iPhone X Plus: Διέρρευσαν σχέδια με διαστάσεις και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος

X Plus, iPhone X Plus: Διέρρευσαν σχέδια με διαστάσεις και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Η Apple, εκτός από το οικονομικό iPhone 6.1 ιντσών με οθόνη LCD, φημολογείται ότι ετοιμάζει το iPhone X (2η γενιάς) και το iPhone X Plus. Τα σχέδια του τελευταίου που διέρρευσαν παρουσιάζουν το iPhone X Plus με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Η φήμη ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει ένα τουλάχιστον iPhone με τριπλή κάμερα ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα η τελευταία διαρροή κάνει λόγο για 3D αισθητήρα και ενισχυμένο ζουμ. Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί σύμφωνα με τους αναλυτές μέσα στον επόμενο χρόνο και σύμφωνα με την τελευταία πηγή αυτό θα είναι το iPhone X Plus. Το iPhone X δεύτερης γενιάς θα διατηρεί σύστημα με δύο φακούς όπως και ο προκάτοχός του.

Σύμφωνα με τα σχέδια που διέρρευσαν έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι το 6.5 ιντσών iPhone X Plus εμφανίζεται με διαστάσεις 157,2 x 77,1 mm, δηλαδή πιο μικρές ακόμη και από τις διαστάσεις του iPhone 8 Plus (158,4 x 78,1 mm) με 5,5 ιντσών οθόνη. Όσον αφορά στο iPhone 6.1’’, τα σχέδια αποκαλύπτουν μονή κάμερα στο πίσω μέρος, οθόνη με notch και διαστάσεις 147,12 x 71,52 mm.

Μέχρι βέβαια να βγουν τα νέα iPhone σε μαζική παραγωγή πολλές από αυτές τις προδιαγραφές μπορεί να έχουν αλλάξει.

X Plus, iPhone X Plus: Διέρρευσαν σχέδια με διαστάσεις και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Θα αρχίσουν του χρόνου….
όποιος βγάζει τριπλή κάμερα αντέγραψε την Apple…. Ποιο p20 pro….;;;;; Α ρε Χαβάη…. Μέχρι και η Apple ακολουθεί…

Don Mitso Mou

Είναι τραγικό να θεωρείται από κάποιους η τοποθέτηση τρίτης κάμερας ως “ινοβέισον”. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι

giannis

Και το φλας που είναι στα σχέδια; Μήπως αυτό στην μέση είναι φλας όπως στο Χ;

liris11

όχι όχι η απλε το έχει βγάλει πρώτη απλά η χουαβει το αντέγραψε από τής φήμες

liris11

Ενώ τα ανιμοτζι και το νοτσ είναι μεγάλες καινοτομίες !!!ότι να με κάποιοι

Agnostos13

Η Apple έχει εξαγοράσει από το 2015 ισραηλινή εταιρεία που ασχολείται με τη λήψη από πολλαπλούς αισθητήρες (LinX). Αλλά το να καταλήξουμε σε κούρσα για το ποιός θα βάλει τους πιο πολλούς αισθητήρες είναι αστείο.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως η Google έχει καταφέρει να δημιουργήσει βάθος πεδίου με έναν αισθητήρα και οι άλλοι θέλουν 2-3!

Chris

Έντωμεταξυ αν αυτή η εικόνα δείχνει τρεις φακούς,τότε που ακριβώς είναι το φλας;
μιλάμε για πολύ τρολ.

forneverarrow

Καταρχήν, δεν πιστεύω ότι το σύστημα με τριπλές κάμερες έχει να προσφέρει κάτι στον μέσο χρήστη. Ακόμα και σαν feature για να δικαιολογήσει τα 1400€ που λογικά θα κοστίζει, δεν αρκεί. Μόνο όσοι γνωρίζουν απο φωτογραφία μπορούν να αξιοποιήσουν τέτοια συστήματα, όχι όλοι εμείς που τραβάμε με auto και χαιρόμαστε ότι βγάζουμε photos! Έπειτα, το σχέδιο πιο πάνω δεν δείχνει τρεις κάμερες, είναι δυο και στη μέση το flash που λογικά μεγάλωσε για πρακτικούς και αισθητικούς λόγους. Και τέλος, είμαι κάθετα και οριζόντια αντίθετος με τη νέα γραμμή των iPhone. Ο σχεδιασμός του X είναι ο,τι πιο αντί-εργονομικό είδα απο την Apple. Καμία συμμετρία. Το iPhone 6-8 έχει το καλύτερο μέγεθος smartphone που έχω δουλέψει, ενώ το 5s/SE είναι υπόδειγμα μηχανικής! Το X απο την άλλη είναι αποτέλεσμα της κακής επιρροής των Android στην κουλτούρα της Apple. Για να φύγουν τα bezels (και μόνο) χάσαμε το Touch ID, το home button και μας υποχρεώνει να δουλεύουμε με gestures. Μην πω για το notch… Η οθόνη έχει γίνει τηλεκοντρόλ τηλεόρασης και πρέπει να χορεύεις το κινητό στο χέρι για να φτάσεις το control panel. Αυτή η καινοτομία σας αρέσει; Εμένα όχι. Ευτυχώς το iPhone 8 έχει δύναμη για τα επόμενα χρόνια.… Συνέχεια »

Panos13

Από τη στιγμή που πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι δεν νομίζω ότι έχουν και κάτι σκεφτούν… Πάντως και εμένα μου φαίνεται πιο πιθανό να είναι φλας και όχι τριτη κάμερα αυτή στο σχέδιο.

NikosAr

@forneverarrow +
Νομίζω ότι η άποψη σου είναι πολύ σωστή και θα συμφωνήσουμε πολλοί ..

Mary

Την τριπλή κάμερα που ακριβώς την βλέπουμε; Εγώ προσωπικά βλέπω ότι είναι το ίδιο με το τωρινό Χ, 2 κάμερες και το φλας στη μέση.

nikos2018

@forneverarrow είσαι απόλυτα σωστός.

Η apple πρέπει να ξαναδει λίγο το θέμα με την χρηστικότητα του Χ και αυτών που θα το ακολουθήσουν.

Notch (τεράστιο), only-gestures, only-faceID για μένα έχουν αφαιρέσει το “μηχανικό” έλεγχο που θέλω να έχω πάνω στη συσκευή μου και, επίσης, την ωριμότητα που θα ήθελα σε μία ναυαρχίδα των 1000+ ευρώ.

Μέχρι η καινοτομία να λειτουργήσει outside the box (π.χ. ολογραφικό projection πληροφορίας και 3D augmented reality), αντάξια των χρημάτων μου θεωρώ μόνο τις apple συσκευές μέχρι το 8 plus.

Ahmet

Παιδιά το πήρα πριν κάτι μέρες το iPhone X μετά από 8
Μάλλον δυνατή εμπειρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.