Lenovo Z5: Επίσημο στις 5 Ιουνίου με αυτονομία 45 ημερών, 4TB μνήμη και all-screen σχεδιασμό;

Z5, Lenovo Z5: Επίσημο στις 5 Ιουνίου με αυτονομία 45 ημερών, 4TB μνήμη και all-screen σχεδιασμό;

To κινητό-φαινόμενο θα παρουσιάσει η Lenovo την επόμενη εβδομάδα αν ισχύουν τα teaser posts του VP της εταιρείας στο Weibo. Το Lenovo Z5 με αναλογία οθόνης-σώματος πάνω από 95% θα έχει μεταξύ άλλων αυτονομία 45 ημερών σε αναμονή και 4TB μνήμη.

Στο τελευταίο του post o Chang Cheng επιβεβαίωσε ότι το Lenovo Z5 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Ιουνίου στο Πεκίνο και τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει περίτεχνα αποκαλύψει ο αντιπρόεδρος της Lenovo συνθέτουν ίσως την πιο εντυπωσιακή συσκευή των τελευταίων ετών.

Έχουμε και λέμε, τα teasers στο Weibo ξεκίνησαν παρουσιάζοντας την υψηλότερη αναλογία οθόνης σώματος σε smartphone με στιγμιότυπα και σκίτσα από το full-screen σχεδιασμό του και συνέχισαν με το πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα αποθηκευτικό χώρο ύψους 4TB!

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας συνέχισε τις εντυπωσιακές αποκαλύψεις ρίχνοντας μία ακόμη βόμβα! Ανακοίνωσε ότι το νέο Lenovo Z5 θα έχει μπαταρία με αυτονομία 45 ημερών σε κατάσταση αναμονής με μία μόνο φόρτιση κάτι που μοιάζει πραγματικά απίστευτο λαμβάνοντας υπόψη μας τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Οι κατασκευαστές λένε ότι τo Lenovo Z5 θα ενσωματώνει 4 τεχνολογικές καινοτομίες και 18 κατοχυρωμένες πατέντες, οπότε δεν αποκλείεται όντως να μιλάμε για ένα smartphone-φαινόμενο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

45 μέρες μπαταρία;;;;;;;;;; 5μερες με αρκετή χρήση την ημερα να κρατάει υπερευτυχισμένος θα ήμουν! Για να δούμε…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αν ηταν apple θα ταν το επετειακό plus και θα βγαινε σε αριθμημένα τεμάχια των 10.000$

αν ήταν huawei θα βγαινε οσο δυο Porsche design.

τωρα ο κινεζος θα το πουλα κανα 1000ρικο και θα βγαινουν όλοι και θα το λενε και ακριβό!!

NikosAr

Η 1η Απριλίου πέρασε ….

Chinaman

κάτι δεν πήγε καλά στη μετάφραση μάλλον xD 45 μέρες standby* και 4TB max rom

Orfeas

Πες τα ρε @Chinaman. 45 μέρες stand by time δεν είναι τόσο εντυπωσιακό! Το θέμα είναι με μια τυπική ημερήσια χρήση πόσο θα διαρκεί η μπαταρία. Τώρα για τα 4TB ενσωματωμένου φαντάζομαι αποθηκευτικού χώρου ναι είναι αρκετά πρωτοποριακό. Άλλα τί να τα κάνεις σε ένα κινητό? Εκτός αν το χρησιμοποιείς και σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο..

χρηστος

Παιδες μην μασατε: 4ΤΒ χωρο διαφημιζουν και αλλοι αγνωστοι κινεζοι κατασκευαστες και εννοουν διπλη sd 2Τ + 2Τ. Επισης το standby θα ειναι με κανα extreme power save mode οπως επισης κανουν αλλοι κινεζοι κατασκευαστες. Πραγματικα βεβαια ευχομαι να ειμαι λαθος..

NtinosMD

been there done that… κανουν σαν να ανακαλυψαν τον τροχο!

Agnostos13

Για να δούμε τι είναι αλήθεια και τι…μισή αλήθεια!

giorgosgek

ευχομαι να ειναι εστω καλο αν οχι οσο καλο λενε . Με ενδιαφερει πολυ να δω το design , μακαρι να εντυπωσιασει , αν ειναι ετσι σε συνδιασμο με high end specs ειναι καλη επιλογη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.