Lenovo Z5 Pro με slider μηχανισμό a la Mi Mix 3 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου;

lenovo z5 pro slider μηχανισμός 1 νοεμβρίου, Lenovo Z5 Pro με slider μηχανισμό a la Mi Mix 3 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου;

Η Lenovo μέσω του Chang Cheng, αντιπροέδρου της εταιρείας, επιβεβαίωσε πως το Lenovo Z5 Pro θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, το οποίο, σύμφωνα με το teaser poster, φαίνεται να θυμίζει σχεδιαστικά το Mi Mix 3 της Xiaomi και αναμένεται να έχει bezel-less οθόνη χωρίς notch.

Είναι πιθανόν να έχουμε πολύ σύντομα άλλο ένα smartphone με slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τις selfie κάμερες, κάτι που θυμίζει τον αντίστοιχο μηχανισμό που είδαμε στο Xiaomi Mi Mix 3 και περιμένουμε να δούμε στις 31 Οκτωβρίου στο Honor Magic 2. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πρέπει να θεωρείται επίσημη μιας και προέρχεται απευθείας από τον αντιπρόεδρο της Lenovo, Chang Cheng.

Πέραν του slider μηχανισμού για τις selfie κάμερες, το teaser poster επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για all-screen σχεδιασμό χωρίς notch, ικανοποιώντας τους “πολέμιους” αυτού του χαρακτηριστικού στις οθόνες των smartphone. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, το μόνο που δεν αποκλείεται να δούμε είναι η τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, η οποία είχε εμφανιστεί σε teaser της εταιρείας στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

Μόνο αυτή η εταιρεία να μη ξαναδώσει teaser, γιατί μου θυμίζει τη τρολιά του Ζ5 με 45 μέρες μπαταρία, φουλ σκριν οθόνη και φουλ φακούς που περιμέναμε με ανυπομονησία 😆
Τον slider μηχανισμό μάλλον το έχει κάποιο ανεξάρτητο εργαστήριο και δίνει σε όλους όσους πληρώνουν το αντίτιμο…

Λευτέρης -V-

Οι slider μηχανισμοι να παραμεινουν εκει που ανήκουν… Στο παρελθον…

παυλος

καλα λεει ο λευτερης,,οι εταιριες νομιζουν οτι με αυτες τις παλιες τεχνολογιες που πλασαρουν οτι προχωραμε τεχνολογικα μπροστα..οι μηχανισμοι ανηκουν στο παρελθον…..και μαλιστα εγω θελω να δω οσοι κανουν το λαθος να αγορασουν τετοια κινητα που θα αρχιζει να χαλαει ο μηχανισμος και θα τρεχουν στα σερβις και θα τους λενε οτι ναι ειναι στην εγγυηση και θα τους αρχιζουν στα αλλά…και μηπως δεν το προσεξατε καλα και σας επεσε κατω…γιατι κακα τα ψεμματα μπορει και με ενα παραμικρο πεσιμο να μην μπορει να δουλεψει ο μηχανισμος λογω ζεβλωματος του χιλιοστου στο ανεβα κατεβα του μηχανισμου…..να τους λενε στο σερβις με στοργη και προδερμ να το χρησιμοπειται γιατι δεν το καλυπτουμε στην εγγυηση,,,,και εκει θα δειτε τα γελια που θα πεφτουν οταν θα γκρινιαζει ο κοσμος στα σερβις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.