iPhone X: Μικρότερο notch προβλέπει η Barclays στη 2η γενιά

iPhone X notch, iPhone X: Μικρότερο notch προβλέπει η Barclays στη 2η γενιά

Αναλυτές της Barclays αναφέρουν ότι το notch στο δεύτερης γενιάς iPhone X -που αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος- θα είναι μικρότερο από του προκάτοχού του.

Για την ακρίβεια, οι αναλυτές Andrew Gardiner, Hiral Patel, Joseph Wolf και Blayne Curtis της Barclays, εκτιμούν ότι η Apple θα ενσωματώσει το νέο σύστημα TrueDepth στα μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένων των iPhone X 2ης γενιάς, του μεγαλύτερου iPhone X Plus, του mid-range μοντέλου 6,1 ιντσών και του iPad Pro.

Δεδομένης όμως της πολυπλοκότητας και του χρόνου που χρειάστηκε για την ανάπτυξη του εν λόγω συστήματος, δεν θεωρούν ότι το σύστημα θα έχει κάποια μεγάλη αλλαγή.

Όμως, αναμένουν να υπάρξει μια μικρή εξέλιξη, πιθανότατα στο μέγεθος, για παράδειγμα το notch να είναι μικρότερο. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην αύξηση της ζήτησης στο β΄εξάμηνο του 2018.

Ένα μικρότερο notch σίγουρα θα ευχαριστούσε κάποιους από τους χρήστες, αλλά οι προβλέψεις της Barclays δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν κιόλας. Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι το notch δεν πρόκειται να μειωθεί σε μέγεθος πριν το 2019 ή και αργότερα.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Apple δεν θέλει να αντιμετωπίσει καθυστερήσεις και θα της είναι πιο εύκολο να λανσάρει το ίδιο σύστημα στα επερχόμενα iPhone της.

Τέλος, οι αναλυτές της Barclays εκτιμούν ότι η Apple εργάζεται σκληρά σε ένα οπίσθιο σύστημα TrueDepth για τα iPhone, το οποίο θα μπορούσε να διατεθεί το 2019. Ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για εκτεταμένες δυνατότητες augmented reality στα iPhones, όπου η Apple έχει επιδείξει ενδιαφέρον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου, τι εννοούν μικρότερο??

Μιχάλης

Εντάξει, χρόνο με το χρόνο θα καταφέρουν να το αφαιρέσουν τελείως

Θοδωρής

Το επόμενο iPhone πρέπει κυρίως να μεγαλώσει. Μπορεί να μεγάλωσε στο μήκος στην διαγώνιο, αλλά το εμβαδό τη οθόνης μίκρυνε και το καταλαβαίνεις άμα το πιάνεις στα χέρια σου.
Επίσης μπορεί τα περιθώρια να ,μην υπάρχουν πια, αλλά τα χέρια δεν άλλαξαν εργονομία, οπότε χρειάζεται μεγαλύτερη οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.