Lenovo smartphone με το υψηλότερο screen-to-body ratio να αγγίζει και να ξεπερνά το 95%;

screen-to-body ratio, Lenovo smartphone με το υψηλότερο screen-to-body ratio να αγγίζει και να ξεπερνά το 95%;

Ο Chang Cheng, αντιπρόεδρος της Lenovo, ανέβασε ένα teaser poster με ένα επερχόμενο smartphone με screen-to-body ratio με ποσοστό που μπορεί να ξεπερνά ακόμη και το 95%! Μάλιστα, ο Τσενγκ ζήτησε από τους χρήστες να μοιραστούν την άποψή τους για την full screen εμπειρία δίνοντας τους τρεις επιλογές: α) 80-84%, β) 85-89%, γ) 90-94% ή δ) 95%;

Από το μέρος της συσκευής που μας δίνει το teaser poster στο Weibo μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μία full bezel-less συσκευή με υψηλό screen-to-body ratio που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 95% αλλά τίποτα δεν μπορούμε να προδικάσουμε χωρίς πλήρη εικόνα, παρά μόνο ότι ο VP της Lenovo δεν θα μας «πείραζε» χωρίς λόγο.

Επίσης, από τον τρόπο περικοπής της εικόνας δεν μπορούμε να αποφανθούμε εάν τελικά το νέο Lenovo θα έχει εγκοπή στην οθόνη ή όχι. Αν όντως υπάρχει ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι αρκετά μικρού μεγέθους.

Στην παρακάτω concept εικόνα που είναι βασισμένη στο επίσημο teaser της Lenovo μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το επερχόμενο smartphone με notch ή χωρίς notch και να μας πείτε πώς το προτιμάτε.

screen-to-body ratio, Lenovo smartphone με το υψηλότερο screen-to-body ratio να αγγίζει και να ξεπερνά το 95%;

Περισσότερες πληροφορίες για το «κομμένο» μοντέλο που ετοιμάζει η Lenovo δεν έχουμε παρά μόνο ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Ιουνίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Υποσημειωση… δεν θ ειναι lenovo αλλα της ZUK-mobile….υπο-brand της lenovo.

Tsagarogiorgis

Η λενοβο σταμάτησε να βγάζει κινητά με το brand zuk

giorgosgek

ακριβως

Αλέξανδρος

Χωρίς.

alekos

Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζει και η Samsung https://www.youtube.com/watch?v=_rMyYiskKSo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.