Κατασκευαστής θηκών δείχνει σχέδια του iPhone SE 2 χωρίς home button αλλά με notch και Face ID

κατασκευαστής θήκες σχέδια iphone se2 notch face id, Κατασκευαστής θηκών δείχνει σχέδια του iPhone SE 2 χωρίς home button αλλά με notch και Face ID
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει η επιλογή της προπαραγγελίας για το συγκεκριμένο screen protector που υποτίθεται προορίζεται για το iPhone SE 2, του οποίου οι διαστάσεις και μια άποψη της εμφάνισής του αποκαλύφθηκαν σε σχέδια από πηγές κινεζικού εργοστασίου. Τα σχέδια αυτά, για τα οποία δεν είναι γνωστό κατά πόσο είναι αληθινά, δείχνουν το iPhone SE 2 να μοιάζει εμφανισιακά με το iPhone X, μιας και δε διαθέτει home button, αλλά βλέπουμε το notch και ενδεχομένως να υπάρχει και η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω Face ID.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τα renders του @onleaks που δείχνουν το iPhone SE 2 με τα προαναφερθέντα κοινά στοιχεία με την εμφάνιση του iPhone X, αλλά μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το παραμικρό.

Επίσης, τα προστατευτικά οθόνης έχουν τοποθετηθεί δίπλα σε ένα iPhone SE και θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος πως μοιάζουν αληθινά παρά το γεγονός πως η ύπαρξη του notch προϋποθέτει την ύπαρξη του Face ID. Εφόσον η Apple προορίζει το συγκεκριμένο μοντέλο σε χαμηλότερο τιμολογιακό επίπεδο, δεν είναι πολύ λογικό να ενσωματώσει την εν λόγω τεχνολογία στο iPhone SE 2 μιας και το κόστος του θα εκτοξευόταν.

Υπάρχει και η περίπτωση να υπάρχει το notch χωρίς το Face ID και απλά να τοποθετηθούν εκεί οι αισθητήρες και η εμπρόσθια κάμερα, εαν η Apple πραγματικά θέλει να κατασκευάσει το οικονομικό μικρό iPhone.

κατασκευαστής θήκες σχέδια iphone se2 notch face id, Κατασκευαστής θηκών δείχνει σχέδια του iPhone SE 2 χωρίς home button αλλά με notch και Face ID

κατασκευαστής θήκες σχέδια iphone se2 notch face id, Κατασκευαστής θηκών δείχνει σχέδια του iPhone SE 2 χωρίς home button αλλά με notch και Face ID

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Αν το βγαλει θα ειναι refreshing δεδεμενω των διαστασεων. Αλλα να λειπει το touchID και το faceID δυσκολακι. Δηλ. θα βγαλει στη φορα κινητον διχως security-HW;

Agnostos13

Και εγώ στο θέμα έλλειψης touch-id κολάω…

Το να έχει face-id χλωμό σε αυτές τις διαστάσεις και αν το σμύκριναν σε σχέση με το X θα έχει υψηλό κόστος.
Τώρα ή θα έχει touch-id σε άλλο σημείο (πλάτη, powerbutton, οθόνη) ή δεν θα έχει καθόλου το οποίο επίσης απίθανο μου φαίνεται.

Είδομεν…

Chris_BMW

Το notch ειναι παρα πολυ μικρό για να χωράει κάμερα και αισθητήρας εκει ..
Το πιο πιθανό ειναι να αυξήσουν τις διαστάσεις της οθόνης ελαφρώς -οπως κάνανε στο I pad 10.5 και να παραμείνει στο κάτω μέρος το Touch ID .
Τι να πω .. οπως προείπε και άγνωστος .. οψόμεθα ..

giorgosgek

να τον βαλει τον αισθητηρα στην οθονη, αν ειναι και premium η apple, απλο

Efkairiakos

Έλα ρε όλα αυτά είναι μούφες…
Ένα κλασικό αναβαθμισμένο σε χαρακτηριστικά θα βγάλει για να το ανανεώσει…αυτό!
Και πάλι θα πουλήσει γιατί είναι κάτι κλασικό και δουλεύει!

Marios1508

Σε αυτό το μέγεθος και με σχεδιασμό edge to edge, φτάνει τις 5 ίντσες (ή λίγο λιγότερο). Θα είναι εξαιρετικό αν σκεφτούμε ότι το συγκεκριμένο κινητό το χειρίζεσαι άνετα με το ένα χέρι, πράγμα αδύνατο στις μέρες με τις μεγάλες συσκευές. Απλά αν ενσωματώνει και face ID θα είναι ακριβό από τον προκάτοχό του. Το προηγούμενο είχε αρχική retail τιμή στην Ελλάδα 499. Αν παίζει εκεί κοντά, εκτιμώ θα πάει καλά.

Palavogikos

Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα κινητά άλλα ειλικρινά το notch δεν καταπίνεται με τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.