Lenovo Golden Warrior S8, Οκταπύρηνο με τιμή 130 δολλάρια;

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Lenovo Gold Fighter S8 στην Κίνα, νέες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνιση τους σχετικά με μία νέα συσκευή που θα ονομάζεται Lenovo Golden Warrior S8. Σύμφωνα με τις φήμες, η συσκευή θα χρησιμοποιεί οκταπύρηνο επεξεργαστή από την MediaTek, με την τιμή της να αναμένεται στα 130 δολλάρια.

Η τιμή είναι υπερβολικά χαμηλη, λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι το Lenovo Golden Warrior S8 θα έχει οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 720p με Gorilla Glass 3, 16GB επεκτάσιμης εσωτερικής μνήμης, 2GB RAM, πίσω κάμερα 13MP και μπροστά 5MP καθώς και μπαταρία 2,000mAh. Επίσης, θεωρείται πιθανό να παρέχει δυνατότητα dual-SIM.

Επιπρόσθετα, ο οκταπύρηνος MediaTek επεξεργαστής χρονισμένος στα 1.4GHz που φημολογείται ότι θα εξοπλίζει την νέα συσκευή, πρόκειται να χρησιμοποιεί και τους οκτώ πυρήνες ταυτόχρονα.

Το μόνο αρνητικό που παρατηρείται μέχρι στιγμής είναι ότι θα τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, αν όμως η χαμηλή τιμή επαληθευτεί τότε νομίζω ότι η έκδοση του λογισμικού δεν θα προκαλέσει τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Δυστυχώς, το Lenovo Golden Warrior S8 προορίζεται να κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα. Ελπίζουμε όμως ότι η Lenovo θα προχωρήσει στην δημιουργίας μίας αντίστοιχα ικανής και οικονομικής συσκευής η οποία θα διατεθεί παγκοσμίως.

, Lenovo Golden Warrior S8, Οκταπύρηνο με τιμή 130 δολλάρια;, Lenovo Golden Warrior S8, Οκταπύρηνο με τιμή 130 δολλάρια;, Lenovo Golden Warrior S8, Οκταπύρηνο με τιμή 130 δολλάρια;, Lenovo Golden Warrior S8, Οκταπύρηνο με τιμή 130 δολλάρια;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Epameionondas

ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!!

boomberman7

οταν λες μονο κινα εννοεις αγορα μονο η δεν θα εχει GSM δηλαδη δεν θα μπορει της σιμ της ευρωπης;;

sotos

Τι εννοεις οτι θα κυκλοφορηση μονο κινα;θα ειναι lock;

Κώστας Βλαχάκης

Το κινητό απευθύνεται για την αγορά της Κίνα, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί κάποιος να το φέρει Ελλάδα και από που, ούτε αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορεί να λειτουργήσει με ελληνικές κάρτες SIM.

Τελης Μπατακης

μα golder warrior?
Ti κινητό έχεις ?
Golden warrior!
Σιγά μην έχεις και Black Lannister ρε μάγκα 😛

ΧρηστοςΕ

με τετοια specs 2,000mAh????? ποσο θα κραταει?? 2 ωριτσες???

Fanis

Παιδια τα Lenovo ειναι φοβερα κινητα.Μην τα φοβαστε.Καλη κατασκευη (υλικα) και για τα λεφτα του ειναι….Χωρις σκεψη.Και αφηστε τους αλλους να δινουν 500-600 για Iphone & Samsung. 😉

Darth

@ΧρηστοςΕ Meditek cpu + 720 ανάλυση οθόνης μπορεί και να βγαζει 2 μέρες :p

xaralambos

Καλο τηλ φαινετε και καλη κατασκευη.με παραξενεψε το οτι στα χαρακ\κα του λεει οτι φοραει το τσιπσετ mt6592 αλλα οταν το τρεχω σε προγραμματα τεστ (antutu hardware test) μου το αλλαζει και λεει οτι ειναι ο mt6589t.κινεζικο κολπο?στο antutu 27033

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.