Καθυστερεί η αναβάθμιση των OnePlus 3/3T/5/5T σε Android 9.0 Pie

καθυστερεί αναβάθμιση OnePlus 3 3T 5 5T android 9 pie, Καθυστερεί η αναβάθμιση των OnePlus 3/3T/5/5T σε Android 9.0 Pie

Μπορεί το Android 9.0 Pie να είναι διαθέσιμo για το OnePlus 6, αλλά δε γίνεται το ίδιο για τα OnePlus 3/3T/5/5T μιας και οι κάτοχοι των συγκεκριμένων smartphone θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή για να μπορέσουν να λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Η καθυστέρηση της αναβάθμισης των OnePlus 3/3T/5/5T, σύμφωνα με τον Pete Lau, CEO της OnePlus, οι developers χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μπορέσουν να φέρουν το Android 9.0 Pie στα smartphone της εταιρείας. Κάτι τέτοιο είναι κατανοητό να συμβαίνει για τα OnePlus 3 και 3T μιας και είναι συσκευές που έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής και δεν ήταν προγραμματισμένο να λάβουν την αναβάθμιση σύντομα μιας και “προηγούνται” τα πιο πρόσφατα smartphone. Τι γίνεται όμως με τα OnePlus 5 και 5T τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα στο 2017;

Δυστυχώς δεν προέκυψε κάποια άλλη πληροφορία από τον Pete Lau σχετικά με αυτό το θέμα, ο οποίος επικεντρώθηκε περισσότερο στο OnePlus 6T, λέγοντας πως το Android 9.0 Pie θα είναι το λειτουργικό σύστημα της συσκευής το οποίο μέσω του Oxygen OS θα διαθέτει νέο σχεδιασμό. Ελπίζουμε πάντως πως αυτός ο νέος σχεδιασμός δε θα αλλάξει κάτι στην stock android εμφάνιση που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που οι καταναλωτές επιλέγουν τα smartphone της OnePlus.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giako

«Κάτι τέτοιο είναι κατανοητό να συμβαίνει για τα OnePlus 3 και 3T μιας και είναι συσκευές που έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής και δεν ήταν προγραμματισμένο να λάβουν την αναβάθμιση σύντομα μιας και “προηγούνται” τα πιο πρόσφατα smartphone.»
Δηλαδή στα δύο χρόνια σου λέει να αγοράσεις νέα συσκευή. Τόσο απλά.

nick_gr

Δλδ για να καταλάβω όποιος δεν παίρνει την τελευταία έκδοση android πρέπει να αλλάζει συσκευή ;; που το λέει αυτό;; 🙂 🙂

Christz

Giako Μπορεί να αργήσει λίγο αλλά θα τα πάρει. Σε Samsung, lg, και αλλά δεν το παίρνουν ποτέ …

Γεωργιάδης Ιωάννης

Το mi mix 2s πάντως που έχω πήρε 16/10/2018 αναβάθμιση android P miui10 global stable….

bill

@Γεωργιάδης Ιωάννης
μιλας τωρα. δηλαδη για. το 2ς που βγηκε πριν κτ μηνες και το συγκρινεις με μοντελο του 17 και του 16 της 1+
αυτο ελειπε να. μην παρεις το 9

Γεωργιάδης Ιωάννης

@bill συγγνώμη φίλε απλώς ενημερωτικά το ανέφερα.. Άλλωστε είμαι της άποψης, όταν είμαστε ευχαριστημένοι από τη λειτουργία της συσκευής μας να μη βιαζόμαστε να την αναβαθμίσουμε, γιατί πολλές φορές καταλήγουμε με χειρότερες συσκευές στα χέρια μας και τρέχουμε να κάνουμε rollback σε προηγούμενες roms…

Baiosss

@Γεωργιάδης Ιωάννης και το OnePlus 6 που βγηκε την ιδια περιοδο με το Mi Mix2S, την εχει παρει εδω και εναν μηνα την Pie. Εδω το αρθρο μιλαει για μοντελα που ειναι ενα και εναμιση χρονο στην αγορα αντιστοιχα.

Καλα για τα OnePlus 3/3T δεν μπορει να μιλησει κανενας! Ξεκινησαν με Android Marshmallow, πηραν Nougat στα καπακια, φορανε ηδη Android Oreo και θα πανε σε Android Pie.
Πες μου αλλη εταιρια στον χωρο του Android που το εχει κανει αυτο τα τελευταια 7-8 χρονια, εκτος φυσικα των Nexus και Pixels που αναβαθμιζονται απευθειας απο την Google.

Christz

Baiosss
+1000

Γεωργιάδης Ιωάννης

Απλώς ενημερωτικά το ανέφερα, όσο για τις αναβαθμίσεις και το mi5 μου (3ετιας μοντέλο 2χρόνια στα χέρια μου) που ξεκίνησε με marsmallow και miui8 , πήρε αναβάθμιση nougat και oreo με miui10 που στηρίζεται σε android P…. Επίσης να αναφέρω ότι έχασα το μέτρημα πόσες αναβαθμίσεις miui έχει πάρει μιας και τρέχει miui global beta οι οποίες παίρνουν εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις…

Baiosss

Εχεις μπερδευτει λιγακι. Το MIUI 10 δεν στηριζεται σε καποια συγκεκριμενη εκδοση Android. Το MIUI 10 σε αλλες συσκευες εχει Android Pie και σε αλλες Android Nougat. Αυτα τα δυο δηλαδη δεν πανε μαζι. Το οτι η Xiaomi αναβαθμιζει τακτικα το MIUI, ειναι γνωστο και πολυ καλο για τις; συσκευες της εταιριας, συν οτι δειχνει πως δεν ξεχναει τον πελατη. Αλλο ομως το”skin” της Xiaomi και αλλο οι εκδοσεις Android 😉

Γεωργιάδης Ιωάννης

@baiosss ευχαριστώ για την διευκρίνιση, βλέπω ότι όλοι γνωρίζετε τα πάντα, εννοούσα χαρακτηριστικά… Πίστευα ότι καταλαβαίνετε, αλλά αποχωρώ… δυστυχώς όλοι εδώ μέσα προσπαθείτε να αποδείξετε ότι ξέρετε περισσότερα από τους άλλους..
Δηλώνω για άλλη μια φορά ασχετος…
Το marsmallow υποστηρίζει split screen?? Το redmi 3s που έχω μπροστά μου έχει split screen και τρέχει marsmallow με miui10…
Το stock android οποιαδήποτε έκδοση πλην P
υποστηρίζει εγγραφή κλήσεων??? η miui την υποστηρίζει και είναι ενσωματωμένη εδώ και κάποια χρόνια…
Καλό βράδυ….

Baiosss

Δεν λεει κανεις οτι ειμαστε “εμεις” σχετικοι και εσυ ο ασχετος. Προσεχε γιατι μπερδευεσαι η ισως και να trollαρεις! Εγω απλα γραφω τα γεγονοτα. Και τα γεγονοτα λενε οτι οσες συσκευες της Xiaomi τρεχουν MIUI 10, δεν σημαινει οτι εχουν και το τελευταιο Android εγκατεστημενο. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το ενα απο το αλλο. Για παραδειγμα η Huawei οταν αναβαθμιζει το EMUI, αναβαθμιζει και το Android. Γι αυτο συνηθως εχουν και τον ιδιο αριθμο οι εκδοσεις του EMIUI με το Android. Βεβαια οι συσκευες της Huawei αντιθετα με της Xiaomi, αναβαθμιζονται το πολυ για δυο χρονια και τελος. Οπως λες και εσυ και το επιβεβαιαωνω και εγω σαν κατοχος αρκετων συσκευων της Xiaomi, το MIUI ηταν παντα απο τα πληρεστερα UI και παντα ειχε να σου προσφερει πολλα features σε συγκριση με αλλους που εχουν πιο γυμνο η καθαρο UI. Επαναλαμβανω ομως, οτι το MIUI 10 μπορει να τρεχει στο Redmi 3s, αλλα σε ποια εκδοση Android εχει μεινει επισημα; Με την 6αρα δεν ειναι ακομα; Αρα τι μας γραφεις πιο πανω για MIUI 10 και Android Pie; Η εγγραφη κλησεων υποστηριζεται συγκεκριμενα απο την OnePlus που δεν ειναι ακριβως stock Android, αλλα πολυ κοντα σε αυτο. Η συγκεκριμενη λειτουργια… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.