπηρέτηση και άψογη η συσκευή!

Σε σύγκριση με την ελληνική αγορά σαν καινούργιο γλίτωσα γύρω στα 300 ευρώ, ενω σε μεταχειρισμένο γλίτωσα γύρω στα 140.

Λύσεις και ευκαιρίες υπάρχουν, απλά μην περιμένετε απο την Apple..

Και φυσικά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι στα ίδια χρήματα βρίσκεις εξαιρετικές value for money συσκευές, απλά είναι καθαρά επιλογή πλατφόρμας λογισμικού και γούστου..

ChrisG

οσους γνωριζω κανεις δεν θελει κατω απο 5.1 και 4.7στις 4 ουτε ενα αξιοπρεπεστατο browsing δεν κανεις.αχρηστα ολα….με αυτη την λογικη να βγαλουμε Darth και 3.5 θα ειναι κατι καινουριο και θα παιζει μπαλα.τα πραγματα πρεπει να πανε μπροστα.οχι πισω.

Teo

Μα οι 4″ της απλ ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο ενα 5ιντσο κινητο με ακομα ποιο δυνατα σπεκς.

Dionisaras

@Panos Δες benchmarks στο iphone 5 SE να δεις τι 3ετια εχει πανω του…

Γιώργος

Με μπροστινή κάμερα 1.2 mp , 16 GB αποθηκευτικό χώρο ,1600 mah μπαταρία το τριετία και λίγο είναι. Άσε την γελοία αναλογία οθόνης 60% (μπεζελόφωνο).

Jorge

Αν η τιμή στις υπόλοιπες χώρες -εκτός Αμερικής- ήταν γύρω στα 350-400 ευρώ ίσως να άξιζε, τώρα σε εμάς έρχεται 500 και σε άλλες χώρες ίσως και ακριβότερα. Δεν πιστεύω πως αξίζει αν είναι να δώσεις 100-150 παραπάνω και να πάρεις το 6S.

Dionisaras

@Γιώργος ναι γιατι το βασικό σε μια φωτογραφία ειναι τα οπτικά δεν παιζουν κανένα ρόλο. Εστω οτι ειναι τριετία, το μόνο σιγουρο ειναι το θα παιζει μπάλα χωρις λαγκ για 3 χρόνια (συμφωνα με τα benchmarks). Με mats 6ετίας θα βαζει κατω android που θα βγουν σε 2 χρόνια απο σημερα στην ίδια κατηγορία 450-600

Paraksenos

Σχεδόν διπλάσια τιμή από το z5 compact.
🤔

vkrd

Τζάμπα πράμα…

mortis

Tο γεγονός ότι κάποιοι υποστηρίζουν αυτό το πράγμα και το θεωρούν καλο μου δείχνει πολλά για την αντίληψη του νεοέλληνα.όταν ένα moto g(3rd) κάνει βασικές λειτουργίες ισάξια και μερικές λίγο και πιο γρήγορα από ένα iphone 6 εκτός gaming (γιατί εκεί έχει πολύ δυνατότερο gpu),με το 1/3 τις τιμής,το μονο που μπορείς να πεις για αυτή την συσκευή είναι ότι είναι υπερκοστολογημένη .

iraklis

για πιο λογο ένα κινητο 400 δολλαριων ερχεται στην ελληνικη αγορα με καπελο στα 500 ευρω
και μιλαω για τα μεγαλα πολυκαταστήματα, ασχέτως εάν εγω επιλεξω που θα επιλεξω να το παρω από skroutz η best price

Ekimolaos

Πώς γίνεται να είναι “retina”, αφού είναι μόνο 1136×640;; Μέχρι και οι ίδιοι στην Apple έχουν ξεχάσει τι πάει να πει “retina”…

ΝΙΚΟΣ

Retina δεν είναι κάποια ιδιαίτερη τεχνολογία. Μια εμπορική ονομασία για λόγους Marketing είναι απλά.Όπως isight είναι η εμπορική ονομασία μιας κάμερας. Τίποτα παραπάνω.

viel

@ ΝΙΚΟΣ η retina εχει ολοκληρη τεχνολογια απο πισω της

Batman

Μουχαχαχαχαχα πολύ καλό το αστείο με το SE βέβαια όσοι δεν είναι σχετικοί θα το πάρουν χωρίς σκέψη

patentas

@Darth
Τι παραπάνω δύναμη χρειάζεται ένα κινητό με 4″? Να παίζει πιο χαλαρά το Youtube απο το ήδη χαλαρό προηγούμενο μοντέλο? Άχρηστη δύναμη εκτός και θα δουλεύεις 3ds max… χαχα
Μόνο κάμερα έχει διαφορετική, και επιπλέον ραμ πέρα απο τον επεξεργαστή. Ουσιαστικά δηλαδή η μοναδική αισθητή διαφορά σε σχέση με το 5s είναι η κάμερα και πληρώνεις +200€ για το ίδιο 3 χρονών σχεδιο!
0 κόστος εξέλιξης ή βελτίωσης σε άλλους τομείς δηλαδή, έστω στην ριμάδα την μπαταρία.
Μιλάμε για 600€! Hellooo!!

Mary

Καταλαβαίνω που οφείλονται αυτές αντιδράσεις και τα σχόλια. Σαν ανάγκασαν να το αγοράσετε και μπήκατε να διαμαρτυρυθειτε… Λογικό το βρίσκω…

Ούτε εμένα με καλύπτει σαν κινητό αυτό όπως και πολλά άλλα, αλλά δεν μπαίνω να τα θάψω ούτε να γράψω πράγματα που δεν ισχύουν μόνο και μόνο για τραβήξω την προσοχή και δημιουργήσω κόντρες! Έχετε σοβαρά προβλήματα, να το κοιτάξετε.

patentas

@viel
Η Retina την μοναδική τεχνολογία που έχει πίσω της είναι οτι είναι πάνω απο 300ppi.
Υψηλή ανάλυση δηλαδή, πέρα απο αυτό είναι μια πολύ καλή LCD IPS.
Τεχνολογία πραγματική, σαν εξέλιξη δηλαδή είναι ας πούμε οι amoled, ή οι οθόνες Triluminos της Sony και Quantum dot της lg σε κάποιο βαθμό που το led φωτισμού είναι μπλέ.
Μήν λέμε και ψέματα. Που είναι και τεχνολογία το Retina. Marketing είναι.

viel

@ patentas εγω σαν developer για να τρεξουν τα assets μου σε retina phones πρεπει να τα φτιαξω image set με φωτο σε 3 εκδοσεις με suffix @1-3χ. αυτο γιστι το κανω αν απλα ειναι ειναι 300ppi? πισω απο την retina τρεχουν αλγοριθμοι αναλογα με την συσκευη και το image set ωστε να προβαλουν σωστα το output στην οθονη! καθε συσκευη αναλογα με το ποσο μεγαλη ειναι εχει και αλλο ppi και ο αλγοριθμος για το output της retina ειναι διαφορετικος! “RETINA” ειναι το trademark name για να πλασαρουν την τεχνολογια που εχει η οθονη! δεν ειναι απλα ppi…

Aργυρης

Ρε παιδια δε καταλαβαινω γιατι τρελενεστε ολοι…το συγκεκριμενο τηλεφωνο απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο.Ειναι καθαρα το καλυτερο 4 ιντσο τηλεφωνο που κυκλοφορει αναμφισβητητα,απο ταχυτητα τα σπαει δεν υπαρχει ανταγωνισμος!Ειδικα αν εισαι φοιτητης ή μαθητης παιζεις και πολλα παιχνιδια ειναι οτι πρεπει απο αποδοση,γραφικα κλπ.Φωτογραφικη ιδια με του 6ς εξαιρετικη αν και εκανα την πατατα με την μπροστα και αυτο με χαλασε πολυ.Αλλα ξανα λεω ειναι για το κοινο που δεν το νοιαζουν τοσο να βγαζει σελφι κλπ μιας και αν θες να κανεις απλες βιντεοκλησεις μια χαρα ειναι και η 1.2 μπξελ.Απο την αλλη στα μειον σιγουρα το 3d touch,μιας και ειναι μια τεχνολογια που εγω προσωπικα τη χρησιμοποιω συνεχεια ειδικα στα σοσιαλ μιντια και για να βγαζω φωτο κλπ.Επισης κακο το οτι εχει προηγουμενης γενιας συνδεσιμοτητα σε δικτυα και wifi.Δηλαδη αν καποιος χρησιμοποιει πολυ το ιντερνετ θα τον παιδεψει λιγο.Η τιμη ειναι απαραδεκτη στα 500 αλλα ειμαι αισιοδοξος οπως και με το 6ς θα πεσει στα 300 ανετα στο πρωτο 2 μηνο!Στα 300 νομιζω ειναι οκ…

ChrisG

όλοι οι κατασκευαστές έχουν αλλάξει απο δύο σειρές monitors τρείς αν υπολογίσουμε τις oled που ήδη ξεκινήσανε και κάποιοι χαίρονται ακόμη για την retina λές και είναι εξωγηινη τεχνολογία.εντάξει…τι να πείς.άλλωστε οι retina δεν είναι τεχνολογία της apple.το όνομα είναι Marketing της apple.ξεκολλάτε μερικοί.είναι ένα LCD IPS panel που υποσχόταν οταν βγηκε καλη εικονα.έλεος πιά.όταν θα βάλει Oled τότε θα ξεχάσετε τις retina γιατί θα την βάλει η apple στα iphones;τι λογική είναι αυτή;ότι μόνο βάζει η apple είναι καλό και ας υπάρχει χρόνια;τόση γνώση υπάρχει στο νετ ψάξτε τι είναι η retina.σιγα τα ωά.κανείς δεν λέει οτι δεν έχουν καλά χρώματα και εικόνα.αλλά υπάρχει πολύ καλύτερη τεχνολογία πλέον σε όλους τους τομείς και πιο energy efficiency.

Darth

@patentas να παιζει άνετα παιχνιδάκια
να δουλεύουν ολα τα transitions κλπ του λειτουργικού χωρίς εκπτώσεις (που ήδη γίνετε σε 5s επειδι απλά δεν τραβάει)
να μπορεί να έχει καλή camera (noice reduction protocolsls, και άλλα πρωτόκολλα για βελτίωση εικόνας κατά την λήψη θέλουν βαρβάτη επεξεργαστική ισχύ (καλα να μην αναφέρω high bitrate video recording)
browsing σε τπτ bloated σελίδες (εδώ εχω δει να γονατίζει το πρώτο ipad air…..

Γιάννης

Αυτό με το 1.2 mp camera και τον σχεδιασμό που είναι ίδιος με το Iphone 5 είναι σαν να θέλει να περάσει η ίδια η Apple το μήνυμα στους αγοραστές του κινητού ότι τους θεωρεί κορόιδα.

gc

Το iPhone SE των 16 GB στην Αμερική η Apple το πουλάει στα 399$. Και στην Ευρώπη το στέλνει 100€ ακριβότερα. Μεγάλη βλακεία από μέρους της Apple. Είμαι χρήστης iPhone 5 και ήθελα να πάρω το καινούριο SE. Αλλά προτιμώ να αγοράσω ένα iPhone 7 όταν θα κυκλοφορήσει που θα είναι και πιο μεγάλο και πιο καινούριο…

Stavros

Εγώ πάντως για iphone βρίσκω μια χαρά την τιμή.
Φυσικά πιστεύω οτι στα 400 θα σάρωνε αλλά ντάξει.
Αυτό όμως που λέτε , βάζεις άλλα 150 και παίρνεις 6s, τι πάει να πει?
Ναι για μένα ισχύει. Αλλά ισχύει για μένα επειδή δεν θέλω 4 ιντσών οθόνη.
Αυτός που θέλει 4 ιντσών αυτό θα πάρει. Και με specs 6s θα φυσάει για τα επόμενα 3 χρόνια.

Topdim

Παίδες τζάμπα γράφετε, αφού τα παιδιά είναι από μόνα τους μια ξεχωριστή κατηγορία!
Ο ένας λέει ότι τα specs είναι στον Θεό και ότι θα πατάει και μελλοντικά κινητά, χωρίς να βλέπει ότι η ανάλυση της οθόνης είναι για κλάματα!
Και ο άλλος λέει ότι η Retina είναι τεχνολογία!
Ούγκα μπούγκα κατάσταση.
Να το αγοράσετε παιδιά, αλλά να πάρετε και ειδική θήκη που να δείχνει πιο μοντέλο είναι, για να το βάζετε στο τραπέζι του καφέ και να μην σας κοροϊδεύουν ότι έχετε κινητό τριετίας!

Mary

Ισχύει τσάμπα γράφετε, δεν σας δίνει κανένας σημασία.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Πάρτε το χαμπάρι κάποια στιγμή και σταματήστε να υποδεικνύετε σε όλους τι να κάνουν.

Aργυρης

@Stavros Πολυ απλα εννοουμε οτι οταν το ενα εχει 500 ευρω οπως το 5σε και το 6ς εχει 580 αξιζει να πας στο δευτερο γιατι ειναι ανωτερο απο το 5σε.Εχει χειροτερη οθονη με πιο κακη γωνια θεασης,αργο 4g 3g κλπ wifi μικροτερης εμβελειας, το παλιο touch id, μπροστυνη καμερα προπερσυνης αναλυσης,οχι touch id,οποτε αν το παρεις με την απλη λογικη με 80 ευρω διαφορα αξιζει να πας στο 6ς για να μη χασεις αυτα τα features.Aν ειχε 300 ευρω αρχικη τοτε ναι να πω οχι δεν αξιζει αλλα για διαφορα 80 ευρω αξιζει το 6ς χωρις δευτερη σκεψη.Ασε που τωρα περα απο τα χαρακτηριστικα του 6ς δεν το λες και τιποτα καινοτομο για να χει τοσα χρηματα.Ειναι ενα 5ς με ενα απλο update στη καμερα και τον επεξεργαστη.500 ευρω θα κανει το σ7 σε κανα μηνα!

Genesis

ο αντικαταστατης του 5c
αυτη η εταιρεια δεν βαζει ποτε μυαλο κριμα….

Γιάννης

Στα 400 ευρώ κυκλοφορούν περυσινές ναυαρχίδες όπως το S6 και θέλουν να μας πείσουν κάποιοι ότι έχει και καλή τιμή το συγκεκριμένο κουβαδάκι.

Βαγγελης

στο skroutz λογικα θα εχει 400 κατι, μια χαρα για οποιον θελει μικρο κινητο,οποιος το παρει θα ξχασει να αλλάξει κινητο για πολλα χρονια με τετοιο hardware

tech21man

Και τα αρχικα σημαινουν…

μανος

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, κατά γενική ομολογία δεν εντυπωσιάζουν, Αν κάποιος, όμως, προσπεράσει και «καταπιεί» τα νούμερα των specs, θα συνειδητοποιήσει ότι έχει να κάνει να κάνει με ένα ικανότατο και πολύ γρήγορο τηλέφωνο.αλλά όπως και να το κάνουμε, το iOS είναι ένα κλειστό και αυστηρό λειτουργικό και εγώ μιας και σε κάτι που αγόρασα και πλέον μου ανήκει θα ήθελα να έχω μία σχετική ελευθερία. Όσον αφορά τις αποκλειστικές λειτουργίες.όμως θεωρώ την τιμή της συσκευής εξωφρενική, ειδικότερα όταν κοιτάω τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δε βλέπω κάτι που να τη δικαιολογεί. Με μία πιο ήπια κοστολόγηση, θεωρώ πως τα iPhone δε θα είχαν αυτήν την πολύ «κακή» φήμη. Από την άλλη, ίσως και αυτό να είναι που τα κάνει τόσο σημαντικά, γιατί ως γνωστόν το «ότι πληρώνεις παίρνεις» για πολλούς συνεχίζει να είναι κανόνας στις αγορές τους.

johny

πραγματικα οι περισσοτεροι δεν ξερετε ουτε οι ιδιοι τι γραφετε.αρχικα δεν εχει καμια μα καμια σχεση εκτος απο τις ιντσες η συσκευη που αντικαθιστα το 5s.τα υλικα μπορει να ειναι ιδια αλλα ακομα και σε αυτα εχει γινει μετατροπη.θελετε τωρα να μου πειτε οτι ολες οι αλλες εταιριες χρησιμοποιουν διαφορετικα και ειδικα καποιες εταιριες που καθε μηνα βγαζουν η εβγαζαν νεο κινητο?και παμε παρακατω.οι μισοι σχεδον δεν εχετε αγορασει μια συσκευη iphone.παιζει να την εχετε δει μονο σε καποιον φιλο σας και απλα δεν σας αρεσε.ειμαι 37 χρονων και εχω χρησιμοποιησει απειρες συσκευες και απ ολες σχεδον τις εταιριες.μπορει να ειναι καποιες λαμπουργκινι αλλα οχι iphone δεν ειναι.οπως ειχε πει και ο κολλητος του Κωστα βλαχακη το ιδιο πραγμα ετσι το λεω και εγω που δοκιμαζω συκευες απο το γυμνασιο και η δουλεια μου εχει να κανει με τις επισκευες κινητων και με τον προγραμματισμο.καποιοι που δεν γουσταρουν για χ λογους την apple,και δικαιωμα τους αυτο,καλυτερα πριν μιλησουν θα ηταν εστω και ενα χρονο να ειχαν την εμπειρια αυτης της συσκευης.κλεινω με το οτι θα με θυμηθειτε για το iphone 7s.δεν ειναι πολυ μακρια και απλα θα ειναι η καλυτερη συσκευη τουλαχιστον για εναν χρηστη iphone και εκπληξη για εναν… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.