Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος που θα έχουν τα τρία iPhone του 2018

κατασκευαστής θηκών μέγεθος των iphone 2018, Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος που θα έχουν τα τρία iPhone του 2018

Η εταιρεία Olixar που κατασκευάζει θήκες και προστατευτικά οθόνης, αποκάλυψε το προστατευτικό οθόνης για τα τρία iPhone που φημολογείται να παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο από την Apple και έτσι έχουμε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το μέγεθός τους.

Από τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν, παρατηρούμε πως το μεσαίο screen protector είναι πιο φαρδύ, υποδηλώνοντας πως πρόκειται για το “οικονομικό” iPhone των 6.1 ιντσών μιας και η τοποθέτηση της LCD οθόνης απαιτεί περισσότερο χώρο από τις OLED.

Υπήρξε η φήμη πως όλα τα iPhone ενδεχομένως να διαθέτουν OLED οθόνη αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και δε θα επέτρεπε στην Apple να διατηρήσει το κόστος του LCD iPhone σε χαμηλά επίπεδα, αν και το θέμα “οικονομικό iPhone” είναι κάτι το οποίο χρήζει συζήτησης.

Όσον αφορά τα άλλα δύο iPhone, η οθόνη τους φαίνεται να παραμένει σε όλη την έκταση της οθόνης όπως έγινε με το iPhone X το 2017 και συμβαδίζει με τις ως τώρα πληροφορίες για μέγεθος στις 5.8 και 6.5 ίντσες. Τέλος, υπάρχει η φημολογία πως το iPhone των 6.5 ιντσών θα διαθέτει τριπλή κάμερα και αναβαθμισμένες δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας (AR), κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί κατά την παρουσίαση των iPhone το Σεπτέμβριο.

κατασκευαστής θηκών μέγεθος των iphone 2018, Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος που θα έχουν τα τρία iPhone του 2018

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

6,5 ίντσες; Πανηγυρικό άκυρο στην είδηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.