Η Lenovo δεν θα αναβαθμίσει τη σειρά Phab2 σε Android Nougat

Lenovo Phab2 no android nougat, Η Lenovo δεν θα αναβαθμίσει τη σειρά Phab2 σε Android Nougat

Η Lenovo φαίνεται πως τελείωσε με τις αναβαθμίσεις της σειράς Phab2, παρά το γεγονός ότι κάποια από τα smartphones της σειράς ανακοινώθηκαν πριν από μόλις έναν χρόνο.

Για κάποιο δικό της λόγο η Lenovo φαίνεται να αποφάσισε πως το Lenovo Phab2 Pro, το πρώτο ευρέως διαθέσιμο κινητό του Project Tango, δεν θα αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση του Android (και δεν εννοούμε το μη ανακοινωμένο Android O, αλλά το Android Nougat). Επομένως, το κινητό θα παραμείνει σε Android 6.0 Marshmallow.

Ωστόσο, το Phab2 Pro δεν είναι το μόνο που δεν θα αναβαθμιστεί, αλλά μαζί συμπεριλαμβάνονται και άλλες 4 συσκευές που δεν θα λάβουν πλέον μεγάλα Android OS updates: Lenovo Phab, Phab Plus, Phab2 και Phab2 Plus. Τα πρώτα δυο θα παραμείνουν σε Android 5.0 Lollipop και τα άλλα δεν θα πάνε πέρα από Android 6.0 Marshmallow.

Επίσης, δυο tablets που βγήκαν στην αγορά πέρσι δεν θα πάρουν Android 7.0 Nougat updates: Lenovo Tab3 7 Essential και Tab3 10 Business. Το ένα μένει σε Android 5.0 Lollipop, και το άλλο Android 6.0 Marshmallow.

Να θυμίσουμε ότι στο εξής τα κινητά της Lenovo θα κυκλοφορούν με stock Android και εγκαταλείπει το Vibe Pure UI.

Lenovo Phab2 no android nougat, Η Lenovo δεν θα αναβαθμίσει τη σειρά Phab2 σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panoslast

Και κάπως έτσι χάνεις πελατεία! Κινέζικα σκουπίδια είνο της λενιοβο δεν αξίζουν με το κιλο τα παίρνουν τα εξαρτήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.