Lenovo S5: Με 4GB RAM και μπαταρία 6.000mAh;

lenovo s5 4gb ram μπαταρία 6000 mAh αντιπρόεδρος Chang Cheng, Lenovo S5: Με 4GB RAM και μπαταρία 6.000mAh;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από το αναμενόμενο Lenovo S5 το οποίο θα παρουσιαστεί στις 20 Μαρτίου, με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας να αποκαλύπτει μέσα σε άλλα, ότι θα διαθέτει μπαταρία στα 6.000mAh και μνήμη RAM στα 4GB.

Τι καλύτερο από το να προκύπτουν στοιχεία για νέο smartphone από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Lenovo, με τον Chang Cheng να αποκαλύπτει νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία εκτός της μεταλλικής κατασκευής, του Face Unlock και αναλογία οθόνης 18:9, να εμφανίζεται ότι η συσκευή θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα στα 8MP με δυνατότητα bokeh εφε αλλά και μια μπαταρία “τέρας” αφού λέγεται πως θα είναι στα 6.000mAh.

Επιπλέον, ο Κύριος Cheng αναφέρει πως το Lenovo S5 θα διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.0GHz ενώ θα υπάρχει έκδοση με 3GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης καθώς και 4GB με 64GB σωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η συσκευή θα αποκαλυφθεί στις 20 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει πιθανόν σε μεταλλικό και κόκκινο χρώμα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.