iPhone X\8: Live stream το επίσημο event στις 20:00

iphone 8 x livestream, iPhone X\8: Live stream το επίσημο event στις 20:00

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε (πράγμα μάλλον αδύνατο), η Apple έχει προγραμματίσει το μεγάλο event της για σήμερα και κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανακοινώσει όχι ένα, ούτε δυο, αλλά τρία νέα iPhones. Αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι φυσικά το iPhone X.

Η ανακοίνωση ξεκινά στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Steve Jobs Theater, του Apple Campus.

Το event μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από την σελίδα της Apple, αλλά μιας και το live streaming χρησιμοποιεί τεχνολογία HTTP Live Streaming (HLS) της Apple, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Χρειάζεται iPhone, iPad ή iPod touch με Safari σε iOS 9.0+, Mac με Safari σε macOS v10.11+ ή PC με Microsoft Edge σε Windows 10. Το streaming μέσω Apple TV απαιτεί Apple TV (2nd ή 3rd generation) με software 6.2+ ή Apple TV (4th generation).

Όπως είπαμε η μεγαλύτερη ανακοίνωση θα είναι το επετειακό iPhone X, με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει σε προηγούμενα iPhones. Κάποια εξ αυτών είναι η οθόνη OLED, το edge-to-edge design, η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, η προσθήκη τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, η ασύρματη φόρτιση και η μπαταρία σε σχήμα L, που θεωρείται ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια.

Μαζί θα έρθουν οι διάδοχοι των iPhone 7, iPhone 7 Plus, νέο Apple Watch και πιο δυνατό Apple TV.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosM

Κλαΐν μαΐν apple και παπατζιλίκια…τεχνολογια για γουόνα μπι…μονο κινέζοι πια αφού η παγκοσμιοποίηση το επέβαλε σιγά μην πεταμε τα χρήματά μας σε δήθεν,που με πολύ κόπο βγαίνουν εδώ που μας κατάντησαν…

N. Zar

Λες δύο μεγάλες αλήθειες. Πραγματικά, βγαίνουν τόσο δύσκολα που τουλάχιστο Ελλάδα δεν αξίζει να σκας μεγάλο ποσό και πραγματικά, όλη η τεχνολογία είναι πια στα χέρια της Κίνας. Όσο κι αν αρνούμαστε οι φαν της Samsung της Αpple της Sony, το κέντρο είναι πια εκεί.

Pantelis

Πάμε μωρή apple…

GiorgosM

@ N.Zar ετσι είναι βεβαια μόνο που εσύ πολύ σωστά το έγραψες με ωριμότητα και όπως θα έπρεπε να διατυπώνεται σε κάθε σάιτ κι όχι μονο τεχνολογικο, ενω εγώ το έγραψα με έναν τρόπο αγανάκτησης εκφράζοντας την κατάσταση που μας έχουν φέρει εδώ στην χώρα μας…κατά τα άλλα η αγορά ανοιχτή για όλους είναι…

sdaoulas

δεν παιζει. μου λεει στις 10 η ωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.