iPhone Xs, Xs Max, XR: Τι χωρητικότητα έχει η μπαταρία τους;

iphone xs xsmax xr χωρητικότητα μπαταρίας, iPhone Xs, Xs Max, XR: Τι χωρητικότητα έχει η μπαταρία τους;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η αυτονομία των iPhone Xs, Xs Max και XR, τα οποία πήραν την πιστοποίηση στην Κίνα και αποκαλύφθηκε η χωρητικότητα της μπαταρίας τους.

Όλα τα νέα iPhone πήραν την πιστοποίηση από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή στην Κίνα και έγινε γνωστή η χωρητικότητα της μπαταρίας τους, τη στιγμή που η Apple δεν αναφέρει καμιά τέτοια πληροφορία παρά μόνο τις πληροφορίες για την αυτονομία των συσκευών της.

Τα στοιχεία δείχνουν πως το iPhone Xs Max έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία από τα υπόλοιπα με χωρητικότητα 3174mAh, με το iPhone XR να έχει μπαταρία στα 2942mAh και το iPhone Xs να διαθέτει τη μικρότερη από όλα στα 2658mAh, η οποία είναι μικρότερη από τα 2716mAh του iPhone X. Σύμφωνα όμως με την Apple, το iPhone XR έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία από τα άλλα δύο, παρά το γεγονός πως έχει μικρότερη μπαταρία από το Xs Max, ενώ ταυτόχρονα έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία από το iPhone 8 Plus το οποίο ήταν το καλύτερο από τα iPhone του 2017.

Όπως είναι λογικό, το μέγεθος της μπαταρίας δεν είναι το μόνο που καθορίζει την αυτονομία ενός smartphone μιας και το λειτουργικό σύστημα σε συνδυασμό με τη διαχείριση της ενέργειας από το hardware, όπως και η ανάλυση μαζί με τη φωτεινότητα της οθόνης, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την αυτονομία ενός smartphone.

iphone xs xsmax xr χωρητικότητα μπαταρίας, iPhone Xs, Xs Max, XR: Τι χωρητικότητα έχει η μπαταρία τους;

iphone xs xsmax xr χωρητικότητα μπαταρίας, iPhone Xs, Xs Max, XR: Τι χωρητικότητα έχει η μπαταρία τους;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

https://www.musique.com/artist/Lamat Κώστα δεν ξέρω αν δεις το μύνημα μου αλλά αν το δεις (διοτι δεν είναι σε άρθρο σου) επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν αυτά! Άκουσε το Fenix έχει και άλλα καλά…

Tasos Spanos

Έχει περισσότερο χώρο λόγο της μονής κάμερας γι αυτό
Άρα δεν ήταν ο λόγος η lcd που έκανε οικονομία ούτε ο χρονισμός του επεξεργαστή γιατί είχαμε διαβάσει ένα άρθρο για την λίγο καλύτερη αυτονομία του Xr εναντίον του Xs

Αυτά τα φετινά ονόματα δεν τα χώνεψα από την πρώτη στιγμή.
Μου θυμίζουν κινεζικά του τύπου leco le tv και λοιπά…

Chris966

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Xs, είναι από απαράδεκτη έως τραγική..
Δεν φτάνει πού τα 2658mAh είναι απελπιστικά λίγα για μία τέτοιου επιπέδου συσκευή, είναι και μικρότερη από το περσινό Χ, το οποίο σημειωτέον είναι και κατά τι φτηνότερο για να μην ξεχνιόμαστε!
Και κάτι τελευταίο..
Προσωπικά θεωρώ ότι σε καμμία περίπτωση δεν αξίζουν αυτά τα χρήματα τα φετινά iphones (και βέβαια ούτε και το Χ), και ούτε δικαιολογούνται αυτές οι τιμές.
Όμως για πείτε μου, έχετε δεί πολλά τηλέφωνα στην περιγραφή τους, στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα να γράφει STAINLESS STEEL κι όχι πλαστικούρες, αλουμίνια, ντουραλουμίνια και δεν συμμαζεύεται;

GS

To Galaxy Note 9 κάθεται στη γωνία και γελάει.
XS Max 3174mh στις 6.5 ιντσες
Galaxy Note 9 4000mah 6.4 ιντσες

Tasos Spanos

Το note 9 δηλαδή πιστεύεις ότι έχει καλύτερη αυτονομία;
Μεγαλύτερη μπαταρία έχει αλλά δεν σημαίνει αυτό από μόνο του τίποτα

Όχι αυτές οι συσκευές δεν αξίζουν τα χρήματα τους
Ήμουν κάτοχος iPhone X και το έδωσα γιατί θεωρώ πολλά για τηλέφωνο τα 800€ που το είχα πάρει μεταχειρισμένο

Κάνω την δουλειά μου πλέον με ένα iPhone se στα 150€
Δυστυχώς όλες οι εταιρείες έχουν πάει τις τιμές στα ύψη. Ειδικά έσω στην Ελλάδα χρειάζονται όλοι να πάρουν το μάθημα τους αν και με τόσους φόρους δεν φταίνε οι εταιρίες που κατασκευάζουν κινητά αλλά το ελληνικό κράτος που τα υπερφορολογεί

Makis

Τι χλαπακιάζει και πόσο αντέχει μετράει. Ας έχουν και 100 mAh

godis

Tasos Spanos Συμφωνω μαζι σου οτι καμια συσκευη δεν αξιζει αυτα τα λεφτα,απο την αλλη ομως σκεφτομαι οτι ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι που σκανε τοσα πολλα λεφτα για τις συσκευες γιατι η πολλοι φοροι απο αυτους καταληγουν στα ταμεια του κρατους και βοηθανε στο νταλαβερι να γινετε.!!!!

χρηστος

Θα συμφωνησω οτι ειναι και θεμα επεξεργαστη, software κτλ η μπαταρια, ωστοσο μην ξεχνατε: 1. Η χωριτικοτητα των μπαταριων ειναι απαραδεκτη αν αναλογιστουμε το μεγεθος των συσκευων, ειδικα σε συγκριση με αλλες συσκευες (το Note9 χωρεσε 4000mah με θυρα ακουστικων, πενακι & αδιαβροχοποιηση!) 2. Χρειαζεται μεγαλη μπαταρια, διοτι συνηθως οι μπαταριες μετα τον χρονο χανουν ενα 10%-20% (αναλογα της χρησης) χωριτικοτητας και οσο παλαιωνουν, γινεται χειροτερο.

sakisq_87

Mi Max 3 κ τα μυαλα στα καγκελα!

Koukoz

750 ευρώ για τηλέφωνο με ανάλυση οθόνης τετραετίας χωρίς να έχει δυνατότητα αναπαραγωγής 1080. Ειναι ΘΕΟΙ εκεί στην aple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.