Κυκλοφόρησε Ελλάδα το Nokia 8110 μπανάνα με τιμή 89 ευρώ

Το εμβληματικό τηλέφωνο των 90s, Nokia 8110 (γνωστό και ως μπανάνα) πιστό στο retro design του έχει καμπυλωτό περίβλημα με μηχανισμό ολίσθησης για απάντηση και τερματισμό κλήσεων. Ελλάδα κυκλοφόρησε με τιμή 89 ευρώ.

Διαθέτει κάμερα 2 Megapixel με LED φλας, κυρτή οθόνη 2,4″ και αποθηκευτικό χώρο 4GB. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι vintage tech lovers θα ανακαλύψουν ότι το κινητό έχει προ-εγκατεστημένο παιχνίδι, το περίφημο φιδάκι (snake).

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού προσωπικών στοιχειών και ημερολογίου μέσω Gmail και Outlook μεσω 4G ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας να φθάνει έως και τις 18 ημέρες, με μια μόνο φόρτιση.

Κυκλοφόρησε Ελλάδα το Nokia 8110, Κυκλοφόρησε Ελλάδα το Nokia 8110 μπανάνα με τιμή 89 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis ch.

Απατο θα πάει νομίζω
Δυστυχώς οι εποχές εχουν αλλαξει

spitfire

Ομορφούλι. Ειδικά το κίτρινο.

Αντικειμενικά στα ίδια χρήματα και λίγα παραπάνω μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί ένα φθηνό smartphone με πολλαπλάσιες λειτουργίες και ανέσεις από αυτό το παλιομοδίτικο κινητό. Θα περίμενε κάποιος εύλογα ότι τέτοια εγχειρήματα θα πήγαιναν άπατα όπως λέει και ο φίλος ioannis ch.

Επειδή όμως ζούμε σε μια εποχή που η νοσταλγία για τα 90s και early 00s πουλάει, μην εκπλαγούμε αν έχει ανάλογη επιτυχία με την επανέκδοση του 3310.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχουν επαναλανσάρει το θρυλικό ΝΟΚΙΑ 3210, πιστεύω το πρώτο μοντέρνο κινητό που έμαθε στις μάζες τι είναι εύκολο στη χρήση, όμορφο και διασκεδαστικό κινητό.

Υ.Γ.: Αγαπητέ Κώστα Βλαχάκη είχα καιρό να μπω στο σάιτ. Αισθητικά φαίνεται να έχει κολλήσει στο 2008, τότε, στην έκρηξη της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Καλό και ποιοτικό το εμπόρευμα, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε μια περιποιημένη βιτρίνα και ένα ανακαινισμένο μαγαζί.

Just saying 🙂

ioannis ch.

Εννοώ περισσότερο για το σχήμα μπανάνας και όχι τόσο
για τις λειτουργιες

KK

Μια χαρα ειναι για το στυλ που πλασάρει…. Ειναι ομορφο & κρατάει εως 18 μερες με μια φόρτιση. Για ενα που χρειαζεται κυριως να μιλάει & να στέλνει μυνηματα εινσι ενα χρήσιμο εργαλείο με στυλ & οικονομικό. Επισης, για οςους θελουν πληκτρολογιο ειναι μια καλη λυση.

Γκουγκουφτας

89 ειναι πολλα για το 2018. γυρω στα 50 ευρω θα ξεπουλουσε.

Παναγιώτης

Καλό είναι για όποιον θέλει απλά να μιλάει. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι σαν τους γονείς μου που δεν θέλουν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν smartphone. Ένα τέτοιο τηλέφωνο θα τους είναι μια χαρά. Αλλά θα πρέπει να κοστίζει μέχρι 50 ευρώ σήμερα. Όχι παραπάνω.

keysmith

επίκληση στο συναίσθημα..
Δυστυχώς τα “νιάτα μας” δεν γυρνάνε πίσω παρά ο νούς μας ταξιδεύει σε αυτά..
Νομίζω οι περισσότεροι το αγοράζουν για να “παιξουν” λίγο να νοιώσουν όπως παλιά, αλλά είναι έτσι η εποχή σήμερα που σύντομα γυρνάνε στο κανονικό τους υπερτούμπανο smartphone που είναι με τα όλα του.

Ισως αν είχε μία σοβαρή κάμερα 13mp να το είχε κάποιος για κύριο για περισσότερο καιρό.

tech21man

Το 3310 τα πηγε εξαιρετικα και η νοσταλγια ειναι μια χαρα αλλα τελικα το κινητο ειναι το λιγοτερο τραγικο απο αποψη αντοχης, χαλαει με το παραμικρο ειδικα στο θεμα μεγαφωνου. Δεν σπαει απλα δεν λειτουργει, δεν ακους καλα, δεν.

Πεταμενα λεφτα, δεν εχει καμια σχεση με τα nokia οπως τα ξεραμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.