Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος που θα έχουν τα τρία iPhone του 2018

κατασκευαστής θηκών μέγεθος των iphone 2018, Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος που θα έχουν τα τρία iPhone του 2018

Η εταιρεία Olixar που κατασκευάζει θήκες και προστατευτικά οθόνης, αποκάλυψε το προστατευτικό οθόνης για τα τρία iPhone που φημολογείται να παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο από την Apple και έτσι έχουμε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το μέγεθός τους.

Από τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν, παρατηρούμε πως το μεσαίο screen protector είναι πιο φαρδύ, υποδηλώνοντας πως πρόκειται για το “οικονομικό” iPhone των 6.1 ιντσών μιας και η τοποθέτηση της LCD οθόνης απαιτεί περισσότερο χώρο από τις OLED.

Υπήρξε η φήμη πως όλα τα iPhone ενδεχομένως να διαθέτουν OLED οθόνη αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και δε θα επέτρεπε στην Apple να διατηρήσει το κόστος του LCD iPhone σε χαμηλά επίπεδα, αν και το θέμα “οικονομικό iPhone” είναι κάτι το οποίο χρήζει συζήτησης.

Όσον αφορά τα άλλα δύο iPhone, η οθόνη τους φαίνεται να παραμένει σε όλη την έκταση της οθόνης όπως έγινε με το iPhone X το 2017 και συμβαδίζει με τις ως τώρα πληροφορίες για μέγεθος στις 5.8 και 6.5 ίντσες. Τέλος, υπάρχει η φημολογία πως το iPhone των 6.5 ιντσών θα διαθέτει τριπλή κάμερα και αναβαθμισμένες δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας (AR), κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί κατά την παρουσίαση των iPhone το Σεπτέμβριο.

κατασκευαστής θηκών μέγεθος των iphone 2018, Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος που θα έχουν τα τρία iPhone του 2018

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

6,5 ίντσες; Πανηγυρικό άκυρο στην είδηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.