Τα smartphones της Lenovo έρχονται Ελλάδα μέσα στο έτος

Τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησαν οι ψίθυροι για το ενδεχόμενο κυκλοφορίας των Lenovo smartphones επίσημα στην Ελλάδα. Σήμερα αυτό επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο μέσα από ένα ελληνικό δελτίο τύπου που μας ενημερώνει ότι τα νέα μοντέλα Lenovo Vibe Z, Lenovo A859 και Lenovo IdeaPad S930 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην χώρα εντός του 2014.

Lenovo Vibe Z
Το Vibe Z βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC και διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels. Το πάχος του είναι μόλις 7.9 χιλιοστά ενώ ζυγίζει 147 γραμμάρια. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής έχει συχνότητα λειτουργίας 2.2GHz και συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB storage – για το βασικό μοντέλο – ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 13 Megapixels με LED flash και δυνατότητα αυτόματης εστίασης

Lenovo A859
Το Lenovo A859 είναι ένα δίκαρτο Android smartphone με οθόνη 5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1280×720 pixels και βασίζεται στο MediaTek MT6582 SoC με τέσσερις πυρήνες Cortex-A7 χρονισμένους στο 1.3GHz και σε 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 8GB που επεκτείνεται. Η κάμερα στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με αισθητήρα 8 Megapixels με LED flash ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2250mAh.

Lenovo IdeaPad S930
Το Lenovo IdeaPad S930 διαθέτει 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280×720 (245ppi) και βασίζεται στο MediaTek MT6852 SoC στο 1.3GHz με Mali-400MP γραφικά. Έχει 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου, μέσω microSD, αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερ 1.6MP ενώ στο πίσω μέρος έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixels.Διαθέτει μπαταρία 3000mAh και οι διαστάσεις του είναι 170x86x8.65 χιλιοστά. Ζυγίζει 170 γραμμάρια.

Lenovo smartphones Ελλάδα, Τα smartphones της Lenovo έρχονται Ελλάδα μέσα στο έτος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

πάρα πολύ καλά νέα ουσιαστικά δλδ αν αγοράσουμε από κίνα θα έχουμε εγγύηση τοπικά (γιατί κατά 99% τιμές θα ει ναι ελληνικές και όχι σαν εκεί ετσι αγορά από εδώ δεν την συζητάω καν)
τιμές Λουξεμβούργου και μισθός κάτω από των κινεζικό(δουλεύεις 9 10 ώρες υπογράφεις για 4 ωρο και πληρώνεσαι αντίστοιχα) δεν πάνε μαζί (ισχύει για όλα σχεδόν εδώ πέρα)

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Με το καλό να έρθουν ακόμα και μέσα στον Γενάρη!

Giannis Charp

Έτσι να έρχονται κι άλλοι κινέζοι να πέφτουν που και που οι τιμές,μην μας ζητάνε μόνο 600αρια και 700αρια.Άσε που και το 400αρι πλέον οι περισσότεροι άρχισαν και το σκέφτονται.

Τελης Μπατακης

@Giannis Charp η Lenovo δεν είναι στην ιδια κατηγορία με τους άλλους Κινέζους φίλε,ειναι ΙΒΜ!!
Μην περιμένεις θαύματα

Giannis Charp

@Τελης Μπατακης ούτε η Oppo είναι αλλά μια χαρά τσιμπήσαμε το Find 5 στα 400€ (τώρα 300€) και μας ταίριαξε κουτί 😉
Ποτέ δεν ήμουν προκατειλημμένος με καμιά εταιρία από όποια χώρα κι αν είναι.Απλά πιστεύω ότι όσες πιο πολλές εταιρίες έρθουν Ευρώπη τόσο το καλύτερο για τον ανταγωνισμό και τόσο το καλύτερο για την τσέπη μας.

keysmith

Γιατί φοβάμαι ότι οι “ελληνικές” τιμές τους τώρα θα είναι υψηλότερες; Τες πα.. θα δούμε, κακό δεν ακούγεται και όποιος θέλει τα φέρνει απ’ εξω και μετά αν εδώ είναι ακριβά. Τουλάχιστον θα υπάρχει service εντός Ελλάδος.

Πάνος

Μην χαίρεστε τόσο. Πρώτα να σιγουρέψετε αν ισχύει παγκόσμια εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.