Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

Τελικά η πρώτη συσκευή που ανακοινώθηκε ότι θα φορά τη νέα ναυαρχίδα της Qualcomm, είναι το Letv Le Max Pro. Η ανακοίνωση ήρθε κατά τη διάρκεια της CES 2016 από τον CEO της Qualcomm, Steven Mollenkopf που είπε ότι η ναυαρχίδα του Κινέζου θα είναι η πρώτη από τις 80 συσκευές που περιμένουμε στο σύνολο με Snapdragon 820.

Ο Snapdragon 820 έχει τετραπύρηνη CPU με Kryo cores της Qualcomm και Adreno 530 GPU. Σύμφωνα με τον Mollenkopf, το Letv Le Max Pro θα έχει ένα feature που θα του επιτρέπει να μοιράζεται δεδομένα μεταξύ συσκευών.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο που θα ενσωματώνει ultrasonic αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm, δεν απαιτεί τη χρήση κουμπιών ή αισθητήρων. Επομένως, μπορεί να ενσωματωθεί στην οθόνη του κινητού, ωστόσο στο Max Pro θα βρίσκεται τοποθετημένο στην πλάτη.

Το νέο “τέρας” της LeTV θα υποστηρίζει Wi-Fi 802.11ad το οποίο δεν παρέχει μόνο καλύτερες ταχύτητες, αλλά υποστηρίζει τη χρήση ασύρματου docking system. Είναι κάτι σαν το Continuum της Microsoft χωρίς καλώδια. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέουν ασύρματα στο κινητό ποντίκι και φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο.

Από τη στιγμή που η ανακοίνωση έγινε στο press event της Qualcomm, δεν έχουμε καμία πληροφορία για τιμή και διαθεσιμότητα. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα από την ίδια τη Letv.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

letv le max pro first snapdragon 820, Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

letv le max pro first snapdragon 820, Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

letv le max pro first snapdragon 820, Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Λε τιβι λε, χαχαχαχα δεν υπαρχει, η κινεζια

Μητσaker

@Νικος για τσέκαρε μια την κινεζια και αναθεωρησε https://en.m.wikipedia.org/wiki/Letv

ggkk

κινεζιά ξεκινεζιά, πρώτο τραπέζι πίστα έκλεισε για τον 820 και το πήρε. Μάλλον αυτή η κινεζιά εχει χρήμα με ουρά…

VasilisA3

Καλά η Qualcome δεν παίζεται και δεν σέβεται τον εαυτό της. Πήγε και έδωσε στην LeTV πρώτη τον 820? Δώστε σε καμια σοβαρή εταιρεία όπως την Sony η την HTC να τους δώσεις ώθηση. Αυτή Κινεζια είναι έχει το κοινό της και θα πουλήσει και μου αρέσει που βαζει link ο φίλος να γνωρίσουμε την LeTV που είναι στο χώρο από το 2004 με 1.6 billion income όταν το μωρό Xiomi (2010) έχει 12 billion. Δεν θέλω κινητό που λέγεται LeTV.

kostas

Τα πιο ακυρα διαβαζω εδω μεσα,οκ παιδια δεν ξερετε που δεν ξερετε την τυφλα σας μην πατε να μας στραβωσετε και εμας……τσεκαρετε πρωτα ενα προιον και μετα να εχετε αποψη…….πιαστε στα χερια σας ενα LeTV,δουλεψτε το,και μετα να γραφετε σχολια…….και εαν ξανααγορασετε απο τα γνωστα<>να μου το πειτε και εμενα……..

chris_g

@kostas καλά χαλάρωσε γιατί να πάει κάποιος να πάρει letv από Κίνα ενώ μπορεί ωραία και όμορφα να πάρει ένα xiomi,huawei,lenovo,meizu που είναι και σίγουρα αξιόπιστα…

socrates

Δεν θα μπώ ξανα στη διαδικασία να ‘ερθω σε αντιπαράθεση με σχόλια όπως του Vasilis & Νίκος.
Δυο πράγματα μόνο.
Αρχικά πως μπορείτε να κρίνετε κάτι το οποίο δεν έχετε δουλέψει?Πιάστε ενα LeTV στα χέρια σας και θα εντυπωσιαστέιτε.Ναι είμαι κάτοχος του LeOne.Το build quality είναι απίστευτο και ο Helio με 3 gb Ram πετάει.Πριν είχα Xiaomi & Huawei.Αγοράστε το μέγιστο σε σχέση με αυτά που δίνεται και αφήστε τους funboyσμους.
Δεύτερον με τι δεδομένα κρίνουμε μια εταιρία σοβαρή?Η HTC έχει πάψει να είναι υπολογίσιμος τεχνολογικός κολοσσός εδώ και χρόνια. Πρέπει να καταλάβετε οτι ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι σκληρός και λάθος κινήσεις όπως της HTC δεν συγχωρουνται,ουτε απο τους αντιπάλους που περιμένουν στη γωνία ουτε απο το αγοραστικό κοινό.
Τρίτον και για να κλείσουμε δεν σχολιάζω καν τον όρο κινεζιά.Έχει ηδη εξηγηθεί απο πολλούς εδω στο Techblog.Όποιος δεν λέει να καταλάβει απλά εθελοτυφλεί.

Thanos

Για να δούμε…

παπαροκάς tiamat

Οι κινεζοι θα τους φανε ζωντανους !!!!!!

Και ομως η λετιβι θα φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το s7…..
Στοιχιζοντας το ενα τριτο!….

Ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης εδω!!?

Nio

Δεν μπορώ να ακούω πια τον όρο κινεζιά. Κάποτε ναι, γελαγες με αυτά που έβγαζαν τώρα πάει. Τους ζηλεύεις.
Και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν πολύ έξυπνοι. Οι νέοι Έλληνες όμως είμαστε μόνο για σκλάβοι να πληρώνουμε χαράτσια και έχουμε και άποψη μετά για τους Κινέζους. Οι εποχές αλλάζουν παιδάκια.

nik

Καλά,χρυσα τα letv αλλα ας βγαλουν πρωτα international rom και μετα τα λεμε.

loni

@Nio σε θαυμάζω φιλε! Το σχολιο σου είπε πάρα πολλά με λίγες λέξεις!

Socrates

Θα βγάλουν γιατί πάνε για πώληση και Αμερική.Παρ’ολα αυτά με ένα Ρουτ χρησιμοποιόντας τη Ρομ του ιταλού όλα κομπλε.5 λεπτά μου πήρε. Σας πληροφορω ότι ποιοτικά χτυπάει για πλάκα lenovo & Meizu. Ιδιο επίπεδο με τα ακριβά xiaomi & huawei. Για αντίστοιχο ” επώνυμο” δεν θα σου έφταναν 400€ για το one και χαλαρά 500€ για το pro.

kostas

@chris_g
Φιλε χαλαρος ειμαι,και εχω φερει ολες τις μαρκες που αναφερεις απο Κινα….ολα καλα ειναι,αλλα σε ποιοτητα κατασκευης το LeTV ειναι ενα κλικ παραπανω,τι να πω τωρα δλδ οτι τα αλλα ειναι καλυτερα……….ε οχι δεν ειναι.

DimitrisZ

Η Samsung δεν ειχε κλεισει αποκλειστικοτητα μεχρι τον απριλιο για τον 820; Που πηγε τωρα η συμφωνια;

nik

Θα το επαιρνα παραλιγο αλλα φοβηθηκα με το προβλημα της rom και τελικα πηρα το lg g4 στα ιδια χρηματα πανω κατω.

Kostas k.

Αν δείτε ένα letv από κοντά των.170€ θα κλαίτε τα λεφτά που δίνεται για να αγοράζετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εν έτη 2016 δεν μπορώ να ακούω περί “κινεζιων” σε site τεχνολογίας άλλο. Λυπηθειτε μας.

Darth

λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε!!
οτιδήποτε samsung,apple ειναι elit (όποιος το έχει εχει και image)
οποιοσδήποτε εχει lg,sony ειναι alternative (είναι το κάτι άλλο σε σχέση με samsung, apple)
οτιδήποτε άλλο είναι κινεζια

μολις περιέγραψα την νεοελληνική λογική!!

Giannis

Κατοχος LetV Max.
Οσοι χρησιμοποιειτε ακομα τον ορο κινεζια υποτιμητικά εχετε μεινει 10 χρονια πισω.Και το iphone κινεζια ειναι οπως και το 90% των προιόντων που χρησιμοποιειτε καθημερινα.

ChrisG

οι κινέζοι έχοντας στην κατοχή τους τα εργοστάσια των μεγάλων εταιρειών(και δουλεύοντας σε αυτά) εδώ και χρόνια έχουν αναπτυχθεί με τον ένα τρόπο ή τον άλλο πολύ γρήγορα και ποιοτικά.όπως είπε και ο Γιάννης μερικοί δεν κατάλαβαν ακόμη σε ποια εποχή βρίσκονται.όταν θα σβήσουν μερικά γνωστά ονόματα τότε μάλλον θα το καταλάβουν καλύτερα.
όποιος θέλει η συσκευή του να είναι επώνυμη και ποιοτική κατά την ονομασία του να έχει και εργοστάσια στην χώρα του να δουλεύουν και οι πολίτες που τα αγοράζουν.αν δεν θέλει στην ουσία όλα κινέζικα είναι.(αυτό πάει για ΟΛΟΥΣ).
π.χ η Mustang είναι αμερικάνικο αμάξι σε όλα.

ggkk

Καλά χαλαρώστε λίγο. Τα κινέζικα δεν ειναι ακριβώς φτηνότερα. Δεν εχουν καμία εγγύηση, δεν έχουν καν δικτυο διανομής εκτός Κίνας και σε κάποια σημεία (πληρότητα specs ή και ποιότητα) υπολείπονται των παραδοσιακών/επωνυμων κατασκευαστών.

Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη αν τα βάλει κανεις όλα κάτω.

Αυτό που έχουν δώσει πολυ πονο ως τώρα οι Κινέζοι ειναι τα midrange, τα οποια ειναι πραγματικά midrange και οχι low spec κινητα με τιμή midrange.

kostas

@ggkk
Φιλε εχεις φερει καποιο μοντελο απο την συγκεκριμενη εταιρια και εχεις αποψη,η απλα γραφεις??

ggkk

Εγω φίλε έχω χρυσό Galaxy S6 Edge Plus 64GB και δεν μπορώ να βλέπω πλεμποphones. Με χαλάνε την διάθεση.

KostasB

Υπάρχει επίσημο site της LeTV τουλάχιστον στα αγγλικά;

kostas

@ggkk
Καλα μην αρχισω τωρα………..1 μηνα τωρα το δικο μου Edge στο service…..δεν εχουν πλακετα να αλλαξουν λενε……..ελεος!!!!!!

Tzimani

“Επιπλέον, θα είναι το πρώτο που θα ενσωματώνει ultrasonic αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm, δεν απαιτεί τη χρήση κουμπιών ή αισθητήρων. Επομένως, μπορεί να ενσωματωθεί στην οθόνη του κινητού.”
Δεν περιμενα να ερθει τοσο γρηγορα αυτη η τεχνολογια στα κινητα….

Gianis

Επιβεβαιώνω σαν πρώιν κάτοχος letv x600 ότι είναι ίσως ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου απο άποψη ποιότητας/υλοποίησης. To μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να ασχολείσαι με Rom. Γι’ αυτό και το έδωσα. Δεν μου αρέσει τίποτα πλην stock Android.. Καμίας εταιρίας. Το άτομο που το έδωσα είχε μόλις αγοράσει το Z5 compact και κατα ενθουσιάστηκε με το letv.

anestis

Πεστα ρε Kostas k.!Κατοχος letv x600 και γελαω μ αυτους που δινουν 700+ευρω για ναυαρχιδες των γνωστων εταιριων.Κανω τη δουλεια και με 180 ευρω κυριοι,δεν προκειται να αγορασω κινητο ποτε πανω απο 200 ευρω, απ οσους τα αγοραζουν αμφιβαλλω αν τα χρησιμοποιουν σωστα το 5/100.Οι πιο πολλοι/ες τα θελουν για Mοστρα και να τρεχουν facebook,viber,messenger αντε και κανα παιχνιδι.Οταν ομως βλεπουν το κινεζικο απο κοντα παθαινουν πλακα,μεγαλυτερη ειδικα οταν ακουν την τιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Exynos 8890 Samsung Galaxy S7 Snapdragon 820

Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs Snapdragon 820 [speed test video]

Οι πιθανότητες υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 ήταν που κράτησαν την Samsung πέρσι μακριά από τα chipset της Qualcomm και τα Samsung Galaxy S6 φορούσαν το δικό της Exynos 7420. Φέτος όμως με τα Galaxy S7 τα πράγματα είναι διαφορετικά.

News AnTuTu Apple Apple A9

AnTuTu Top 10: O Snapdragon 820 πάνω από Apple A9 και Exynos 8890

Οι κατασκευαστές όπως η Apple ή και πιο πρόσφατα η Samsung, προσπαθούν να πάρουν την προσοχή από τους αριθμούς των specs και να πείσουν τους χρήστες να κοιτάζουν την συνολική απόδοση και τις εφαρμογές.

News Exynos 8890 Samsung Samsung Android Smartphones

Samsung Galaxy S7: Ο Snapdragon δίνει 20% υψηλότερο σκορ από τον Exynos [AnTuTu]

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αν και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, να πούμε ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge ανακοινώνονται την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και θα δούμε δυο εκδόσεις, μια με Snapdragon 820 και μια με Exynos 8890.

News Qualcomm Qualcomm Snapdragon 820 Snapdragon 820

Snapdragon 820: Στα ίσια η κόντρα με τον Apple A9

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Qualcomm Snapdragon 820 αποτελεί από τα πιο αναμενόμενα κομμάτια των smartphone για τη φετινή χρονιά και τα benchmarks δείχνουν ότι η μάχη θα είναι σκληρή. Πρόσφατα benchmarks δείχνουν ότι κοντράρει και ξεπερνά τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά όπως το Galaxy Note 5 και το iPhone 6s […]