iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

Το iPhone X έρχεται με οθόνη 5.8″ Super Retina HDR τεχνολογίας OLED 2436×1125 pixels, επεξεργαστή Apple Α11 bionic, διπλή κάμερα 12MP με Dual OIS, κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί και τις νέες λειτουργίες ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου Face ID, Augmented Reality, ασύρματη φόρτιση και animoji. Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα silver και space grey και με χωρητικότητες 64GB και 256GB.

iPhone X κυκλοφορία Ελλάδα

Το iPhone X θα διατεθεί για προ-παραγγελία στην Ελλάδα (όπως σε Αμερική και άλλες ευρωπαϊκές χώρες) από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

iPhone X τιμή Ευρώπη

Γερμανία
iPhone X 64GB: 1149 ευρώ
iPhone X 256GB: 1319 ευρώ

Γαλλία
iPhone X 64GB: 1159 ευρώ

Ιταλία
iPhone X 64GB: 1189 ευρώ

Αγγλία
iPhone X 64GB: 999 λίρες Αγγλίας (περίπου 1109 ευρώ)
iPhone X 256GB: 1149 λίρες Αγγλίας (περίπου 1276 ευρώ)

Αμερική
iPhone Χ 64GB: 999 δολάρια (περίπου 833 ευρώ)
iPhone Χ 256GB: 1149 δολάρια (περίπου 958 ευρώ)

iPhone X βίντεο

iPhone X φωτογραφίες

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

iPhone X Ελλάδα, iPhone X: Φωτογραφίες, βίντεο, χαρακτηριστικά, κυκλοφορία, τιμή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Είναι εξαιρετικό, πολύ όμορφο και σίγουρα απροβλημάτιστο. Απλά δεν είναι για 1200€ ωραίο.

Blats

Tο μπροστινό μέρος του μου αρεσει εχει ωραια οθόνη και νομιζω ξεχωριστή!το πίσω μέρος αίσχος….

chris07

Βάλτε και άλλες Τιμές και από αλλες. Χώρες. όπως επίσης πόσοι (σε ποσοστό) το αγοράζουν Με σύνδεση και πόσοι σκέτη την συσκευή.

Γιώργος Κ.

Είναι όντως όμορφο, αλλά θεωρώ πως το essential PH-1 με το οποίο μοιάζει, ακόμη πιο όμορφο. Βασικά το τελευταίο το θεωρώ το πιο όμορφο κινητό του 2017. Τα gestures για το μενού κτλ ωραία αλλαγή η οποία υπήρχε ήδη από blackberry os

ΦΝ

Σε σχέση με το iphone 8 που είναι μια αντιγραφή του 7 με γυάλινη πλάτη ( με μεταλλική είναι πιο ωραία)…το X πράγματι είναι πιο ωραίο στο πλαίσιο που ακολουθεί η Apple τις άλλες εταιρίες android σε κινητά χωρίς bezel αν και με καθυστέρηση.
Η αισθητική του είναι καλή αλλά και εγω θα συμφωνήσω ότι το essential είναι σαφώς πιο όμορφο και το κινητό της Apple αποτελεί ένα αντίγραφό του στο ντιζάιν πιο άσχημο. Όμως η Apple έχοντας καλύτερη συνολικά υποστήριξη και δίκτυο πωλήσεων θα πάει σαφώς καλύτερα για την ώρα…έχοντας και ένα τεράστιο μπραντ.
Όποιος θέλει να διαθέσει στα 1000 ευρω είναι μια ωραία επιλογή και ταυτόχρονα ωραίο αξεσουαρ για άντρα ή κόσμημα για γυνάικα….

Ευγένιος

Λέτε για την τιμή συνέχεια που έχουν τα κινητά… Θυμάστε μήπως πόσα κόστιζαν τα communicator της Nokia όταν βγαίνανε; Απλά τότε υπήρχαν παχιές αγελάδες.

Manolis

πληρωμή με το πρόσωπο ε; χαχαχαχαχαχα
που μας πάνε ρε φίλε…

Manolis

το πρόσωπο εκ ανθρώπων θα είναι πλέον καταγεγραμμένο με την παραμικρή λεπτομέρεια σε μια όμορφη παγκόσμια Τράπεζα πληροφοριών… είχαν που είχαν πρόσβαση σε όλα ( τηλ. καταλόγους , κάμερες κοκ ) …! και όλα αυτά για να μην κάνεις unlock με το δάχτυλο…

μιλάμε ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση… γρήγορα αγοράστε όλοι απλές συσκευές!!!
μάλλον σε λίγα χρόνια θα είναι παράνομες και δεν θα πωλούνται…+

azriel84

1200€…Και καφέ να έψηνε πάλι δεν θα τα έδινα, έχει χαθεί το μέτρο.

CSt90

Φυσικά,κλασσικά πανάκριβο. Ωραίο design όπως φαίνεται στις φωτό, ειδικά το ασημί με την καθρεπτιζέ πλάτη φαίνεται πολύ όμορφο. Σίγουρα πιο γρήγορο από το περσινό, όπως και κάθε νέα ναυαρχίδα της εκάστοτε εταιρίας, πιθανότατα πιο γρήγορο κ από τον ανταγωνισμό. Αδικαιολόγητα υψηλή τιμή, κυρίως για τις “καινοτομίες’ που προσφέρει, οι οποίες δεν είναι καν καινοτομίες για όσους γνωρίζουν και κάτι άλλο εκτός Iphone. Φυσικά όποιος τα ‘χει,μαγκιά του που τα σκάει, αλλά προσωπικά συνεχίζω να θεωρώ πως δεν προσφέρει κάτι το συνταρακτικό που το κάνει τόσο ξεχωριστό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, άμεσο, ή έμμεσο. Μόνο η τιμή το κάνει να ξεχωρίζει, λίγο και ο σχεδιασμός, αλλά παραμένει απλά ένα status symbol, ίσως γι αυτό να έχει και τέτοια τιμή.

Mike

Πολύ άσχημο, τεράστια μπέζελ τιμή για κλάματα προσπαθεί να ακολουθήσει (καθυστερημένα) τον ανταγωνισμό αλλά δεν τα καταφέρνει. Καμία πρωτοτυπία, τελευταία η apple πλέον και καταϊδρωμένη έχει χάσει το στίγμα της καινοτομίας

nikos2017

Το πάνω μέρος της οθόνης έπρεπε να ήταν σκοτεινό συνεχές σε ευθεία με τις κάμερες κλπ…. αυτά τα κοψίματα αριστερά δεξια δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, σε full screen βιντεο και παιχνίδια εμποδίζουν και στην τελική δεν προσφέρουν απολύτως τιποτα εκτός της marketing ατάκας “από άκρη σ’ άκρη”.

Όσο για την τιμή…. σε Ελλάδα (εδώ που ναι παχιές οι μύγες) …. NO COMMENT.

P.S. Αυτό το unfair που ΞΕΧΑΣΕ την επιλογή χωρητικότητας 128GB (γιατί οι περισσότεροι εκεί θα πήγαιναν, αν υπήρχε) δείχνει τουλάχιστον αδιαφορία (μην πω τίποτα χειρότερο) για τον πελάτη/χρήστη και βασικό στόχο έχει τα όσο πιο πολλά φράγκα στην τσέπη του tim και – μέσω χρηματιστηρίου – των μετόχων.

Καλοφάγωτα.

fotis

Ο αλλος λεει τεραστεια μπεζελ καλα οτι θελει λεει ο καθενας.

Chris_BMW

Ο άλλος μέσα στο παραλήρημα του για χολή λέει τεράστια μπεζελ …

Ολα τα έχω διαβάσει στα διαφορα τεχνολογικά σάιτ αυτό όμως με ξεπερνάει …

bezilys

Από τι φαίνεται κάθε brand εταιρείας έχει και ένα παράλογο hater μια ο John με την Sony μια ο gianakis με την xiaomi και τώρα ο Mike με την Apple!

Nekpap

Πόση Ram θα έχουν τα νέα μοντέλα της Apple;

jimdim

Η φράτζα στο X μου θυμίζει σεμεδάκι μπροστά σε τηλεόραση SRT

Agnostos13

Ειμαι σιγουρος οτι ορισμενοι εχουν ετοιμα τα μηνυματα σκληρης κριτικης απο πριν δουν την παρουσιαση (ποσο μαλλον πιασουν τις συσκευες)

Nick_GR

@jimdim CRT εννοείς;

Asos206

1200?δε πάμε καλά.. Στροφή πλέον στα κινέζικα του ενός κλικ κατό της ποιότητας και είμαστε μια χαρά.
Δηλαδή εμείς πρπει να βγάλουμε τα σπασμένα για την οικοδομική κατασκευή που έφτιαξε η Apple?

Thanos

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
Μπορω εφοσον θα βρεθω Αμερικη να αγορασω απο εκει κινητο; θα εχω προβλημα με τον παροχο ή στο αεροδρομιο(τελωνειο)?

Παπαροκας tiamat

ποσο λετε να πεσει η τιμη του μεσα σε 2 χρονια??

ειδα ξανα τα προμοσιον βιντεακια …ειναι εκπληκτικα!…. σιγουρα δουλευουν πολυ ικανοι επαγγελματιες της διαφημισης στην apple, αλλα θα συμφωνησουμε οτι βγαζουν κατι αφελες, πάιχνιδιαρικο, εφηβικο και καθολου σοβαρο και επαγγελματικο.

τα iphone ειναι για τους πιτσιρικαδες.

Rizo

Όλοι λέτε 1200€ είναι πολλά. Όταν πρωτο είδα την τιμή σκέφτηκα το ίδιο. Δεν πάμε καλά…
Αλλά όταν το σκέφτηκα καλύτερα είπα: Εντάξει, ο επεξεργαστής θερίζει κανονικά. Οχι ότι σε καθημερινή χρήση θα δω ξέρω γω και καμιά διαφορά, αλλά είναι ο πιο δυνατός.
Επίσης έχει οθονάρα. Πάντα μου άρεσαν οι Super Amoled… Ε Super Retina ήθελα να πω. Άλλη βλακεία αυτή. Ακούς εκεί Retina. Ο κόσμος τοχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Τέλος πάντων.
Η μνήμη οπωσδήποτε θα είναι UFS 2.1 δηλαδή ταχύτατη.
Την κάμερα περιμένω να δω. Αν είναι απο τις καλύτερες τότε τα αξίζει τα χρήματα απο την άποψη οτι πληρώνεις το Premium. Γιατί όντως είναι.

GS

Έ ρε θα γεμίσει η μαύρη αγορά συκώτια,πνεύμονες και άλλα για να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα μήλο πιστεύοντας ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο.Γελάνε και τα τσιμέντα.Πάρόλα αυτά είναι πολύ όμορφο.

Ιωάννης jb

jimdim… Χαχαχα φοβερό σχόλιο! Όλα τα λεφτά

Ιωάννης jb

Απλά εδώ είναι λες και έβαλες το σεμεδακι πάνω σε lcd τηλ… Πολύ μεγάλη κακογουστιά.. Καλά μωρή απλ μήπως ρώτησες καμιά Ελληνίδα μάνα για το design;;
Χαχαχα

vcasilist

Πολύ ωραίο, ίσως απο τα καλύτερα iphone που έχουν βγει ποτέ.
Μπράβο στην LG που προώθησε τα μικρά bezels και το desighn αναγκάζοντας samsung και apple να ακολουθήσουν, μου αρέσει αυτό το σχέδιο όπως και το edge της samsung.
Αν είχε λογική τιμή θα το έπαιρνα για πλάκα το τελευταίο μου iphone ήταν το 5ς δεν θα με χαλούσε καθόλου να γυρίσω πίσω 🙂

Agnostos13

“τα iphone ειναι για τους πιτσιρικαδες”

@Παπαροκας tiamat:

Δεν θα το ελεγα…
Αν δεις τις συσκευες που επιλεγουν οι περισσοτερες μεγαλες εταιρειες για τα στελεχη τους ειναι ή Apple ή Samsung. Καποτε ήταν τα Blackberry…
Το γεγονος οτι εχουν γινει mainstram ασχετως αν οι τιμες εχουν παρει την ανιουσα και το βλεπεις σε χερια πιτσιρικαδων ειναι αλλο καπελο.
Και επειδη η Apple και η καθε Apple βλεπει πως καταντησε η Blackberry που επεμεινε να προσεγγιζει αποκλειστικα επαγγελματιες…ισως ειναι και μια επιλογη να πουλαει μια συσκευη που απευθυνεται σε ολους…και με την αντιστοιχη προωθηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.