iPhone X: Με χρυσό σώμα 24 καρατίων και τιμή… 4500 δολάρια

iPhone X χρυσό σώμα 24 καρατίων τιμή 4500 δολάρια, iPhone X: Με χρυσό σώμα 24 καρατίων και τιμή… 4500 δολάρια

Το iPhone X είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα smartphones του 2017. Η συσκευή συγκαταλέγεται στις ακριβότερες της αγοράς (αν όχι η ακριβότερη). Όπως είναι λογικό, έχει συγκεντρώσει ανάμεικτες εντυπώσεις και απόψεις από τον τεχνολογικό κόσμο.

Στο άκουσμα της επίσημης τιμής του iPhone X (τουλάχιστον 1000 ευρώ – εξαρτάται ανά χώρα), πολλοί καταναλωτές απορρίπτουν κατευθείαν το ενδεχόμενο αγοράς. Προφανώς, το τσουχτερό αντίτημο που ζητάει η Apple είναι υπερβολικό, αλλά ως γνωστόν οι ναυαρχίδες του σήμερα είναι στην πλειοψηφία τους υπερκοστολογημένες. Όσο παράξενο και αν φαίνεται όμως, τα 1000 ευρώ μοιάζουν… λίγα μπροστά στις συλλεκτικές εκδόσεις του επετειακού iPhone από την Caviar. Η γνωστή εταιρεία που διαθέτει περιορισμένα αποθέματα custom προϊόντων πολυτελείας τώρα εμπορεύεται δύο iPhone X εκδόσεις από χρυσό 24 καρατίων.

Ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός σε κάθε παρτίδα, όμως και οι δύο είναι εντυπωσιακές. Η εταιρεία έχει εκχύσει τον χρυσό στο σώμα του smartphone και εκείνος καλύπτει όλο το πίσω μέρος. Φυσικά, στο κάτω κομμάτι της πλάτης φαίνεται και το λογότυπο της ίδιας της Caviar που ευθύνεται για το αποτέλεσμα. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει ένα εκ των δύο πολυτελών iPhones, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για την ακρίβεια, καλείται να πληρώσει 4510 δολάρια, δηλαδή πάνω από το τετραπλάσιο ποσό που απαιτείται για την αγορά του “κανονικού” iPhone Χ. Αν θέλετε να… ξεχωρίζετε πραγματικά μέσα στην καφετέρια, τότε οι νέες εκδόσεις της Caviar είναι ό,τι πρέπει.

iPhone X χρυσό σώμα 24 καρατίων τιμή 4500 δολάρια, iPhone X: Με χρυσό σώμα 24 καρατίων και τιμή… 4500 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Σκέφτομαι να το αγοράσω. Έχω βρει και χρυσή θήκη 24 καρατίων και χρυσά ασύρματα ακουστικά και χρυσό φορτιστή. Σύνολο 5750€. Με το καλώδιο του φορτιστή μόνο έχω πρόβλημα γιατί είναι ένα απλό λαϊκό καλώδιο της μεσαίας τάξης. Έχω βρει και χρυσό tempered glass αλλά σκέφτομαι μήπως θα μου δημιουργήσει πρόβλημα γιατί δεν θα βλέπω την οθόνη. Δεν ξέρω, θα δούμε…

vladimiros

Φιλε για να μην δινεις 5750€ σου πουλαω εγω το δικο μου στα 5500€ το εχω σε καλη κατασταση..επειδη το βαρεθηκα το δινω..εχω ολα αυτα που ειπες

@DinDan

Μακάρι και η Samsung να βγάλει κάτι ακριβό. Γιατί η Apple το παράκανε.

Κώστας

Θα πάρω 5-6 έτσι να υπάρχουν…

thanoik

Χαχα κορυφαια σχόλια!!!

JohnWave

@vladimiros, αν έχεις πράγματι και το χρυσό καλώδιο φορτιστή, το παίρνω άμεσα! Θα με σώσει και η τιμή που μου κάνεις στα 5500€ γιατί τα 5750€ μου φαίνονταν πολλά. :p

Manolis

και να το παρει καπιοσ τι? θα το χει μεσα σε θηκη ολη την ωρα και θα προσευχεται μη του σπασει.
εγω παντωσ λεω να παρω πεντε

JohnWave

@Manolis μα σε χρυσή 24 καρατίων θήκη θα το βάλεις. Μιας και θα πάρεις 5 συσκευές, έχει στο amazon σετ 5 χρυσών θηκών στα 2000€ ενώ αν πάρεις μόνο μία θα σου έρθει 500€ οπότε συμφέρει το σετ. Έχουν απομείνει λίγα τεμάχια ακόμα οπότε πρόλαβέ το. Όταν τα πάρουμε όλοι, να κανονίσει το Techblog μια συνάντηση στην Εκάλη στο γνωστό bar restaurant και ας έρθουν και χρήστες του blog που ανήκουν στη μεσαία τάξη με τις απλές ναυαρχίδες τους.

χρηστοσ

ποιο πανω ηθελα να γραψω πουλαει cicret

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.