Lenovo K8 & K8 Plus: Επίσημα τα οικονομικά stock Android

Lenovo K8 & K8 Plus official, Lenovo K8 & K8 Plus: Επίσημα τα οικονομικά stock Android

H Lenovo ανακοίνωσε επίσημα τα δύο νέα της smartphones Lenovo K8 και K8 Plus. Το K8 Plus είναι το πιο οικονομικό της εταιρείας με διπλή κάμερα στην πλάτη, η κύρια κάμερα είναι 13 Megapixel και συνοδεύεται από έναν δεύτερο depth sensor 5 Megapixel.

To Lenovo K8 Plus ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p με 2.5D Corning Gorilla Glass 3 και επεξεργαστή MediaTek Helio P25. Η μνήμη RAM είναι 3 ή 4GB και η ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης. Η μπαταρία του είναι 4000mAh, αλλά χωρίς υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Το Lenovo K8 είναι ακόμη πιο οικονομικό με οθόνη 5.2 ιντσών 720p, επεξεργαστή MediaTek Helio P20 και δεν έχει διπλή κάμερα, αλλά μια 13 Μegapixel με PDAF. Η μπαταρία είναι ίδια στα 4000mAh.

Lenovo K8 & K8 Plus official, Lenovo K8 & K8 Plus: Επίσημα τα οικονομικά stock Android
Και τα δυο smartphones φορούν Android 7.1.1. Η Lenovo ξεκίνησε με το K8 Note, και όποια μοντέλα λανσάρει φορούν την ίδια stock Android έκδοση που έχουμε δει στα Motorola.

Το Lenovo K8 Plus θα γίνει διαθέσιμο στην Ινδία από αύριο με τιμή στα 171 δολάρια περίπου, ενώ η τιμή του K8 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.