Έρχεται το νέο Lenovo S5 στις 20 Μαρτίου;

νέο Lenovo S5, Έρχεται το νέο Lenovo S5 στις 20 Μαρτίου;

O νέος Vice President της Lenovo, Change Cheng, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Weibo ένα… γρίφο που προφανώς μας οδηγεί στην κυκλοφορία ενός νέου smartphone με μεγάλη μπαταρία και ημερομηνία λανσαρίσματος τις 20 Μαρτίου. Πιθανόν να μιλάμε για το νέο Lenovo S5.

To teaser poster δημοσιεύτηκε στο Weibo από το Lenovo S5, τη συσκευή που χρησιμοποιεί εδώ και λίγες ημέρες ο Change Cheng για της δημοσιεύσεις του. Η αφίσα παρουσιάζει ένα γάντι του μποξ με το S στη μέση και την επικείμενη ημερομηνία, ενώ το post κάνει αναφορά σε λεπτή κατασκευή με μεγάλη όμως μπαταρία 6000mAh… γιατί τελικά η αυτονομία της συσκευής είναι αυτή που παίζει τον πρώτο ρόλο.

νέο Lenovo S5, Έρχεται το νέο Lenovo S5 στις 20 Μαρτίου;

Ένα ακόμη post του ίδιου στελέχους έχει φέρει στη δημοσιότητα μία μυστηριώδης συσκευή με μεταλλικό και γυαλιστερό σχεδιασμό και καμπυλωτό σώμα. Και πάλι οι αναφορές κάνουν λόγο για φωτογραφία του νέου Lenovo S5.

νέο Lenovo S5, Έρχεται το νέο Lenovo S5 στις 20 Μαρτίου;

To σίγουρο είναι πάντως ότι θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση στις 20 Μαρτίου από τη Lenovo. Τι ακριβώς θα φέρει εκείνη η μέρα λογικά θα μας το δείξουν οι Κινέζοι με επόμενα teasers…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.