Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στο MWC 2018

To Land Rover Explore είναι το ανθεκτικό smartphone της Land Rover που με την παρουσία του θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Mobile World Congress. Θα τα καταφέρει έναντι του ανταγωνισμού; Κάτι μας λέει πως ναι.

Πίσω από την κατασκευή του ανθεκτικού smartphone με την κομψή εμφάνιση και τις high-end λειτουργίες βρίσκεται ένα όνομα: η Bullitt. Για όσους δεν την ξέρετε είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή των κινητών τηλεφώνων Caterpillar αλλά και άλλων προϊόντων που μπορούν να λειτουργήσουν σε ακραίες συνθήκες.

Land Rover Explore, Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στο MWC 2018

Έτσι και το Land Rover Explore είναι ένα τηλέφωνο που απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό. Σε χρήστες που αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να χρησιμοποιούν το smartphone τους στη θάλασσα, στο βουνό, στο χιόνι ή ακόμη και στην έρημο.

Σε επαγγελματίες με έντονη δραστηριότητα, οι οποίοι δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην εμφάνιση και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Land Rover Explore, Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στο MWC 2018

Ως εκ τούτου λοιπόν το Land Rover Explore είναι εξοπλισμένο με 5 ιντσών Full HD οθόνη με επίστρωση Gorilla Glass 5, η οποία εννοείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με γάντια.

Το αμερικάνικο μοντέλο διαθέτει δύο κάμερες, μία κύρια στο πίσω μέρος με ανάλυση 16 megapixels και μία πρόσθια με ανάλυση 8 megapixels για selfie λήψεις. Όσον αφορά στην επεξεργαστική του ισχύ το 10πύρηνο chipset Helio X27 της MediaTeK στα 2.6GHz σε συνδυασμό με την 4GB RAM ευελπιστούμε ότι θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες του χρήστη.

Land Rover Explore, Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στο MWC 2018

Επιπλέον, το smartphone της Land Rover έρχεται με 64GB μνήμης πλήρως επεκτάσιμης μέσω microSD, καθώς και με δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM.

Όσον αφορά την ανθεκτική του κατασκευή και τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά το αμερικάνικο μοντέλο φέρει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό, υγρασία, σκόνη και ακραίες συνθήκες χρήσης, καθώς και δυνατότητα πτώσης από ύψος 1,8 μέτρων.

Επίσης, είναι «φορτωμένο» με λεπτομερείς τοπογραφικούς χάρτες με υποστήριξη της λειτουργίας Skyline Augmented Reality της ViewRanger για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση πορείας σε off-road δρόμους και μονοπάτια.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, ενώ διατίθεται πρόσθετο πακέτο (Adventure Pack) από την εταιρεία με έξτρα μπαταρία 3600mAh και εξωτερική GPS κεραία για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ακρίβεια.

Land Rover Explore, Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στο MWC 2018

Στο site της εταιρείας θα διαβάσετε και για το Bike Pack με αξεσουάρ για τους δραστήριους ποδηλάτες.
Το Land Rover Explore θα λανσαριστεί στην αγορά με λειτουργικό Android Nougat (έχει προβλεφθεί αναβάθμιση σε Android Oreo) και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλη στην τιμή των 649 ευρώ.

Land Rover Explore, Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στο MWC 2018

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Γιατι καποιος να αγορασει smartphone Land Rover και οχι Caterpillar? Γιατι rebrand και οχι original ?

lneam

εξωτερικό GPS δέκτη για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ακρίβεια
—————-
Συμφωνα με το δελτιο τυπου που υπαρχει στο αρθρο σας, στο τελος -ΠΗΓΗ, το αξεσουαρ Adventure Pack εχει “25 x 25mm Ceramic Patch GPS Antenna”
Αλλο κεραια GPS και αλλος δεκτης GPS. Και αυτο γινεται επειδη η εξωτερικη μπαταρια μπλοκαρει την εσωτερικη κεραια του smartphone, οποτε εβαλαν μια δευτερη κεραια προς τα εξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.