LeEco Le 2: Φωτογραφίες και 10πυρηνος επεξεργαστής Helio X20 [ΤΕΝΑΑ]

Το μη ανακοινωμένο LeEco Le 2 πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ και δίνει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και φωτογραφίες. Το LeEco Le 2 θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών FullHD και δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X20 2.3GHz.

Το LeEco Le 2 αναμένεται με μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, αλλά δεν αναφέρεται αν θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα θα είναι στα 16 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Οι διαστάσεις του είναι 151.1×74.1×7.7 χλστ. και το βάρος 153 γρ. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh.

Τέλος, από άποψη συνδεσιμότητας θα έχει 4G LTE με VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS και θύρα USB Type-C. Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι θα έχει και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά κάτω από την κάμερα. Περιλαμβάνει IR Blaster, η κάρτα SIM είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά, ενώ δεξιά είναι power και volume buttons.

LeEco Le 2 clears tenaa, LeEco Le 2: Φωτογραφίες και 10πυρηνος επεξεργαστής Helio X20 [ΤΕΝΑΑ]

LeEco Le 2 clears tenaa, LeEco Le 2: Φωτογραφίες και 10πυρηνος επεξεργαστής Helio X20 [ΤΕΝΑΑ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Android & Windows User

Όσους και πυρήνες να βάλουν είναι τίποτα μπροστά σε 2 ή 4 με δυνατο single score

Βαγγέλης

2100 πιανει στο geekbench,οσα SoC πιανεουν πάνω απο 2000 ειναι άσκοπο να συγκρίνονται αφού θα πηγαίνουν όλα πολύ γρήγορα εκτος κιαν μιλάμε για 3000+.

ChrisG

για ποιό λόγο ακριβώς η Letv δεν βάζει τον helio x25 που είναι σαφέστατα πολύ καλύτερος και σε single και σε Multi απο τον x20 δεδομένου ότι ήθελε ως επιλογή mediatek;η διαφορά στο κόστος μηδαμινή.φαντάσου να μας πούνε τίποτε 500 και 600…θέλω να μάθω τα σπασμένα της οικονομίας τους οι κινέζοι βαλθήκανε να τα βγάλουν με την πώληση κινητών συσκευών;ήταν ανταγωνιστικοί.γιατί αρχίσανε να χάνουν την μπάλα και αυτοί;

Bill

Δεν βαζει τον 25 γιατι ειναι για τον… Βγαζει πραγματικα καλες κατασκευστικα συσκευές που δεν τις υποστηρίζει μετα (καλα που υπάρχει ο ιταλος) και σας ρωτώ. Ηταν η πρωτη ημερολογιακα που παρουσιασε τηλέφωνο με 820 snap. Που είναι οεο? Ποιος το πηρε? Ποιος το ειδε? Οεοοο?

ChrisG

ο helio x25 βγάζει 2100 single και 6860 αν δεν κάνω λάθος multi.μπορεί να μην έχει δυνατή Gpu όπως και ο Kirin αλλά για εφαρμογές και το ίδιο το κινητό θα είναι μιά χαρά.μην λέμε και ότι νάναι…

πανος

αξιζει τα 180 ευρω να το αγορασω??θελω ενα τηλεφωνο που να μην κολλαει και να ειναι πολυ καλο γενικα..πιστευω οτι τα 3gb ram το βοηθαει να μην κολλαει..10πυρηνο πιστευω ειναι τελειο!!τι λετε??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.