iPhone X: Η Apple προβλέπεται ότι δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στη ζήτηση

iphone x demand, iPhone X: Η Apple προβλέπεται ότι δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στη ζήτηση

Οι προ-παραγγελίες για το iPhone 8 και iPhone 8 Plus έχουν ήδη ξεκινήσει και σε κάποιες αγορές αναμένονται να παρουσιαστούν οι πρώτες καθυστερήσεις. Αν λοιπόν έχουμε καθυστερήσεις στα iPhone 8, δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε το ίδιο φαινόμενο και στο επετειακό iPhone Χ.

Το bezel-less iPhone Χ με οθόνη OLED είναι αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και παρόλο που οι παραγγελίες και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν πιο αργά από το iPhone 8, ο δημοφιλής αναλυτής Ming-Chi Kuo, προβλέπει ότι η Apple δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί απόλυτα στη ζήτηση.

Ο Ming-Chi Kuo της KGI Securities, που με τις φετινές διαρροές για τα iPhones αποδείχθηκε αρκετά ακριβής, αναμένει να πουληθούν 40 εκατ. iPhone X μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και πάλι ο αριθμός δεν θα είναι αρκετός για να ικανοποιηθούν όλοι. Όσοι δεν καταφέρουν αν το πάρουν στα χέρια τους φέτος, θα πάνε για του χρόνου μαζί με τα υπόλοιπα 90 εκατ. χρηστών που προβλέπεται να αγοράσουν το iPhone X μέσα στο 2018. Η Apple προβλέπεται ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το πρώτο μισό του 2018.

Σύμφωνα με τον Kuo, η OLED οθόνη είναι αυτή που κρατά πίσω την παραγωγή, ενώ ούτε και η 3D-scanning κάμερα βοηθά.

Οι παραγγελίες του iPhone X ξεκινούν 27 Οκτωβρίου και οι πωλήσεις στις 3 Νοεμβρίου με τιμή από 999 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris07

Αλήθεια Αν η apple έβγαζε κινητο με κουμπάκια απλό οχι smartphone με την ίδια ονομασία (iphone x) απλα για να τρολαρει τον εαυτό της θα πουλούσε καθόλου;

Kostas

@Chris07 και τηλέφωνο στρατού να βγάλει με μανιβέλα,πάλι sold out θα είναι

Theo

Ναι ναι, κάθε χρόνο αναλυτές εκτιμούν την τεράστια ζήτηση. Το βρήκανε πάλι. Κανείς δεν ασχολείτε με τα καινούρια iphone που είναι ίδια εδώ και χρόνια. Πόση διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση;

techblogger

Κλασσικά οι αναλυτές όπως και κάθε άλλος μπορεί να επιρεασει την κοινή γνώμη από blogger (ijustin) μέχρι δημοσιογράφους (enxories Tsapanidou) θα αγοράσουν από ένα X, θα μας πουν πόσο μικρή είναι η διαφορά αν πάρεις το κινητό με δόσεις, πόσο τρενδυ ειναι το ξεκλειδωμα του κινητού κλπ.. Μανουλα στο μαρκετινγκ η Apple … αλλά με τέτοια πρόβατα που τσιμπάνε καλά κάνει (και όχι δεν είμαι φαν καμίας εταιρίας κ ποτε δεν ημουν από το πρώτο μου κινητο (ericsson t28s).

Tasos Spanos

Επειδή δεν ασχολείσαι εσυ μην νομίζεις ότι δεν ασχολούνται άλλοι
Αμερική δεν ξέρουν καν τι είναι το android
Και σε άλλες χώρες βλέπεις μόνο iPhone παντού
Επειδή εδώ δεν υπάρχουν τόσα λεφτά και κινούμαστε με xiaomi 17 πυρήνων μην νομίζουμε ότι όλοι είναι φτωχοί

NtinosMD

Δηλαδη εγω που εβγαλα φρεσκα φρεσκα τα φραγκα απο τη στροματσαδα θα καθυστερησω να το κρατησω στα χερια ? Ατιμη κοινωνια …

George

Πληκτρολογήστε στο YouTube: «First look: iPhone7». Δείτε αυτό το βίντεο το οποίο έχει πάνω από 3.500.000 προβολές. Είναι ένα κοινωνικό πείραμα που έγινε στην Νέα Υόρκη στις Η.Π.Α στους χρήστες του iPhone την εποχή που μόλις είχε κυκλοφορήσει το iPhone7. Από το πείραμα αυτό προκύπτουν σαφή και χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοί είναι οι αγοραστές και χρήστες των iPhones. Επίσης αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία οτι οι χρήστες iPhones απλά αγοράζουν ό,τι (και με όποια τιμή) τους πασάρει απλά η Apple χωρίς να ψάχνουν και πολλά πολλά. Δείτε το και θα μείνετε πραγματικά ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ!!

Ακις

Δεν ξέρουν Αμερική τι είναι το Android? Καλό.ούτε τη Google θα ξέρουν. Μόνο που είναι αμερικανικό το λειτουργικό. Η διαφορά είναι ότι στο iOS η Apple η ίδια βγάζει τις συσκευές, ενώ στο Android, παρά πολλές εταιρείες

bezilys

Χαχαχαχαχα αυτά είναι

Thomas

@tasos Εγώ Αμερική μένω και όλοι έχουν Android. Λυπάμαι που στο λέω… Κάτι φτωχαδάκια στην Ελλάδα βάζετε δόσεις στον Κωτσόβολο να πάρετε iPhone και ας μην έχετε χρήματα για διακοπές. Έλεος! Και εγώ Android έχω που είναι καλύτερο! Το νέο iPhone ειδικά είναι βλακεία, ακόμα και η γυναίκα μου που πάντα παίρνει το καινούριο iPhone, πρώτη φορά θα φύγει και θα πάρει Android.

Theo

@Tasos Spanos Δεν βλέπεις ότι κάθε χρόνο λένε τα ίδια και για την apple και για την σαμσουνγκ; Αυτό εννοώ. Ότι απλά θέλουν να μας περάσουν ότι γίνεται πανικός με τα καινούρια τους μοντέλα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην τεράστια ζήτηση. Εντελώς πληροφοριακά, τα καινούρια iphone είναι αδιάφορα.

Agnostos13

@Theo
Εντελως πληροφοριακα τα iphone 7 πουλησαν περισσοτερο απο τα 6S (που “ηταν ιδια”) τα οποια πουλησαν περισσοτερο απο τα 6 (που “ηταν ιδια”)! Και πόυ φοβαμαι οτι και τα 8 που ειναι παλι “ιδια” θα πουλησουν…

ΥΓ. Δυστυχως πρεπει να διαλεξεις κατι αλλο για να μοστραρεις γιατι αν παρεις 8 θα μοιαζει με 7 που μοιαζει με 6S που μοιαζει με 6! Μην λενε οτι δεν εχεις να παρεις ενα καινουριο κινητο στη γειτονια

Jack Sf

Πληροφοριακά το android πουλάει περισσότερο και στην Αμερική για όσους δεν το ξέρουν..

Tsiman

Με αυτήν την πληροφορία ο Kουκ θα νευρίασε πολύ, γιατί κατάλαβε οτι θα μπορούσε να κοστολογήσει πιο ακριβά το 10αρι!

Kostasmpl

Ναι προσοχη κιολας μην δεν προλαβουμε….αυτο το μαρκετινκ που προσπαθει να δημιουρησει ζητηση σε κατι που δεν υπαρχει δλδ…….-.- ….. ααα μην ξεχασετε αφου το παρετε το υπεροχο κινητο θαυμα να πληρωσετε και αλλα λεφτα εξτρα να παρετε εναν φορτιστη για να δουλευει η γρηγορη φορτιση παιδες γιατι μαντεψτε η apple δεν το δινει κανονικα στο κουτι θα πρεπει να σκασεις εξτρα χρηματα να το παρεις αχααχαχαχαχ ΕΛΕΟΣ

wave

Ξυδάκι ξυδάκι, το ξέρουμε δεν χωνεύεται το άτιμο αλλά θα το κάνετε γαργάρα στο τέλος!

Agarinos

Φιλε μου με τις διακοπές , αν είναι να δώσω 2000 ευρώ για 5 μέρες να στριμοχνωμαι στα σαπιοκάραβα της γραμμής με κάθε πικραμένο, να πληρώνω ένα δωμάτιο της συμφοράς 20 ευρώ τη μέρα και μια άγουρο σαλάτα με λάδι μηχανής 15 ευρώ, καλύτερα να πάρω iphone που είναι υλικό, να το έχω στα χέρια μου, να το χρησιμοποιώ να κάνω τη δουλειά μου, να διασκεδάζω όποτε γουστάρω με αυτό και αν βρεθώ στην ανάγκη να το πουλήσω και να βγάλω και μετρητά. Εσυ κάτσε με τις συναρπαστικές αναμνήσεις των διακοπών σου.
Υγ. Δε λέω φυσικά να πάρει κανείς iphone η κινητό, αλλά όχι στην Ελλάδα της κρίσης των πάντων να έχουμε πρώτο μέλημα που θα κάνουμε χαβαλέ, αντί να οργανωθούμε και να δουλέψουμε….αυτά μας έφτασαν ως εδώ.

ΦΝ

χαχα ωραία συζήτηση….
-Πληροφοριακά να πω και εγώ τα κινητά με android λειτουργικό πουλάνε σαφώς περισσότερο όπως δείχνουν οι έρευνες αγοράς……… έχουν κινητά για όλα τα βαλάντια και φυσικά έχουν πολύ καλύτερα κινητά στα ίδια χρήματα από τα αντίστοιχα Apple!
-Τα iphone είναι καλά τηλ αλλά υπάρχουν σαφώς καλύτερα…..
-Για όποιον θέλει ένα καλό τηλ …αλλά το θέλει σαν ακριβό αξεσουάρ ή κόσμημα για γυναίκες …iphone είναι το καλύτερο …το μπραντ κοστίζει!
-Το X πράγματι είναι προσπάθεια της Apple να επιστρέψει στην τεχνολογία αιχμής και να μην στηρίζεται απλά στο μπράντ. Καλό αυτό …αλλά εξακολουθεί να έχει ντιζάιν όπως το essential ένα android κινητό!
Τέλος χαχαχ, πως k. Agarino κατάφερες να δώσεις τόσα χρήματα για να κάνεις διακοπές τόσο άθλιες …αυτό είναι επιτυχία της πλήρης αποτυχίας (ακόμη και αν το σχεδίασες και σου βγήκαν τόσα χαχα) …σε πληροφορώ με τόσα χρήματα κάνεις πολυτελείας διακοπές Αύγουστο μηνα πχ Σπέτσες, Σέριφο, Ύδρα,Σίφνο, Φολέγανδρο και ταξιδεύεις με καινούργια γρήγορα πλοία πρώτη θέση ……για δυο άτομα χαλαρα….

ΝΙΚΟΣ

Ένας ένας παιδιά.Μη σπρώχνετε.Έχει για όλους ινοβεισο

Petros

Agarinos @που βρηκες 20 ευρω δωμάτιο??? Που σου φάνηκε και ακριβό, τσαμπα ήθελες με καννα 10 ευρω?

Mpidis

Σε ποιον αρέσει αυτό το έκτρωμα.

Enzo

Εδώ μοσχοπουλούσε τα 6s και 7 που σχειδιαστικά είναι ίδια με το 6. Απόλυτα λογικό να σαρώσει το Χ! Κινητάρα!!!!! Δώσε πόνο APPLE!!!!!!!!!!!

GR

Συνήθως δεν σχολιάζω εδώ μέσα αλλά κάποιος θα πρέπει να απαντήσει στα 15χρονα που γράφουν ό,τι σαχλαμάρα τους κατέβει. Γράφει ένας πως αντί να πάει διακοπές προτιμάει να τα δώσει να πάρει το iPhone να διασκεδάζει.
Αγαπητέ μου, είσαι μικρός ακόμη για να αξιολογήσεις τη ζωή και τις αξίες της.
Μια μικρή συμβουλή από έναν μεγάλο: Χρήματα που ξοδεύτηκαν σε εκπαίδευση και σε ταξίδια δεν πήγαν ποτέ χαμένα.

Και τέλος, όποιος τα έχει τα δίνει και καλά κάνει.
Όποιος δεν τα έχει αλλά κάνει το σ…ό του παξιμάδι για να το αγοράσει, είναι αξιολύπητος.

zaxarakis24

που’σαι agarinos και εγώ μαζί σου. άσε τους άλλους να ταλαιπωριούνται Σίφνο, Σύρο, Τήνο, Μύκονο με δωμάτια των 20 ευρώ και σαπιοκάραβα με τους τύπος που πουλάνε χαλβαδόπιτες στα λιμάνια. μην ασχολείσαι με τέτοια.

πάρε το Iphone να το βλέπεις, να το πιάνεις, να το τρίβεις, να το γυαλίζεις, να το βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου να δεις ποιον θα παντρευτεις, να το κάνεις ότι γουστάρεις βρε αδελφε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.