Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και η Kodak αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των smartphones. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι τον Ιανουάριο στην CES 2015 με το Kodak IM5, ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 13 Megapixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και τιμή 249 δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι το Kodak IM5 δεν έφτασε τις προσδοκίες, η εταιρεία που έφερε την επανάσταση στον χώρο της φωτογραφίας, δεν απογοητεύεται και ετοιμάζεται να ανακοινώσει το δεύτερο smartphone της.

Σύμφωνα με σημερινό teaser που ανέβηκε στην ειδική σελίδα της Kodak για smartphones, η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου. Δυστυχώς, πέρα από το teaser δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία ή διαρροή για το επερχόμενο smartphone. Δεδομένου ότι το πρώτο της smartphone ήταν μεσαίας κατηγορίας, λογικά περιμένουμε φέτος να παίξει στην ίδια κατηγορία, εκτός αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει κινητό που θα έρθει να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ναυαρχίδες. Το Kodak IM5 είχε αναλάβει να κατασκευάσει η Bullitt Mobile, ενώ φέτος δεν γνωρίζουμε σε ποιον έχει ανατεθεί.

Μένουν ακόμη περίπου 15 μέρες για να δούμε τι έχει βάλει η Kodak στο νέο της smartphone για να το κάνει να ξεχωρίσει από τη μάζα.

kodak smartphone, Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

kodak smartphone, Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

kodak smartphone, Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ωραιο τηλέφωνο σχεδιαστικά, μοιάζει σαν μείξη Sony με Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Kodak

KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Ξεκινά η διάθεση σε Ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 499 ευρώ

Η Kodak είναι η εταιρεία που έκανε τεράστιο όνομα στις φωτογραφικές μηχανές, αλλά τα τελευταία χρόνια επιχειρεί επίσης να μπει και στην αγορά των smartphones. Η νέα της προσπάθεια είναι το Kodak Ektra smartphone.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Το νέο smartphone της Kodak με στυλ από το παρελθόν

Η Kodak δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της, κυκλοφορώντας ένα νέο smartphone με την ονομασία Kodak Ektra. Το όνομα Ektra μας πάει αρκετά πίσω, και συγκεκριμένα το 1941, όταν και κυκλοφόρησε την γνωστή 35 mm κάμερά της.

Gear Kodak

Kodak PixPro SP360-4K: Επίσημα η 360° action camera

Αυτή τη στιγμή όταν μιλάμε για action κάμερες, η GoPro είναι στις top επιλογές λόγω του ότι είναι μικρή, ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί να κάνει, και αυτό είναι να τραβά 360° video. Εδώ έρχεται η Kodak PixPro SP360-4K.