iPhone X: Νέα διαφήμιση που επικεντρώνεται στις selfies και το ιδιαίτερο Portrait Lighting

Όπως είναι αναμενόμενο, η Apple προωθεί συνεχώς το νεότερο, καλύτερο και ακριβότερο smartphone της, iPhone X. Η επετειακή έκδοση ενσωματώνει κάποια χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αλλού και ο κατασκευαστής τα διαφημίζει συνεχώς.

Έτσι, στην νεότερη διαφήμιση που κυκλοφόρησε η εταιρεία και αφορά το iPhone X, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες της συσκευής να κάνει λήψη ποιοτικών selfies. Εκτός του (εμπρόσθιου) TrueDepth φακού της τάξης των 7 Megapixel, το Cupertino έχει εξοπλίσει την συσκευή με ένα λογισμικό που προσομοιώνει τον φωτισμό των επαγγελματικών στούντιο φωτογραφίας. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του X μπορούν να διαφοροποιήσουν τον φωτισμό των selfies που θα βγάλουν σε Portrait Mode, κάτι που η Apple ονομάζει Portrait Lighting. Πρόκειται για ένα μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που, προς το παρόν, δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο smartphone της αγοράς.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση δημοσιεύεται μόλις λίγες ημέρες μετά από την κυκλοφορία ενός άλλου σποτ, το οποίο μάλιστα αφορούσε και πάλι την Portrait Lighting λειτουργία. Είναι λογικό το Cupertino να επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, μιας και θα μπορούσε να προσελκύσει αρκετούς φανατικούς των selfies. Βέβαια, αυτό που θέλουμε να μάθουμε εδώ και καιρό είναι η πορεία του iPhone X στην αγορά. Εκεί άλλωστε θα φανεί και αν οι διαφημίσεις έπιασαν τόπο ή όχι…

iPhone X νέα διαφήμιση επικεντρώνεται selfies ιδιαίτερο portrait lighting, iPhone X: Νέα διαφήμιση που επικεντρώνεται στις selfies και το ιδιαίτερο Portrait Lighting

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Το να δώσει κάποιος 1.000 € για να βγάζει καλές σέλφι είναι τουλάχιστον γελοίο.. Ακριβώς το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα Galaxy της Samsung… Εξάλλου εάν κάποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον τομέα της φωτογραφίας, με τόσα χρήματα παίρνει φωτογραφική μηχανή που είναι 1.000 φορές καλύτερη από την κάμερα οποιουδήποτε κινητού…

Tasos Spanos

Ναι αλλά δεν έχουν πολλοί την άνεση να κουβαλάνε πέρα από το κινητό και μια κάμερα
Επίσης η κάμερα δεν βγάζει selfie
Σαν την ευκολία του κινητού δεν έχει

NikosAr

@Πέτρος Π. +
Συμφωνώ 100%.

Kos

Πάντως είναι αστείο το γεγονός να αγοράζεις ένα πανάκριβο κινητό και το πρώτο που θα σε ενδιαφέρει να είναι η μπροστινή κάμερα!

Petroslap

Ναι αλλά μόνο την μέρα….
Γιατί δεν λένε και για τις βραδινές σελφι? Που είναι για κλάματα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.