iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1″ LCD iPhone: Επίσημη ονομασία και διαρροή τιμών;

iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1 LCD iPhone, iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1″ LCD iPhone: Επίσημη ονομασία και διαρροή τιμών;

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα τα iPhone 2018 θα αποκαλυφθούν επίσημα στο κοινό και σύμφωνα με μία τελευταία έκθεση η ονομασία του μεγαλύτερου μοντέλου της εταιρείας δεν θα είναι το φημολογούμενο iPhone XS Plus αλλά το iPhone XS Max.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από δύο διαφορετικές πηγές με πρόσβαση στο τμήμα marketing της Apple. Ανεξάρτητα τώρα από την ονομασία των δύο OLED iPhones, θα πρέπει να σκεφτόμαστε τα iPhone XS και το iPhone XS Max ως δύο πανομοιότυπα μοντέλα, αντίστοιχα των iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό, τα ίδια υλικά και τις ίδιες προδιαγραφές με εξαίρεση το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους, καθώς και τη χωρητικότητα της μπαταρίας τους.

Τη νέα σειρά iPhone συμπληρώνει, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ένα πιο οικονομικό μοντέλο με 6,1 ιντσών LCD οθόνη και πλαίσιο αλουμινίου, του οποίου το τελικό όνομα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Επιπρόσθετα, πηγές από τη Γερμανία στηριζόμενες σε αναφορές του παρελθόντος έχουν κάνει εκτίμηση των τιμών και για τρία iPhone 2018. Συγκεκριμένα, το iPhone 6.1 ιντσών LCD θα κοστίζει το ίδιο με το iPhone 8 όταν λανσαρίστηκε, το iPhone XS θα έχει την ίδια τιμή με το iPhone 8 Plus και αντίστοιχα το μεγαλύτερο iPhone XS Max θα έχει το ίδιο κόστος αγοράς με το iPhone X όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά.
Αυτό σημαίνει ότι στην αγορά των ΗΠΑ το φτηνότερο iPhone 2018 θα κοστίζει $699, το iPhone XS $799 και αντίστοιχα, η τιμή του iPhone XS Max θα αγγίξει τα $999. Στη Γερμανία, οι αναμενόμενες τιμές είναι οι εξής: iPhone LCD 6.1 ιντσών: €799, iPhone XS €909 και iPhone XS Max €1149.

Και στις τρεις περιπτώσεις, η αναφορά τιμών έχει να κάνει για τις εκδόσεις με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Για τις μεγαλύτερες σε χωρητικότητα εκδόσεις, στα 256GB για παράδειγμα, στη Γερμανία, θα χρειαστεί ο χρήστης να ξοδέψει επιπλέον 170 ευρώ και ίσως και κάτι παραπάνω. Αντίστοιχα, στις ΗΠΑ θα επιβαρυνθεί με 150 δολαρίων επιπλέον. Οι τιμές για τις εκδόσεις iPhone XS 512GB και iPhone XS Max 512GB εάν και όταν κυκλοφορήσουν δεν έχουν εκτιμηθεί.

Τα iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1″ LCD iPhone θα ενσωματώνουν Face ID, χωρίς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, γυάλινη πλάτη με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, έκδοση iOS 12 και το νέο A12 chip της Apple.

Τα iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1″ LCD iPhone θα παρουσιαστούν επίσημα σε ειδική εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Μπα βλακεία το οικονομικό iPhone θα πάρω το 8αρι μόλις πέσει η τιμη του.

Chris_BMW

Μια χαρά τα νέα λοιπόν για το XS αν αληθεύουν η φήμες .. ώρα για αντικατάσταση του 6s

Flagship killer

Η έκπληξη είναι οι τιμές… Αυτό όμως δείχνει πως περιμένουν κάτι πολύ ανταγωνιστικό από άλλη εταιρία (samsung; )
Θα δείξει…
Πάντως οι τιμές είναι τέρμα νορμάλ για iPhone

Agnostos13

“Ανεξάρτητα τώρα από την ονομασία των δύο OLED iPhones, θα πρέπει να σκεφτόμαστε τα iPhone XS και το iPhone XS Max ως δύο πανομοιότυπα μοντέλα, αντίστοιχα των iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό, τα ίδια υλικά και τις ίδιες προδιαγραφές με εξαίρεση το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους, καθώς και τη χωρητικότητα της μπαταρίας τους.”

Τι θέλει να πει ο ποιητής παραπάνω με τον όρο “ίδιες προδιαγραφές”; Το Plus έχει διπλό φακό στην κάμερα και 3gb ram (πέρα από οθόνη, μπαταριά και φυσικά μέγεθος) ενώ το κανονικό μονό φακό και 2gb! Ελπίζω να μην δούμε πλέον τέτοιους διαχωρισμούς…

ΥΓ. Αν στη Γερμανία επιβεβαιωθούν οι παραπάνω τιμές τότε λογικά στην Ελλάδα:
-iPhone LCD 6.1 ιντσών: €879
-iPhone XS €999
-iPhone XS Max €1225

Stavag

κατά την apple 700 είναι η οικονομική της σειρά.Αφου βρίσκουν και τα κάνουν μαγκιά τους ,ας είναι καλά το τμήμα marketing

Chris_BMW

@Agnostos13

Και εγώ αυτό ελπίζω .. Αν κρατήσει τα ίδια χαρακτηρίστηκα στο XS με αυτά του Max και πέσει και η τιμή 200€ το πηρα ..

Johny

παμε να παρουμε το xs.προσωπικα εκανα υπομονη δοκιμαζοντας τρια χρονια διαφορα κινητα αντροιντ.ομως τωρα ηρθε ο καιρος για δευτερη φορα να παρω ξανα αιφον.αλλα θα το πω ξανα..πιστευω αυτη τη φορα μετα αποτο αποτυχημενο ιβεντ που ειχαν και τα καποια προβληματα οπως η υπερθερμανση να εχουν διορθωθει και να τα ειχαν λαβει υποωην τους και να δουμε αυτη τη φορα συσκευες πολυ καλυτερες απο τις προηγουμενες.μεγαλυτερη ραμ,μπαταρια,καλυτερους φακους και εννοειται πολυ καλυτερο επαιξεργαστη.αντε να δουμε λιγες ημερες εμειναν.

Δημήτρης Σαρτζετάκης

Στην Ελλάδα αποκλείεται να ρίξουν τις τιμές, ποτέ δεν το έχουν κάνει. (Η Vodafone και οι άλλες θέλουν όλο και περισσότερα κάθε χρόνο).
XS: 1399€
XS Max: 1699€
XC/XR: 1199€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.