Lenovo A7000: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Η Lenovo ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Lenovo A7000, το οποίο παίρνει Android 6.0 Marshmallow και το security patch για τον Μάρτιο. Η Lenovo κράτησε την υπόσχεσή της για αναβάθμιση τον Απρίλιο, λίγο μετά το update του Lenovo K3 Note.

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.3GB και έρχεται over-the-air, οπότε μπορεί να πάρει λίγο καιρό μέχρι να έρθει σε όλους. Για να αναβαθμιστεί το Lenovo A7000 σε Marshmallow θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 2GB ελεύθερα στη συσκευή για να γίνει το download και η εγκατάσταση.

Πριν από έναν χρόνο στην MWC 2015, το Lenovo A700 είχε έρθει να επαναπροσδιορίσει την έννοια του οικονομικού, ήταν το πρώτο κινητό στον κόσμο με τη νέα τεχνολογία Dolby surround sound για mobile συσκευές. Φορά οθόνη 5.5 ιντσών HD, 1.5 GHz MediaTek «true» octa-core επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB (επεκτάσιμη), κάμερα 8 Megapixel με dual LED flash και μπροστά κάμερα 5 Megapixel. Η τιμή του ξεκινούσε από 170 δολάρια.

lenovo a700 marshmallow, Lenovo A7000: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

lenovo a700 marshmallow, Lenovo A7000: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petroslappas

Εντυπωσιακή η Lenovo στου φίλου μου ήρθε σήμερα το πρωί… και εμείς με Samsung ακόμα περιμένουμε 😠😠😠

Helen

Καλό το update αλλά διεγραφηκαν εφαρμογές απο το τηλ.και την εξωτερική κάρτα και τώρα δεν δουλεύουν καν αφού τις ξαναεγκατεστησα. Εκτος αυτου δεν μπορω να κάνω μεταφορά εφαρμογών απο το τηλ στην εξωτερική κάρτα… Αν έχει καμια ιδέα κανεις pls help.

Kyriakos

Το κινητό ήταν πολύ καλά μέχρι την αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση παρουσιάζει αστάθεια, αργεί να ανοίξει, πολλές φορές κολλάει και δεν κλείνει παρά μόνο με αφαίρεση της μπαταρίας, όταν ανοίγει μπορεί να έχει καταργήσει φακέλους, ακόμα και να απεγκαταστήσει εφαρμογές (μου συνέβη με το facebook και το instagram) και χρειάστηκε να τις επανεγκαταστήσω. Όσον αφορά τη μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα, μου ζητήθηκε να της κάνω μορφοποίηση ώστε να χρησιμοποιείται μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μόνο έτσι και αφού το έκανα μου εμφάνισε τη δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα. Δυστυχώς οφείλω να πω ότι το τηλέφωνο λειτουργούσε άψογα, αλλά μέχρι την αναβάθμιση.

Thanos

@Helen για να μεταφέρεις μια εφαρμογή στην SD πας ρυθμίσεις εφαρμογές επιλεγεις την εφαρμογή που θες πατας αλλαγή και επιλεγεις την SD
Μεγάλες εφαρμογές όπως το Μέσεντζερ και το Snapchat κολλάνε αμα τις μεταφέρεις. Στην SD επειδή θέλουν συνεχή επικοινωνια

Φανης

Εχω το a7010a48 θαναβαθμιστει αυτο σε android 6??Ευχαριστω!! Το κινητο ειναι υπεροχο παρολο που στους δυο μηνες αλλαξαν μητρικη.Ειναι σαν καινουργιο.

KYRIAKOS

ΕΧΩ ΤΑ LENOVO A6020a40,VIBE p1m,A6010 μπορειτε να μου πειτε αν θα παρουν αναβαθμιση σε 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu ASUS ASUS Android Smartphones

AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Σεπτέμβριο [Κίνα]

Μόλις κυκλοφόρησε η λίστα με τα καλύτερα Android smartphones στην Κίνα. Κορυφαίος κατασκευαστής εμφανίζεται η Vivo, καθώς έχει στη λίστα τρία μοντέλα.

Smartphones Android Lenovo Lenovo Android Smartphones

Lenovo Legion Gaming Smartphone: Teaser δείχνει ότι σχεδιάστηκε για οριζόντια χρήση

Teaser που δημοσιεύτηκε στο Weibo για το Lenovo Legion Gaming Smartphone δείχνει ότι σχεδιάστηκε για οριζόντια χρήση.

Smartphones Lenovo Lenovo Android Smartphones Lenovo Legion smartphone

Lenovo Legion Gaming smartphone με γρήγορη φόρτιση 90W;

H Lenovo με το επερχόμενο Legion Gaming smartphone αναγνωρίζει την ανάγκη γρήγορης φόρτισης και το νέο της καμάρι θα έχει επιλογή fast charge 90W.

Smartphones featured Lenovo Lenovo Android Smartphones

Lenovo Legion Gaming Smartphone: Έσκισε στο AnTuTu με 600.000+ score

Το Lenovo Legion Gaming Smartphone κυκλοφορεί σύντομα και όπως όλα δείχνουν θα θέσει τον πήχη στην αγορά των gaming smartphones πολύ ψηλά.